Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hakkında hayırlısı olsun canım
Hem üzüldüm, hem üzülmedim, yaşadıklarını haketmiyordun. Bundan sonra yüzün hep gülsün inşallah

Bende çok seviyorum

Senin alengirli menülerin vardı Fulyacım onlardan yapmaya başlasan hem sana eğleceli olur hem bize değişik birşeyler olur hemde kilo verirsin

Sen istersen yaparsın hadi kaldır totişi Fulya hadi hadii
evet artık kımıldamam gerekli saracım. pozitif enerji lazım bana

Hepimiz her yaşta böyle mutlu yaşayalım

Eki Görüntüle 2701247
emin ol bu aralar bunu çok düşünüyorum. elim bomboş gibi
babycat, canım yeni hayatında sağlık ve mutluluk hep yanında olsun. yürekten diliyorum bunu. modunu hep yüksek tut.
çocuğunuz için görüşme kararı almanız çok doğru ve güzel bir karar. ama tabi moninin de dediği gibi zaman ilerledikçe hayatlarınız da yeni duruma göre şekillenecek, değişecek. kendini ve çocuğunu maddi manevi hep garantide tut. kendini toparladıktan sonra yapacağın en doğru şey çalışmak, kendi paranı kazanmak.

herşey çok yeni olduğu için şimdi kalbini çok acıtır. şimdi tam birşey anlamazsın ama zamanla çok dokunur. ama herşey geçer. bunu unutma. seni seviyoruz

Allah seninde yüzünü güldürsün canım

busecim senin de hakkında hayırlısı olsun. ama lütfen şu dönemde ani bir karar vermeyin bu yıl bi çıksın hele 2021 de daha akılcı düşünebiliriz umarım, malum 2020 çok yordu bizi ve hala da yormaya devam ediyor.
sabır sabır sabır.

Son düzenleme:
Allah seninde yüzünü güldürsün canım

amin cumlemizin

canim ben 3 yildir sabrediyorum artik sonuna geldim. hayirlisi hakkimda eksik olma

bi kanala daha baslandi. tekrar rontgen cekip bakti agriyan diste bi sey gorunmuyo dedi. 3 haftaya gecmezse cekilecekmis. sinirsiz diste agriyabiliyormus

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm anlaşark boşanmanıza sevindim . Bu süreci en iyi şekilde atlatacagına eminim.
insallah canim
Keske yakin olsak arkadas olurduk Busecim. Bakalim ben de aileme guveniyorum dedigin gibi aile cok onemli . Ama senin de bir sekilde Allah yardimcin olur insallah.hakkimizda hayirlisi olsun ,kimse yok yere yuvasini bozmak istemez tabi ki
Hakkında hayırlısı olsun canım
Hem üzüldüm, hem üzülmedim, yaşadıklarını haketmiyordun. Bundan sonra yüzün hep gülsün inşallah
Yaa aynen ablacim sen biliyorsun ayrintilari bence de en iyisi oldu. O kadar cok aglamamin sebebi ben senelerce ilgisizligi yok sayilmayi yutup yutup 30 saniyede hepsinin bitmesi , ama su an gayet iyi hissediyorum com sukur
Ben de sizleri cok seviyorum

hakkınızda hayırlısı olsun canım bundan sonra hem kendin hem çocuğun için güçlü olmak zorundasın maddi manevi ayakta durmak kolay değil ama başarabilirsin daha çok yeni kalbinin acıması boşlukta olman bunlar normal duygular ama baktınki başa çıkamıyosun psikolog yardımı almaktan çekinme çünkü yaşadıkların kolay değil Allah yar ve yardımcın olsun tatlım seni seviyoruz sen çok değerlisin

Ih ıh bence sen de kazanabilirsin
Bugün kotnrolüm vardı yağlarım fazla inatçı çıkıyor su atıyorum ha bire
Valla benim tuvalet problemim var oyuzden sıkıntı oluyor. Dün 66nin ustundeydim ama kac gundur tık yok bakalim aksam biraz meyve yiycem insallah ise yarar.

Bende çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…