Sağol canım
sizin için zor ve uzun bir süreç. Allah kolaylık versin canım.
Evet aynen oyle.bakalim 2.5 saat geride kaldi bile ,ne guzel vermissin. Emziriyorsan tabiki de olmaz minnaka süt lazim,sut icin de bol bol uyku, mutluluk ve de azicik yemek tabiki deSu orucu dedigin açlık orucu mu canım. Ben o şekilde yaklaşık 10 kilo vermiştim ama suan emziriyorum oyuzden yapmaya cesaretim yok.
Ay kiyamam alerji de ne kotu ya hele ki ilac alerjisi6 yaşında canım
Selamlar hanımlar bu aralar gelemiyorum ve bı sure daha böyle gidecek gibi.
Küçüğü Dr götürdük ilaç başladı ilac alerji yaptı. Akşama kadar kasılmaları oldu vs vs vs
Çok çöktüm anlayacağınız
Ben göreme kadar yazan olmuşturBen girene kadar öğleden sonra olmuş ama yine de günaydın diyim.
Akşam menüme uydum sadece ekstra 1 tane kuru kayisi yedim çayla
Buarada ranizda spor yapan var mı ?
Kimsenin sporla ilgili bişey paylaştığını görmedim.
Ödem atmaya yarayan tarif bilen uygulayan var mi grupta?
Geçmiş olsun canımbasim cok agriiyo dünden beri gecmedi agri kesici aliyom paso
cocukta 4 gundur 8-8,5 uyaniyo o da cok yordu beni
Kaç gün yapmıştınSu orucu dedigin açlık orucu mu canım. Ben o şekilde yaklaşık 10 kilo vermiştim ama suan emziriyorum oyuzden yapmaya cesaretim yok.
Allah yavruna şifa sana sabır versin, yardımcınız olsun canım6 yaşında canım
Selamlar hanımlar bu aralar gelemiyorum ve bı sure daha böyle gidecek gibi.
Küçüğü Dr götürdük ilaç başladı ilac alerji yaptı. Akşama kadar kasılmaları oldu vs vs vs
Çok çöktüm anlayacağınız
Yarın belli olucak bakalım babym.Ama sen kazanırsın bence,çok dikkat edemedim çünkü.Artık spor da yapamıyorum.Sırtım belim inanılmaz ağrıyor,skolyoz da nefes darlığı yapıyor.Bide bel kayması var.Bunlar yetmiyormuş gibi bide düştüm,kuyruk sokumu kısmının üstüne hiç oturamıyorum.Sandığın üstüne tabure koyup onun üstüne çıkıp perde asmaya kalkarsam kendimi yerde bulurum.Dr gittim kırık çıkık yok,geçmezse iğne yapıcaz dedi.Bu hafta Aylinleyim cumadan itibaren yarisalim canim benim
Temizlik mi yaptın torunlar mı geldiŞuraya perti çıkmış gezo bırakıyım
Oooo aylın geçmiş olsun, merdiven yokmuydu canoYarın belli olucak bakalım babym.Ama sen kazanırsın bence,çok dikkat edemedim çünkü.Artık spor da yapamıyorum.Sırtım belim inanılmaz ağrıyor,skolyoz da nefes darlığı yapıyor.Bide bel kayması var.Bunlar yetmiyormuş gibi bide düştüm,kuyruk sokumu kısmının üstüne hiç oturamıyorum.Sandığın üstüne tabure koyup onun üstüne çıkıp perde asmaya kalkarsam kendimi yerde bulurum.Dr gittim kırık çıkık yok,geçmezse iğne yapıcaz dedi.
Sabah 4 te kalktımTemizlik mi yaptın torunlar mı geldi
Kızartma akşam için sakıncalı bence ama gerisi gayet güzel.
Ilk yazan sensinBen göreme kadar yazan olmuştur
Arada yürüyüş yapıyorum
36 saatlik olandan yapiyordum haftada 1 sefer her hafta. 1-2 sefer de 2 günlük yaptim ama tam net hatirlamiyorum nekadar sure yaptığımı.Kaç gün yapmıştın
Okurken ben yoruldum valla maşallah. Her günün böyle geciyorsa Allah yardımcın olsun.Sabah 4 te kalktım
İşçileri yolladım
1 tepsi pasta yaptım
1 oda hariç temizliğimi yaptım
Kızım geldi, önce türk bakkalına sonra çarşıya gittik
Sonra eve geldim, hamur yoğurdum
Yarısıyla peynirli poğaça, yarısıyla etli pide yaptım
İşçiler geldi, yemek yedik, topladım, misafirim geldi
Onları yolladım, odayı ve mutfağı topladım
Domatesli yağlı biberli sos yaptim, 8 kavanoz çıktı
Mutfağı topladım, bir kahve içtim, 00: 30 da yattım.
04: 00 da kalktım, çay demledim, yatsıyı kıldım
Bu mesajı yazıyorum, 20 dakika Sonra kalkacağım, işçileri yollarım, sabah namazını kılar yatarım.
Artık kaçta kalkarsam
Erken uyanırsam çarşıya gitmem lazım
Gecikirsem ancak ev işini ve yemeği yetiştiririm
Şunu anladimki oturup yemek yemek benim için baya zaman kaybı
Inşallah bugün oruca niyetleniyorum, 1 öğün yeter
Kalan zaman bana lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?