- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bende iyi ki tanımışım seni ve diğer arkadaşlarımı.Sanki seninle çookk önceden tanışıyoruz,görüşüyoruz gibi inan ki.Takımdan başka arkadaşlarla da aynı his oluyor tabii ki.Ama hani bi laf var ya "gözümü açtım seni gördüm " diyebir gün mutlaka bir şekilde biraraya gelicez ben inanıyorum
benim buradan tanıyıpa kardeş edindiğim pek çok kişi var, gerçek yaşamımızda görüştüğümüz. banuyu biliyosunuz oynakbaşı o mesela benim kardeşim oldu artık 2003 den beri görüşüyoruz. lydznp var canım arkadaşım ayşem, özgem var, veysişim var görüştüğüm canlarım.
ve sizler ve sizler gibi görmeden sevdiğim kardeşlerim var, ne mutlu bana.
Gerçekten çoook güzel Ayşecim,Konya da falan ne işimiz var bilmem.Eşin nereli
Gelir abla gelir benim koca başladı bi tane daha yapalım çocuk demeyeMaşallah
Geri gelmez inşallah
Hele olanları sevsin, çarp ağzının üstüne ( şaka tabi)Gelir abla gelir benim koca başladı bi tane daha yapalım çocuk demeye2 yılda 2 doğum yaptım vücudum bitik halde artık bunu düşünen yok
İlkini karnımda kaybettim 7 aylıkken. Şimdi illa kardeşi olsun tek kalmasın araları fazla olmasın diye tutturdu kendi tek ya kardeş şartmış.Hele olanları sevsin, çarp ağzının üstüne ( şaka tabi)
eşim Artvin Arhavi'li, annem de Rize'liGerçekten çoook güzel Ayşecim,Konya da falan ne işimiz var bilmem.Eşin nereli
Görele' de de teyzem var.hiç giresuna taşının bakarsın komşu oluruz
karar verip adım atman çok güzel, inşallah çok güzel kilolar vericez hep birlikteHoşbuldum teşekkür ediyorum. 45 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok. Çalışıyorum, devlet memuruyum. Boyum 1.75 şu anki kilom 81.4 idi en son. Son 5 gündür tartılmadım biraz artmış olabilir. 87 kilo ile 2 ay önce başka bir topikte kilo vermeye başladım ancak yarışma takımında yer almadım. Hedefim 70 kiloya inmek. Ben aslında çocukluğumdan beri kiloluydum. 20 li yaşlarda da 80 kilo civarındaydım. Aşırı atıştırma huyum vardı aklım hep birşeyler yemekteydi. Ancak 21-22 yaşlarımda beslenme alışkanlığımı değiştirdim, düzenli yemek yiyerek yemek aralarında atıştırma huyumu bıraktım. Beslenme alışkanlığımı değiştirmek 1 yılımı aldı bu sürede 62-63 kilolara indim ve 15 yıl boyunca bu kiloda kaldım. Son 7-8 yıldır ise hem evde fazla zaman geçirmekten hem hareketsizlikten hem fazla umursamamaktan kilolar her yıl ikişer üçer geri gelmeye başladı. Bende her yıl ara ara diyetlerle 5-6 kilo indiriyorum fakat kalıcı olmuyor maalesef. Bu nedenle buradayım birbirimize destek olarak motivasyonumuzu koruyalım diye arkadaşlar. Kilolu olmak beni antisosyal yapıyor maalesef evden çıkmak istemiyorum o yüzden vermek zorundayım. İnşallah hep birlikte başarırız kızlar
miniğin doğum günü şimdiden kutlu olsunKızın doğum günü geldi çattı 2 hafta sonra hamile kaldığım kiloya dönmek istiyorum ama o zor en azından 55 olayım demiştim
olsun bir şey olmaz, haftalarca takımı sırtladıklarına sayarız.Eyvah yandık Ayşem.Valla bak takım için çok kötü olabilir,çok üzülürüm böyle de olursa.Ahhhhh güzel Ayşem benim,ben en iyisi dikkat edeyim,hem kendim için hem takım için.Gerçekten de ipin ucunu saldım gittiydi.Az önce dondurma yedim ve
Akşamı salatayla geçiştireyim,önce takımım için yapmalıyım,dikkat etmeliyim artık.
Kaptanım şimdiye kadar ilk defa izin istedim,kesin verirsin sandım bir güzel yedim
büyüsün azcık minik, olur sonra kardeşi deGelir abla gelir benim koca başladı bi tane daha yapalım çocuk demeye2 yılda 2 doğum yaptım vücudum bitik halde artık bunu düşünen yok
başın sağolsun canım, rabbim yavruna güzel ömürler versin.İlkini karnımda kaybettim 7 aylıkken. Şimdi illa kardeşi olsun tek kalmasın araları fazla olmasın diye tutturdu kendi tek ya kardeş şartmış.
Bende iyi ki tanımışım seni ve diğer arkadaşlarımı.Sanki seninle çookk önceden tanışıyoruz,görüşüyoruz gibi inan ki.Takımdan başka arkadaşlarla da aynı his oluyor tabii ki.Ama hani bi laf var ya "gözümü açtım seni gördüm " diyeöyle oldun işte.Sonra da sağolsunlar diğer arkadaşlar hiç yalnız bırakmadılar
Amin inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.büyüsün azcık minik, olur sonra kardeşi de
başın sağolsun canım, rabbim yavruna güzel ömürler versin.
İnşallah canımkarar verip adım atman çok güzel, inşallah çok güzel kilolar vericez hep birlikte
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - 150 | +270 | +270 | +210 | +210 | +210 | +210 |
| m | m | m | m | m | m | m |
O
optumkibbye
m: | - | - | - | +135 | +210 | +100 | - |
| +360 | +180 | +90 | +90 | +180 | +90 | +90 |
F
Fitimfitsinfit
m: | - | - | - | +300 | +120 | + | - |
| + | +170 | + | +160 | +240 | +130 | +40 |
| +160 | +80 | +130 | +140 | +220 | +210 | +75 |
| - | - | - | - | - | + | - |
Keşke,ama ne kadar kurak vs de olsa,denizi,yeşilliği,temiz havası vs si olmasa da insanın alıştığı yer başka oluyor.Belli yaştan sonra alışmak,çevre edinmek vs de çok zor geliyor banahiç giresuna taşının bakarsın komşu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?