of of çok geçmiş olsun aylinimYarın belli olucak bakalım babym.Ama sen kazanırsın bence,çok dikkat edemedim çünkü.Artık spor da yapamıyorum.Sırtım belim inanılmaz ağrıyor,skolyoz da nefes darlığı yapıyor.Bide bel kayması var.Bunlar yetmiyormuş gibi bide düştüm,kuyruk sokumu kısmının üstüne hiç oturamıyorum.Sandığın üstüne tabure koyup onun üstüne çıkıp perde asmaya kalkarsam kendimi yerde bulurum.Dr gittim kırık çıkık yok,geçmezse iğne yapıcaz dedi.
Maşallah gerçekten insan kilolu olunca daha cok yoruluyor zayıf olunca daha haraketli daha dinç hissediyor kendini.Her günüm böyle geçerse dayanamam, zira yaş olmuş 45
Ama arada bir böyle yoğun oluyorum
Birde zayıflayınca daha az yoruluyorum
Normalde benim bugün her fırsatta koltuğa uzanıyor olmam lazim, hemen kalkar almaz çarşıya çıktım
Yaa cok uzuldum cok gecmis olsunYarın belli olucak bakalım babym.Ama sen kazanırsın bence,çok dikkat edemedim çünkü.Artık spor da yapamıyorum.Sırtım belim inanılmaz ağrıyor,skolyoz da nefes darlığı yapıyor.Bide bel kayması var.Bunlar yetmiyormuş gibi bide düştüm,kuyruk sokumu kısmının üstüne hiç oturamıyorum.Sandığın üstüne tabure koyup onun üstüne çıkıp perde asmaya kalkarsam kendimi yerde bulurum.Dr gittim kırık çıkık yok,geçmezse iğne yapıcaz dedi.
Gunaydin kizlarrrr
15 bucuk saat oldu ben acikmaya basladim
Olsun aksam 20.00den beri cay bile icmedim bu da guzel bir baslangic
Baslangic icinEki Görüntüle 2688100
çok geçmiş olsun cnm ya inş geçer hemenYarın belli olucak bakalım babym.Ama sen kazanırsın bence,çok dikkat edemedim çünkü.Artık spor da yapamıyorum.Sırtım belim inanılmaz ağrıyor,skolyoz da nefes darlığı yapıyor.Bide bel kayması var.Bunlar yetmiyormuş gibi bide düştüm,kuyruk sokumu kısmının üstüne hiç oturamıyorum.Sandığın üstüne tabure koyup onun üstüne çıkıp perde asmaya kalkarsam kendimi yerde bulurum.Dr gittim kırık çıkık yok,geçmezse iğne yapıcaz dedi.
Unuttum ben de ama ilk sayfada yaziyor olmasi lazim zehracımmoni ben yarın listeye girecekmiyim acaba birde yüzdeyi falan nasil hesapliyorduk unuttum bilen biri yazabilir mi?
Balkon yok mu geneldr balkon fayanslari daha geniş oluyor. Tek parça olan bi fayansa koysan tartiyi duzgun çıkarYa evde duz yer ariyoruz oglumla
14.8 15 kg cocuk 16.5 cikiyor
Ben de 80 cikiyorum 76 olmaliyim coktan
canımcım henüz deneme sürecindesin, deneme süresi en az 2 haftamoni ben yarın listeye girecekmiyim acaba birde yüzdeyi falan nasil hesapliyorduk unuttum bilen biri yazabilir mi?
Ok teşekkürlercanımcım henüz deneme sürecindesin, deneme süresi en az 2 hafta
ben de şu an psikolojik olarak çöküntüdeyimŞuraya perti çıkmış gezo bırakıyım
geçmiş olsun aylincim. çok dikkat et kendine.Yarın belli olucak bakalım babym.Ama sen kazanırsın bence,çok dikkat edemedim çünkü.Artık spor da yapamıyorum.Sırtım belim inanılmaz ağrıyor,skolyoz da nefes darlığı yapıyor.Bide bel kayması var.Bunlar yetmiyormuş gibi bide düştüm,kuyruk sokumu kısmının üstüne hiç oturamıyorum.Sandığın üstüne tabure koyup onun üstüne çıkıp perde asmaya kalkarsam kendimi yerde bulurum.Dr gittim kırık çıkık yok,geçmezse iğne yapıcaz dedi.
benden bir tavsiye: çok yıpratma kendini. vücudunu çok yorma. gücünün yettiği kadarını yap.Sabah 4 te kalktım
İşçileri yolladım
1 tepsi pasta yaptım
1 oda hariç temizliğimi yaptım
Kızım geldi, önce türk bakkalına sonra çarşıya gittik
Sonra eve geldim, hamur yoğurdum
Yarısıyla peynirli poğaça, yarısıyla etli pide yaptım
İşçiler geldi, yemek yedik, topladım, misafirim geldi
Onları yolladım, odayı ve mutfağı topladım
Domatesli yağlı biberli sos yaptim, 8 kavanoz çıktı
Mutfağı topladım, bir kahve içtim, 00: 30 da yattım.
04: 00 da kalktım, çay demledim, yatsıyı kıldım
Bu mesajı yazıyorum, 20 dakika Sonra kalkacağım, işçileri yollarım, sabah namazını kılar yatarım.
Artık kaçta kalkarsam
Erken uyanırsam çarşıya gitmem lazım
Gecikirsem ancak ev işini ve yemeği yetiştiririm
Şunu anladimki oturup yemek yemek benim için baya zaman kaybı
Inşallah bugün oruca niyetleniyorum, 1 öğün yeter
Kalan zaman bana lazım
Ne oldu ki gecmis olsunbugün sabahtan bu yana nasıl gerildiysem hala kendime gelemedim
Ne oldu ki gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?