Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabalar

Kahvaltı
Peynirli omlet domates salatalik 5 zeytin az peynir Çeyrek kekikli domates+çay

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Yarım kase şehriyeli mercimek çorbası
Kıymalı yoğurtlu milfoy böreği (başka yiyecek birşey yoktu)
6-7 tane üzüm

Ara
1 erik 1 kaşık aşure sütlü kahve

Akşam
1 kase yoğurt 2 çatal firin fatates 3 kaşık patates salatası az peynir 1 zeytin

1 hurma 1 kuru kayisi çay

2.5-3 litre civarı su
9000 civarı adım

Merhaba bektaşi üzümünü nereden aldınız ? kaç gündür gezmediğim yer kalmadı bulamadım internete de yazınca fidan satan yerler çıkıyor

Ilk basta 63 falan inebilirsem 60ın altı. Benim ust tarafim geniş oyuzden baya kilolu duruyorum. Hamilelikten haric ömrümde ilk defa 70in ustune çıktım ve bu beni baya etkiledi.

anladim canim haftaya 70 lere elveda dersin. emzirdigin icin zaten daha cabuk kurtulursun kilondan

Merhaba bektaşi üzümünü nereden aldınız ? kaç gündür gezmediğim yer kalmadı bulamadım internete de yazınca fidan satan yerler çıkıyor
Bahçemde küçücük ağaç var canım
1 sefer meyva verdi daha vermedi, galiba etrafını çok doldurdum

ne güzel 74 lerdesin. keşke ben de öyle olsam
kızlar haberiniz olsun BMI 30 üstü Covid-19 da zorluyormuş. hele hele 35 çok riskliymiş. zayıflamamız lazım. benim de 31.5 falan

sende basaracaksin cnm yeterki iste cabala

bende covid de zorlanirim kesin
Aslinda sabah 69.9 gördüm tartida ama nasilsa listeye giremiycem diye kahvaltı falan yaptıktan sonra tartıldığım kilomu yazdım.

masallah yine de sabahkini yazsan gorurduk haftalik ne verdigini bize de motivasyon oluyor canim

Tebrikler

İyi geceler
Ben artı çıktım bugün bir hayli ödemi atamadım mıdır nedir anlamadım. 71,1 sabahki kilom, yoğunluktan giremedim.
Dünden beri tekrar spora başladım. Yavaş yavaş ip atlama challenge ile başladım.
Dün 200 bugün 250 ip atladım.

natsu sende miydi belde kayma falan? bak oyleyse ip çok tehlikeli baska bi sey yap lutfen

kizceler bugun disciye gittim yine. gecen sefer antibiyotigi aksamlari unutmustum boyle olunca iltahap kurumadi tekrar ant yazdi doktor. haftaya ak koyun kara koyun nolcaksa olcak. Allah kimseye dis agrisi vermesin dogum sancindan bin beter vallahi

kizceler bugun disciye gittim yine. gecen sefer antibiyotigi aksamlari unutmustum boyle olunca iltahap kurumadi tekrar ant yazdi doktor. haftaya ak koyun kara koyun nolcaksa olcak. Allah kimseye dis agrisi vermesin dogum sancindan bin beter vallahi
Amin inşallah
Sanada şifa versin.
Eşimde dişlerden rahatsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…