Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Rabbim şifa versin cnm tez vakitte. Sanada güç kuvvet versin inş

Günaydın hanımlar dun aksam diyet beni biraz zorladi ama bozmadım. Aksam yemeğini normalden erken yedim oyüzden oldu sanırım.
Yatmadan once de 30-40 civarı mekik çektim bugun kendimi daha ferah hissediyorum gecen hafta pantolonum cok sıkıyordu bugun daha rahat oldu üstüme sevindim

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun inşallah
Bi kaç gün dür giremedim telefon bozuldu ve bu arada yine yine aşırı abarttım duygusal açlık mı stres yemesi mi ne anlamadım ama göz göre göre mutfaktan cıkmıyorum kendime kızıyorum bşr daha yiyorum
Bu sıralar yürüyüşe de zaman ayıramadım nazara geldim vallahi aşırı derece artıdayım bugunde aşure yapıyorum zaten kim tutar beni hafta sonu sahalara dönücem inşallah bu arada yarış yapmak isteyen olursa yapabilirim varmı kilo muz yakın olanlar 65 ben gazla calışırım belki hırs yaparız

Ne güzel insan böyle farkı görünce daha da bir heves geliyor

Oooo okurken ben yoruldum gezom hepsini biraraya getirmişsin

36 saatlik olandan yapiyordum haftada 1 sefer her hafta. 1-2 sefer de 2 günlük yaptim ama tam net hatirlamiyorum nekadar sure yaptığımı.
Ben en uzun 23 gün yaptım
36 saatlik haftada 1 yada 2 düşünüyorum
Bi düzen oturtamadım
Belki haftaya yaparım

Okurken ben yoruldum valla maşallah. Her günün böyle geciyorsa Allah yardımcın olsun.
Her günüm böyle geçerse dayanamam, zira yaş olmuş 45
Ama arada bir böyle yoğun oluyorum
Birde zayıflayınca daha az yoruluyorum
Normalde benim bugün her fırsatta koltuğa uzanıyor olmam lazim, hemen kalkar almaz çarşıya çıktım

Sağol canım,merdiven var da,gavur ölüsü gibi sandığı çekene kadar böyle yapayım demiştim
Bidahasina daha dikkatli ol canım
Bir tanıdığım 3 sene önce karda kayıp düştü, bur daha toparlanamadı.
Gerçi onun yaşı ileriydi ama olsun, biz dikkatli olalım

Yok

Zaten 3 ayda 10 kilo aldim aralik 2018 gibi 74 ile basladm
O uc ay o kadar kotuydu ki o nedenle kizmiyorum da kendime neden boyle oldu diye

canim nasil dayandin bunca zaman diyet cok yipratici. vaktinde bosa gitmis hep. insallah artik hedefe ulasirsin

Afiyet olsun canım menün güzel
sag ol cnm

kiyamam ya cok gecmis olsun

aylin cok cok gecmis olsun ya tehlikeli islere kalkisma artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…