- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Şömine bacası antredeben ayda 2 kg verdigim icin basima gelse kafayi yiyebilirim
masallah bunlari ben yesem kilo vermem alirim
bana da oluyor acliktan
sana şömine şart yakip karsisinda oturcan
kaniti bende severim
Şömine bacası antrede
Sağolasın busecimcanim nasil dayandin bunca zaman diyet cok yipratici. vaktinde bosa gitmis hep. insallah artik hedefe ulasirsin
sag ol cnm
kiyamam ya cok gecmis olsun
aylin cok cok gecmis olsun ya tehlikeli islere kalkisma artik
Çok tşk ederim kaptanım ❤❤❤of of çok geçmiş olsun aylinim
MaşallahGunaydin kizlarrrr
15 bucuk saat oldu ben acikmaya basladim
Olsun aksam 20.00den beri cay bile icmedim bu da guzel bir baslangic
Baslangic icinEki Görüntüle 2688100
Sağol tatlımçok geçmiş olsun cnm ya inş geçer hemen
Tşk ederim fulyam ❤ Sen niye böyle oldun ki tatlım,iş yoğunluğu mu seni çok yıpratıyorben de şu an psikolojik olarak çöküntüdeyim
geçmiş olsun aylincim. çok dikkat et kendine.
benden bir tavsiye: çok yıpratma kendini. vücudunu çok yorma. gücünün yettiği kadarını yap.
Hakikaten haa,tespitin çok güzelgececi takim ilan ediyorum bizi
Ohh çok iyi sevindim fulyacımbugün evden çalışıyorum. işyerinde birine sinir oldum. geç anlayan türünden. Allah vergisi kapasite yok ama bazen tahammül edemiyorum. evde annem bıdı bıdı yaptı ona sinir oldum. bu aralar zaten işlerden ve şu pandemi gerginliğinden çok gergindim. bugün tam oldu. neyse çok şükür şimdi iyiyim. duş alınca daha da rahatladım. şimdi kahvemi içiyorum
Çok tşk ederim canım benimGeçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlıktan önemli bir şey yok
Baca varda şömine yoko zaman yak bu eziyete son ver gezo
Yo abartmadim ki iki kase bulgur 4 yemek kasigi geliyor benim kaselerim kucuk yani sıkıntı yokÇok abartmissinn valla iki kase bulgur nediraclik yapcam derken evdeki bulgurdan olmussun tam da cuma oncesi vay anam gecmis olsun baby
Ben vermisim valla normal zamanda olsa daha fazla yiyorum.ben ayda 2 kg verdigim icin basima gelse kafayi yiyebilirim
masallah bunlari ben yesem kilo vermem alirim
bana da oluyor acliktan
sana şömine şart yakip karsisinda oturcan
kaniti bende severim
Sağolasın busecimgezonun dediği gibi artık biraz dikkat etmek lazım.Eee artık 20 li 30 lu yaşlarda değiliz
Hakikaten haa,tespitin çok güzel
ay nasil güldüm ilahi gezoBaca varda şömine yok
az daha uyuyaydin bariHayırlı sabahlar kızlar
Yo abartmadim ki iki kase bulgur 4 yemek kasigi geliyor benim kaselerim kucuk yani sıkıntı yok
Günaydın kızlar
Artık toparlanma vakti geldi sanırım yoksa 70 lere yol alıyorum
64.7 kilom
Haydi bismillah diyelim bakalım herkese bol bol eksiler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?