Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canim nasil dayandin bunca zaman diyet cok yipratici. vaktinde bosa gitmis hep. insallah artik hedefe ulasirsin

sag ol cnm

kiyamam ya cok gecmis olsun

aylin cok cok gecmis olsun ya tehlikeli islere kalkisma artik
Sağolasın busecim gezonun dediği gibi artık biraz dikkat etmek lazım.Eee artık 20 li 30 lu yaşlarda değiliz

ben de şu an psikolojik olarak çöküntüdeyim
geçmiş olsun aylincim. çok dikkat et kendine.

benden bir tavsiye: çok yıpratma kendini. vücudunu çok yorma. gücünün yettiği kadarını yap.
Tşk ederim fulyam ❤ Sen niye böyle oldun ki tatlım,iş yoğunluğu mu seni çok yıpratıyor

Ohh çok iyi sevindim fulyacım

ben ayda 2 kg verdigim icin basima gelse kafayi yiyebilirim

masallah bunlari ben yesem kilo vermem alirim

bana da oluyor acliktan

sana şömine şart yakip karsisinda oturcan

kaniti bende severim
Ben vermisim valla normal zamanda olsa daha fazla yiyorum.
1 haftadir 2 gun sabah sandiviç disinda hic ekmek yemedim mesela. (Sandiviç olarak yediğim ekmek te paketli satilan kepekli sandiviç ekmekleri) önceden her sabah simit yiyordum. Normalde ogle yemeğinde ve aksam yemeginde pilav olurdu aksam hic yemiyorum oglen de sadece 1 -2 kaşık. Aralar cok gozukuyor bakinca ama onlarda da sadece 1-2tane meyve yada kuru meyve yiyorum dun koca bi paket karisik kuruyemiş vardı topluca yedigimiz biyerde icinden sadece 1 kuru kayisi ve 1 cezerye yedim. Cezeryeyi yemesem daha iyiydi tabii.

Bakınca göze çok gorünüyor ama aşırı abartılı bişey yok.
Menümde olmamasi gereken öğlen yedigim 2 kaşık pilav, öğleden sonra ara öğünde yedigim cezerye ve aksam yediğim aşure onun disinda bi problem yok çünkü ac kalip 2-3 gun sonra diyetten sikilmak istemiyorum sürdürülebilir bişey yapıp istikrarlı kilo vermek istiyorum.
Birde hastanede çalıştığım için direncim düşsün istemiyorum. Oyüzden meyve ve kuruyemiş et hepsinden tuketiyorum orantılı olarak.

Sağolasın busecim gezonun dediği gibi artık biraz dikkat etmek lazım.Eee artık 20 li 30 lu yaşlarda değiliz

valla ben 30 lardayim ama çürük elmayim her yasta dikkat etmek en iyisi
Hakikaten haa,tespitin çok güzel

Baca varda şömine yok
ay nasil güldüm ilahi gezo
Hayırlı sabahlar kızlar
az daha uyuyaydin bari
Yo abartmadim ki iki kase bulgur 4 yemek kasigi geliyor benim kaselerim kucuk yani sıkıntı yok

o nasil kase bari yaz menune ne bilek o kaseyi benim kaseler masallah 18 kasik alir yani
Günaydın kızlar
Artık toparlanma vakti geldi sanırım yoksa 70 lere yol alıyorum
64.7 kilom
Haydi bismillah diyelim bakalım herkese bol bol eksiler diliyorum

gecen haftayi da yazarak bildirim yap bacim aldin mi verdin mi hicbi sey anlasilmiyo boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…