Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Veeeee bugün itibarıyla ekmeği kestim artık çok çok çok canım çekmedikçe ekmek yememeye karar verdim suyuda yeniden üç yada üç buçuk litre civarı içmeye çalışacam artık bahane yok mızmızlanmak yok sporada başlıyorum evde leslie candır diyorum bu hafta menü spor ve su bildirimini aksatmadan yapacağım bakalım bir haftada nasıl bir sonuç olacak şimdiden merak ediyorum

Kilo vermeyi erteleyerek aslında hayatımızı bedenimizle gurur duyarak istediğimiz kıyafetlerin üzerimizden süzülürkenki görüntüsünün verdiği hazzı erteliyoruz niye bu zevkten mahrum kalalım daha enerjik daha dinamik daha formda olmak varken niye üzerimizdeki ağırlık yapan bizi yavaşlatan kilolarla ağır aksak yaşayalım niye ben bunu kabul etmiyorum sizde etmeyin insan kilolarından kurtulup hafifleyince hayatada daha pozitif bakıyor hayatın zorluklarına daha kolay göğüs geriyor hayat zaten yeteri kadar zor bunu kilolarla dahada zorlaştırmanın anlamı yok

Ben kendime üç aylık bir hedef koydum her hafta bir kilo versem üç ay sonra 12 kilo vermiş olacam ki bu benim için büyük bir başarı olur ha her hafta kilo vermeyedebilirim ki bu çok normal olsun en azından çabaladığımı bilmekde mutlu eder beni

Helallll işte bu. Bende bugun dentibaren saglık lı beslenme ye başlıyorum 1.5 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim hepimize bol eksiler olsun inşallah bu hafta iyi sonuç alırız

Helallll işte bu. Bende bugun dentibaren saglık lı beslenme ye başlıyorum 1.5 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim hepimize bol eksiler olsun inşallah bu hafta iyi sonuç alırız

Sanada helal canım güne yürüyüşle başlamak mükemmel ne dersin bu hafta ikimiz yarışalım mı ama yediğimizi içtiğimizi sporunuzu yazıp birbirimizi uyararak hatırlatmalar yaparak yarışalım mı varmısın

gunaydin gunaydin gunaydiiiinnn

bugun kardesimin dogum gunu annemde olucam menum kotu olursa ogleden sonra yemek yemem. aksam da arkadasimla gorusucem

benim bebeto sabah 7.40 uyandi. yarinda boyle olursa tam bi hafta olcak oglen uykusunu kesicem

Merhaba arkadaşlar doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum bebeğim 6 aylık oldu. Sıkı diyet yapabilirim artık 6 ayda 98 kilodan 74 kiloya düştüm yürüyüş ile şimdide diyet yapmak istiyorum beni de listeye alır mısınız daha önce hiç diyet yapmadım sadece detoks suları içtim yardımcı olursanız çok sevinirim sizinle devam etmek istiyorum hedefim 63 kilo boyum 1.65 . Liste paylaşırsanız veya ne yemem gerektiği hakkında bilgiler verirseniz de mutlu olurum :))))

Çekildi zaten
Implant yaptırdı, bikac ayda bir düşüyor

annemin babamin agzi implant dolu babamin bi defa dusmustu disi. ama oyle bikac ayda bi dusmesi neden duzgun yapmiyolar demekki

Günaydın kizlar
Mutlu sabahlar
Dün iş kucuge öğretmen ayarlama filan derken bu saat oldu. Akşam da ev kınası yaptık iş yerinden arkadaşlarla.
Bana baya motivasyon oldu.
Mutlu uyudum mutlu uyandım
Mutlu devam etsin inşallah

gunaydin rakibem hani kilo bildirimi yendim mi yenildim mi yine noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…