- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Bende yürüyüş yapıyorum cnm havalar erken kararmaya başladı yavaş yavaş leslie ye dönerim artık.Ilk yazan sensin
Rabbim şifa versin cnm tez vakitte. Sanada güç kuvvet versin inş6 yaşında canım
Selamlar hanımlar bu aralar gelemiyorum ve bı sure daha böyle gidecek gibi.
Küçüğü Dr götürdük ilaç başladı ilac alerji yaptı. Akşama kadar kasılmaları oldu vs vs vs
Çok çöktüm anlayacağınız
Ne güzel insan böyle farkı görünce daha da bir heves geliyorGünaydın hanımlar dun aksam diyet beni biraz zorladi ama bozmadım. Aksam yemeğini normalden erken yedim oyüzden oldu sanırım.
Yatmadan once de 30-40 civarı mekik çektim bugun kendimi daha ferah hissediyorum gecen hafta pantolonum cok sıkıyordu bugun daha rahat oldu üstüme sevindim
kimsecikler yok, işin ucundan da da tutan yok.. ne güzel..
Sağol canım,merdiven var da,gavur ölüsü gibi sandığı çekene kadar böyle yapayım demiştimOooo aylın geçmiş olsun, merdiven yokmuydu cano
Oooo okurken ben yoruldum gezom hepsini biraraya getirmişsinSabah 4 te kalktım
İşçileri yolladım
1 tepsi pasta yaptım
1 oda hariç temizliğimi yaptım
Kızım geldi, önce türk bakkalına sonra çarşıya gittik
Sonra eve geldim, hamur yoğurdum
Yarısıyla peynirli poğaça, yarısıyla etli pide yaptım
İşçiler geldi, yemek yedik, topladım, misafirim geldi
Onları yolladım, odayı ve mutfağı topladım
Domatesli yağlı biberli sos yaptim, 8 kavanoz çıktı
Mutfağı topladım, bir kahve içtim, 00: 30 da yattım.
04: 00 da kalktım, çay demledim, yatsıyı kıldım
Bu mesajı yazıyorum, 20 dakika Sonra kalkacağım, işçileri yollarım, sabah namazını kılar yatarım.
Artık kaçta kalkarsam
Erken uyanırsam çarşıya gitmem lazım
Gecikirsem ancak ev işini ve yemeği yetiştiririm
Şunu anladimki oturup yemek yemek benim için baya zaman kaybı
Inşallah bugün oruca niyetleniyorum, 1 öğün yeter
Kalan zaman bana lazım
Ben en uzun 23 gün yaptım36 saatlik olandan yapiyordum haftada 1 sefer her hafta. 1-2 sefer de 2 günlük yaptim ama tam net hatirlamiyorum nekadar sure yaptığımı.
Her günüm böyle geçerse dayanamam, zira yaş olmuş 45Okurken ben yoruldum valla maşallah. Her günün böyle geciyorsa Allah yardımcın olsun.
Sağol canımMthn83 Allah şifa versin inşallah evladına
gezegenfeza gezom senin işlerini okurken ben yoruldum kolay gelsin canım benim
Bidahasina daha dikkatli ol canımSağol canım,merdiven var da,gavur ölüsü gibi sandığı çekene kadar böyle yapayım demiştim
Evet öyle oldu birazOooo okurken ben yoruldum gezom hepsini biraraya getirmişsin
Heyy maşallahEvet öyle oldu biraz
Şimdide yolun yarısını yürüdüm
Çarşıya gidiyorum
Yok
Zaten 3 ayda 10 kilo aldim aralik 2018 gibi 74 ile basladm
O uc ay o kadar kotuydu ki o nedenle kizmiyorum da kendime neden boyle oldu diye
sag ol cnmAfiyet olsun canım menün güzel
kiyamam ya cok gecmis olsun6 yaşında canım
Selamlar hanımlar bu aralar gelemiyorum ve bı sure daha böyle gidecek gibi.
Küçüğü Dr götürdük ilaç başladı ilac alerji yaptı. Akşama kadar kasılmaları oldu vs vs vs
Çok çöktüm anlayacağınız
Yarın belli olucak bakalım babym.Ama sen kazanırsın bence,çok dikkat edemedim çünkü.Artık spor da yapamıyorum.Sırtım belim inanılmaz ağrıyor,skolyoz da nefes darlığı yapıyor.Bide bel kayması var.Bunlar yetmiyormuş gibi bide düştüm,kuyruk sokumu kısmının üstüne hiç oturamıyorum.Sandığın üstüne tabure koyup onun üstüne çıkıp perde asmaya kalkarsam kendimi yerde bulurum.Dr gittim kırık çıkık yok,geçmezse iğne yapıcaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?