Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar hepimize hayırlı cumalar
Günaydın saraamm
Şu an nerdeyim tahmin bile edemezsin.

GİRESUNDAYIIIIMMMMMM

Arabayla bi şehir turu attık,Trabzona Rize Ayder yaylası gidiyoruz bakalım.Karadeniz turuna çıktık.Seni görmeyi çooookk isterdim ama eşim uğraşmaz böyle şeylerle.Babamın (benimde tanıdığım)eski dostlarımız var onlara bile uğramam dedi.Tanımadığı kişilere götüremiyorum adamı

Canım şuan yerinde olmak isterdim. Aydere giderken yol ustunde degirmen gibi biyer var alabalik ciftligi ayni zamanda orda balik yiyin lezzetli oluyor alabalıkları.

bende seninle görüşmeyi çok isterdim ama benim eşimde böyle şeylere çok sıcak bakmıyor olsun önemli olan gönüller bir olsun aylinim iyi tatiller

Canım şuan yerinde olmak isterdim. Aydere giderken yol ustunde degirmen gibi biyer var alabalik ciftligi ayni zamanda orda balik yiyin lezzetli oluyor alabalıkları.
Ayy canım benim,sende gidersin inşallah.Keşke burdaki arkadaşlarla 3-4 araba arka arkaya yolculuk yapsak ne güzel olurdu demi Zehram.Sarama da yatıya giderdik,nasıl sığacaksak sabahları suyumuzu,yeşil çaylarımızı içirirdi,sporumuzu yaptırırdı komutan misali
sara_28
Zehra_mda
❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ck teşekkürler

55,8 ile geldim yanlış hatırlamıyosam heçen hafta 56,2ydim.
-400 gr
moni yılbaşı hedefini sormuşsun daha yeni gördüm benim hedefim 55 zaten ona da 800 gr kaldı yeni hedef 52 olur heralde ama bi süre liste dışı devam edip dönerim olur mu?

aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…