Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu hafta bomba gibi gelecegim

kimse arti gelmesin artilardan bende özür bekliyorum bundan sonra. bunca zaman niye beklemediysem

Canım benim ben özür dileme işini hiç beklememde kafaya takmamda ancak bir iki hafta üstüste bırak artı gelmeyi sabit dahi gelsem tüm takımdan özür dilerim ki geçen haftalarda diledim sende dilemişsin teşekkür ederim

Önemli olan özür falan değil kilo verip sağlıklı yaşama başlayabilmek buna odaklanılmalı bence

aaaaaaa Kazen corona mı olmuş çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Amin canım amin

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve ceviz
İki dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle
Peynir ve ev yapımı vişne reçeli
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Akşam
Bir tabak etli taze fasulye yemeği
Bir kase yoğurt
Üç kaşık pilav

Su 1 litre spor 10.000 adım

moni

Bende motivasyonumu kaybettim galiba ama. Kiraz sapi aldim

Sabah
Yumurta
Zeytin peynir
Domts salatalık
2 dilim tb ekmeği
3 adet füme

Öğle
6 kaşık kapuska
60 gr füme
2 dilim tb ekmeği

Ara
2 angelika erik
7 badem

Akşam
100 gram çiğköftw( 5 ince sıkım)
Marul
1 lvaş

12 bardak su
40 dakika yürüyüş

Menün çok güzel canım afiyet olsun

Kızlar bu özür mevzusunu kafaya takıp stres olmayalım lütfen sonuçta burası sanal bir ortam ve birbirimizi gerçekte tanımıyoruz gerçek hayatta tanışsak belkide burada samimi olduklarımızla hiç konuşmayı bile istemeyebiliriz yada burada itici bulduğumuz birini gerçekte tanısak çok sevebiliriz o yüzden burada sözlere çok takılmadan birbirimizi motive etmeyi ve sağlıkla ideal kilolarımıza gelmeyi amaçlamalıyız ne dersiniz

Benim küçüğe duyu bütünleme terapisi önerdiler. Ama Kayseri'de yok. Perihan araştır canım çok faydası oluyormuş. Sizin duruma tam etkili olurmu bilmiyorum ama. Ben böyle bı durumdan haberdar değildim. Belki sanada yarar. Bazen olmayan şeylerin altında eziliyorum.

ah canım ya çok üzüldüm

Pendiktwyim ben coook uzagız sen bir ucu ben bir ucu
valla 3 saat var aramizda resmen

haklisin ve cok tatlisinki

Bende motivasyonumu kaybettim galiba ama. Kiraz sapi aldim
Kizlar kiraz sapi yerine form kiraz sapli almisim hey Allahım

cnm icerigine bak sinameki yoksa kullanmanda sakinca yok. varsa 3 gune bi ic bagirsak florasini bozuyo cunku biliyosundur sonra kabizlik yasarsin

ben dee ben beylikduzundeyim sen hangi semttesin

inanmiyorum cok ama cok uzuldum kafesini balkona cikar icine yemini koy belki geri gelir genelde cok uzaklasmiyolar. biri alip eve goturebilir apartmanlara haber sal bence
Oyy kıyamam ya benimde 2 aydır kuşum var yavrum gibi oldu çok kötü bi histir tahmin edebiliyorum. Inş geri gelir ama zor cok üzüldüm geçmiş olsun cnm
ah canım ya çok üzüldüm
Ah ben de nasil uzuldum basim catliyor iki tane agri kesici aldim ama
Zaten karanliktan cok korkardi 10 aydir hep isigini acik birakip yatardim ,ki zaten bizim hatta cogu zaman hep yanimizda yatti salonun isigini acardim ki odamizin isigi kapaninca korkmasin diye
Oglum bile diyor ki annecim karanlikta uçamaz ki o napiyo aglamiş midir diyor oy ya
Yeni kuş alicam ona insallah hafta içi
Zaten kacti pesine yagmur yagdi karni da ac
Of kuzum

Sabah 1 boyoz cay bi kac zeytin
Oglen yok
Aksam 2 kofte 4 kasik pilav az karpuz

Su 1.5 litre
Spor yogggg

aa sen izmirde miydinn

hayirdir cnm neyi var kucugun
gecmis olsun

insallah biri sahip cikmistir da yeri iyidir. cok uzgunum insallah rahattadrir kuzum

Inşallah geri döner canım

Süper olur derim

Kayseride yoksa nereye götüreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…