İnşallaj işe yarar. Bol bol salata yemek de bağırsakları güzel çalıştırıyorValla benim tuvalet problemim var oyuzden sıkıntı oluyor. Dün 66nin ustundeydim ama kac gundur tık yok bakalim aksam biraz meyve yiycem insallah ise yarar.
Eve gelince uzum armut Yogurtlu kabak salatasi yedim. Top biber turşusu yedim 5-6 tane de normalde pilavla yerdim ertesi gun bagirsaklarim boşalırdı resmen. Bakalım insallah ise yarar.İnşallaj işe yarar. Bol bol salata yemek de bağırsakları güzel çalıştırıyor
Allah şifa versin canımBugün yorucu bir gündü benim için suyun olmamasıda stres yaptı boyun fıtığım iyice kötüledi bu gece erken uyuyacam uyuyabilirsem tabi
Allah şifa versin canım
Aslında ben 1'e kadar yemek yemiyorum ama evden erken çıkıp ise geldiğim için mecburen kalkar kalkmaz tartılıyorum.Iyi geceler kızlar
Ben sabah lahmacuna
Bol bol eksi görürüz inşallah
Sabahın köründe tartılmayın, biraz geç tartılın. Ne kadar geç o kadar eksi
Sağol canım ❤gunaydin kizceler
gecen hafta esip gurlemisiz masallah cok cok sevindimmm
sara_28 moni Aylin42Konya bireyselde esmissiniz hepinizi çok tebrik ederim harikasiniz masallah
Günaydın hanımlar. Takımda yeriniz varsa sizin takımda olmak istiyorum ben. Boyum 1.75 kilom 81.5. Başlangıç kilom 87 idi.
Tşk ederim kaptanım ❤hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller
Tşk ederim kaptanım ❤
İnternetim çoook az kaldı.Evde wifi ola ola dizi izlersemolacağı buydu.İnterneti su gibi içmiş
Kaptanım tartı yok sabit yazar mısın?Bide ben izine ayrılsam olur mu?Kesin kilo alırım biliyorum.Bi de yol çok ödem yaptı,özellikle ayaklarım çok şişti.Takıma artı gelip de kötü etkilemek istemem canım
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?