Artvini görmedim ama rize çok güzel.Daha doğrusu Karadeniz çok güzeleşim Artvin Arhavi'li, annem de Rize'li
evet bende çok seviyorum, eşime diyorum seninle akraba evine gitmekten karadenizi göremedim bi türlü, şu covid olayı bitsin de turla gezicem diyorum.Artvini görmedim ama rize çok güzel.Daha doğrusu Karadeniz çok güzel
Allah rahmet etsinİlkini karnımda kaybettim 7 aylıkken. Şimdi illa kardeşi olsun tek kalmasın araları fazla olmasın diye tutturdu kendi tek ya kardeş şartmış.
Yasemin Artvin arhavinde yaşıyoreşim Artvin Arhavi'li, annem de Rize'li
Yasemin Artvin arhavinde yaşıyor
evet bende çok seviyorum, eşime diyorum seninle akraba evine gitmekten karadenizi göremedim bi türlü, şu covid olayı bitsin de turla gezicem diyorum.
şaka maka belli başlı yerler harici göremedim, ki yıllarca her sene gittim. en çok görmek istediğim sümela ya beni hiç götürmedi mesela. uzungölü bile görmedim. ayderide görmeseydim boşardım heralde artık
Süperbugün diyetisyenimle online tartı günümdü, ben daha çok bekliyordum ama 2 kilo gitmiş. sanırım yağdan gitti. yeni listem baya değişik ve güzel, menülerimde görürsünüz.
Çalışıyor diye biliyorumYaseminden haber varmı sahi merak ediyorum onu
Çalışıyor diye biliyorum
evet biliyorum ama yaseminle tanıştığımızdan beri ben karadenize hiç gidemedim. bu yaz şu pandemi biterse gitmeyi düşünüyorum yaseminle foto atarız o zaman sizeYasemin Artvin arhavinde yaşıyor
sağol canım Allah razı olsun
Allahım seninde kalbine ferahlık versin evine huzur mutluluk versin inşallah
neyin var kuzum?
hay allah, tekrar çok geçmiş olsun
İlkini karnımda kaybettim 7 aylıkken. Şimdi illa kardeşi olsun tek kalmasın araları fazla olmasın diye tutturdu kendi tek ya kardeş şartmış.
*** 10. TAKIM 695. ETAP ***
Aylin42konya(74,0///% )Sabit.
Optumkibby(55,9/55,8/0,1/%0,18)
sara_28(81,0/79,5/1,5/% 1,85)
Fitimfitsinfit(75,8/75,3/0,5/%0,66)
Natsume (68,3/67,6/0,7/%1,02 )
Zehra_mda( 65,7/65,5/0,2/% 0,30)
moni(97,0/95,0/2/% 2,06)
10. Takım Ortalaması: % 0,867
takım içi
Baby Cat(77,3/b)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
yst38 (77,2/b)679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
ekrl(64,7/b)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. h:62
HLLAK (72,2/)yeni üye, bt:12/09/2020 bk: 74 h: 63
tabii kiamin saram eksik olma
koca delirmesi
harikasin merhaba 7 ler
sag ol monim
basin sag olsun cnm cok uzucu
kaptan beni de takimici listeyye yazar misin rica etsem
Biraz mı çooooookk erken hem de şöyle bi 3 4 olsun inşallahAllah rahmet etsin
Kardeş olsun tabi, biraz erken diye dedim.
Yoksa 3 tane ideal
basin sag olsun cnm cok uzucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?