Teşekkür ederim 1.67 canım
obez nerede gerçekten? birisi mi ameliyat olacaktı unuttum? kopuk kopuk girdim ya buraya ondan.
Ilk basta 63 falan inebilirsem 60ın altı. Benim ust tarafim geniş oyuzden baya kilolu duruyorum. Hamilelikten haric ömrümde ilk defa 70in ustune çıktım ve bu beni baya etkiledi.boyuna gore kilon pek yok cnm hedefin kac
kayinpederi bypass olcakti cnm
Menüm
Kahvaltı
Bol domates, roka
Yarım susamlı bar
Peynir
Fındık
Akşam
1 kâse dolusu kiraz
1 kâse dolusu domates
8, 10 tane bektaşi üzümü, 1 minik çilek( bahçemden)
Şu
1 lt +
Spor
40 dakika yürüyüş 120 puan
Ilk basta 63 falan inebilirsem 60ın altı. Benim ust tarafim geniş oyuzden baya kilolu duruyorum. Hamilelikten haric ömrümde ilk defa 70in ustune çıktım ve bu beni baya etkiledi.
anladim canim haftaya 70 lere elveda dersin. emzirdigin icin zaten daha cabuk kurtulursun kilondan
Kayınpederi kalp ameliyatı olduobez nerede gerçekten? birisi mi ameliyat olacaktı unuttum? kopuk kopuk girdim ya buraya ondan.
Bahçemde küçücük ağaç var canımMerhaba bektaşi üzümünü nereden aldınız ? kaç gündür gezmediğim yer kalmadı bulamadım internete de yazınca fidan satan yerler çıkıyor
Aslinda sabah 69.9 gördüm tartida ama nasilsa listeye giremiycem diye kahvaltı falan yaptıktan sonra tartıldığım kilomu yazdım.anladim canim haftaya 70 lere elveda dersin. emzirdigin icin zaten daha cabuk kurtulursun kilondan
ne güzel 74 lerdesin. keşke ben de öyle olsam
kızlar haberiniz olsun BMI 30 üstü Covid-19 da zorluyormuş. hele hele 35 çok riskliymiş. zayıflamamız lazım. benim de 31.5 falan
Aslinda sabah 69.9 gördüm tartida ama nasilsa listeye giremiycem diye kahvaltı falan yaptıktan sonra tartıldığım kilomu yazdım.
İyi geceler
Ben artı çıktım bugün bir hayli ödemi atamadım mıdır nedir anlamadım. 71,1 sabahki kilom, yoğunluktan giremedim.
Dünden beri tekrar spora başladım. Yavaş yavaş ip atlama challenge ile başladım.
Dün 200 bugün 250 ip atladım.
Amin inşallahkizceler bugun disciye gittim yine. gecen sefer antibiyotigi aksamlari unutmustum boyle olunca iltahap kurumadi tekrar ant yazdi doktor. haftaya ak koyun kara koyun nolcaksa olcak. Allah kimseye dis agrisi vermesin dogum sancindan bin beter vallahi
Ben hâlâ oturuyorumben yatiyorum kizceleerrr iyi geceler hepinize ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?