Ben vermisim valla normal zamanda olsa daha fazla yiyorum.
1 haftadir 2 gun sabah sandiviç disinda hic ekmek yemedim mesela. (Sandiviç olarak yediğim ekmek te paketli satilan kepekli sandiviç ekmekleri) önceden her sabah simit yiyordum. Normalde ogle yemeğinde ve aksam yemeginde pilav olurdu aksam hic yemiyorum oglen de sadece 1 -2 kaşık. Aralar cok gozukuyor bakinca ama onlarda da sadece 1-2tane meyve yada kuru meyve yiyorum dun koca bi paket karisik kuruyemiş vardı topluca yedigimiz biyerde icinden sadece 1 kuru kayisi ve 1 cezerye yedim. Cezeryeyi yemesem daha iyiydi tabii.
Bakınca göze çok gorünüyor ama aşırı abartılı bişey yok.
Menümde olmamasi gereken öğlen yedigim 2 kaşık pilav, öğleden sonra ara öğünde yedigim cezerye ve aksam yediğim aşure onun disinda bi problem yok çünkü ac kalip 2-3 gun sonra diyetten sikilmak istemiyorum sürdürülebilir bişey yapıp istikrarlı kilo vermek istiyorum.
Birde hastanede çalıştığım için direncim düşsün istemiyorum. Oyüzden meyve ve kuruyemiş et hepsinden tuketiyorum orantılı olarak.
Canım senin yaptigin aclik orucu aidin salihin orucu degil mi. Ben ondan yapmistim ve bu oruc once sulandirilmis meyve suyu sonra meyveyle aciliyor 1 gun boyunca o sekilde besleniyorsun.Iyi geceler
Menum oklavalik
Ay dusunuyorum şu an ne yedigimi de unuttum
Saat 12.30 16bucuk saat aclik sonrasi
1 kepce mercimek corbasi
2 kase bulgur pilavi
Salata
Ayran
.....
Saat 15.30
3 kucuk dilim kek
...
Saat 17.00
3 kucuk kase kuru fasulye corbasi
Bir parça ekmek kabuklari
1 kasik bulgur pilavi
....
Su bilmiyorum birkac bardak ictim
Spor yok
8 saattir tek lokma surmedim yemedim icmedim su hariciaferin bana hadi olacak gibi
Uyudum biraz daha canımvalla ben 30 lardayim ama çürük elmayim her yasta dikkat etmek en iyisi ❤
ay nasil güldüm ilahi gezo
az daha uyuyaydin bari
o nasil kase bari yaz menune ne bilek o kaseyibenim kaseler masallah 18 kasik alir yani
gecen haftayi da yazarak bildirim yap bacim aldin mi verdin mi hicbi sey anlasilmiyo boyle
Gelirim inşallah fulyacım.aebenimmmmmmmmmmmmya üzme beni gel artık özledim bir görünüp kaçıyorsun
Aaa aylini de buralardaymışGünaydın hanımlar ❤
Kapanışı da açılışı da sen yapmışsın gezomHayırlı sabahlar kızlar
valla bi hafta oluyo bebeto 8-8.5 uyaniyo derken bugun 6.5 ta uyaninca beynim yandi neyseki geri yatti sonra 8 de geri kalkti. resmen bana ayar verdi. bak 6.5ta kalkarsam o zaman görürsün dedi valla
Maşallah tebrik ederim cnmGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen cuma 77.8
Bu hafta 76.9
-900
Yüzde 1.16
Saracım sende buralardasın. Canım annen nasıl iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?