- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Günaydın saraammGünaydın kızlar hepimize hayırlı cumalar
Hoşbuldum teşekkür ediyorum. Ben müsaadenizle kilo bildirimimi pazartesi yapacağım. En son 81.4 idim ancak bir kaç gündür tatildeyim pek dikkat edemedim. Pazartesi dönünce bildirsem daha doğru olacak.hoşgeldin canım
Canım şuan yerinde olmak isterdim. Aydere giderken yol ustunde degirmen gibi biyer var alabalik ciftligi ayni zamanda orda balik yiyin lezzetli oluyor alabalıkları.Günaydın saraamm
Şu an nerdeyim tahmin bile edemezsin.
GİRESUNDAYIIIIMMMMMM
Arabayla bi şehir turu attık,Trabzona Rize Ayder yaylası gidiyoruz bakalım.Karadeniz turuna çıktık.Seni görmeyi çooookk isterdim ama eşim uğraşmaz böyle şeylerle.Babamın (benimde tanıdığım)eski dostlarımız var onlara bile uğramam dedi.Tanımadığı kişilere götüremiyorum adamı
Günaydın saraamm
Şu an nerdeyim tahmin bile edemezsin.
GİRESUNDAYIIIIMMMMMM
Arabayla bi şehir turu attık,Trabzona Rize Ayder yaylası gidiyoruz bakalım.Karadeniz turuna çıktık.Seni görmeyi çooookk isterdim ama eşim uğraşmaz böyle şeylerle.Babamın (benimde tanıdığım)eski dostlarımız var onlara bile uğramam dedi.Tanımadığı kişilere götüremiyorum adamı
Ayy canım benim,sende gidersin inşallah.Keşke burdaki arkadaşlarla 3-4 araba arka arkaya yolculuk yapsak ne güzel olurdu demi Zehram.Sarama da yatıya giderdik,nasıl sığacaksakCanım şuan yerinde olmak isterdim. Aydere giderken yol ustunde degirmen gibi biyer var alabalik ciftligi ayni zamanda orda balik yiyin lezzetli oluyor alabalıkları.
Tşk ederim cnmbende seninle görüşmeyi çok isterdim ama benim eşimde böyle şeylere çok sıcak bakmıyor olsun önemli olan gönüller bir olsun aylinim iyi tatiller
Sana gelmicektim,dışarda bir yerde 10 dk görüşürüz,tanışırız demiştim.Ama eşler işte,neyse sağlık olsunbende seninle görüşmeyi çok isterdim ama benim eşimde böyle şeylere çok sıcak bakmıyor olsun önemli olan gönüller bir olsun aylinim iyi tatiller
Ck teşekkürlerhakkınızda hayırlısı olsun canım bundan sonra hem kendin hem çocuğun için güçlü olmak zorundasın maddi manevi ayakta durmak kolay değil ama başarabilirsin daha çok yeni kalbinin acıması boşlukta olman bunlar normal duygular ama baktınki başa çıkamıyosun psikolog yardımı almaktan çekinme çünkü yaşadıkların kolay değil Allah yar ve yardımcın olsun tatlım seni seviyoruz sen çok değerlisin
Sana gelmicektim,dışarda bir yerde 10 dk görüşürüz,tanışırız demiştim.Ama eşler işte,neyse sağlık olsun
Erken tartılmışsınGünaydın
Gecen hafta 65.7
Bu hafta 65.5
moni
Buna da şükür ne diyeyim. Aksamki taktikler de pek bi ise yaramadı çünkü
Tmm o zamanAslında ben 1'e kadar yemek yemiyorum ama evden erken çıkıp ise geldiğim için mecburen kalkar kalkmaz tartılıyorum.
Hoşgeldin canımGünaydın hanımlar. Takımda yeriniz varsa sizin takımda olmak istiyorum ben. Boyum 1.75 kilom 81.5. Başlangıç kilom 87 idi.
Süper
SüperGeçen cuma 68,3
Bugün 67,6
Fark: -700gr
SüperGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen cuma 75.8
Bu hafta 75.3
-500
Yüzde 0.66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?