Merhaba arkadaşlar doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum bebeğim 6 aylık oldu. Sıkı diyet yapabilirim artık 6 ayda 98 kilodan 74 kiloya düştüm yürüyüş ile şimdide diyet yapmak istiyorum beni de listeye alır mısınız daha önce hiç diyet yapmadım sadece detoks suları içtim yardımcı olursanız çok sevinirim sizinle devam etmek istiyorum hedefim 63 kilo boyum 1.65 . Liste paylaşırsanız veya ne yemem gerektiği hakkında bilgiler verirseniz de mutlu olurum :))))
Kaçıncı olduk4. gibiyiz dediniz ama
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum bebeğim 6 aylık oldu. Sıkı diyet yapabilirim artık 6 ayda 98 kilodan 74 kiloya düştüm yürüyüş ile şimdide diyet yapmak istiyorum beni de listeye alır mısınız daha önce hiç diyet yapmadım sadece detoks suları içtim yardımcı olursanız çok sevinirim sizinle devam etmek istiyorum hedefim 63 kilo boyum 1.65 . Liste paylaşırsanız veya ne yemem gerektiği hakkında bilgiler verirseniz de mutlu olurum :))))
Çarşıya gitsem mi gitmesemmi diye düşünüyordum ki senin yazıları okuyunca cesaret geldi.
Şimdi arkadaşla markete, sonra tek başıma yürüyerek çarşıya
70 ile hamile kaldım canım :) takip edicem listenizi inşallah :)))hos geldin cnm bebegin daha kucuk sıkı diyet uygun degil bence 1 yasa kadar ana besin anne sutu
bravo guzel kilo vermissin emzirmek de verdiriyor zaten
menulerimizi paylasiyoruz aksamlari ama diyet menuleri degil herkes yedigini yaziyor saglikli beslenmeye calisiyoruz
kac kiloyla hamile kalmistin merak ettim
Hoşbuldum canım :))hoşgeldin canım
Yaz canım kilomuz aynı seninle boyumuz da aynı sayılır :))yaziyom menumu naptigimi ettigimi pek cevap veren de yok acikcasi. yazasim kacti.
afiyet olsun canım. sabah çok karbo olmuş gibimenum
sabah annemde
15 patates kizartmasi
5 zeytin az domates az peynir
2 dilim patatesli tepsi boregi
aksam
meksika fasulyeli salata
3 lt su
nerede yine bu kaçaklar
Bugün pek aktif değil grup
bugün evdeydim ama sabahtan unutmuşum girmeyi. öğlen de işim vardı giremedim. ancak geldim.valla bende geliyom ama kimse yokken yazmaktan skildim
yaz sen kuzum. ben buralardayım artık. ben de menü yazıcam. hep birlikte toparlayalım takımıyaziyom menumu naptigimi ettigimi pek cevap veren de yok acikcasi. yazasim kacti.
menün harika. çok beğendimSabah : 1 adet küçük domates
Salatalık
1 adet yumurta
1 dilim peynir
Ara öğün : yeşil çay
Öğle : Tavuk ızgara
Bulgur pilavı
Salata
akşam : yeşil çay
Her akşam saat 22:00 gibide yoğurt yiyorum içine acı pul biber nane limon
Gündüz karbon ağırlıklı olmuş ama akşam toparlamışsın canım afiyet olsunmenum
sabah annemde
15 patates kizartmasi
5 zeytin az domates az peynir
2 dilim patatesli tepsi boregi
aksam
meksika fasulyeli salata
3 lt su
nerede yine bu kaçaklar
Sabah : 1 adet küçük domates
Salatalık
1 adet yumurta
1 dilim peynir
Ara öğün : yeşil çay
Öğle : Tavuk ızgara
Bulgur pilavı
Salata
akşam : yeşil çay
Her akşam saat 22:00 gibide yoğurt yiyorum içine acı pul biber nane limon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?