Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

*** 10. TAKIM 696. ETAP ***

Aylin42konya(74,0///% )
Optumkibby(55,8///%)
sara_28(79,5///% )
Fitimfitsinfit(75,3///%)
Natsume (67,6///%)
Zehra_mda( 65,5///% )
moni(95,0///%)
Obezzto (88,1///% )
690. etap ta 88,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye, yüzdesi 6 ya bölündü.
88prenses22 (101.9///)
9. Takımdan transfer oldu.

10. Takım Ortalaması: %

takım içi
Baby Cat(77,3/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
busefit(75,3/ )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Seyyaray (82,5/)yeni üye, bt:09/10/2020 bk: 82,5 h: 70,125
obesofobi ( / )yeni üye, bt:10/10/2020 bk: 100? h: ?
HLLAK (72,2/b)yeni üye, bt:12/09/2020 bk: 74 h: 63
olvidos (74,7 /) 650. etapta 66, kg ile 2 kez bildirimde bulunmayıp kendi isteği ile ayrılan üye.bt:14/10/2020 bk: 74,7 h: 60

neden izne çıkıyorsun canımcım, izinden kilo almadan dönen yok kontrol edip bildiririm izin konunu. gönlüm kalmandan yana

kiz canin sag olsun moralini bozma nolcak toparlarsin haftaya

evet kuzum yılda 2 kez ve sen döndüğünde çıkamazsın bu yıl.
tamam monim
Geçen cuma günü : 79.5 kğ
Bugün : 79.0 kğ
Fark : - 500 gr
Yüzde : 0.62

moni

Eki Görüntüle 2705776

Tebrikler saram
moni beni bu hafta sabit yazar mısın? Regli haftasına girdim, çok fazla ödemim var.

malesef oyle olmuyo takim ceza alir hakkina giremeyiz diger takimlarin bildirim yapmazsan bildirim yapmadi yazilir. kaptan detayli cevaplar canim moni

haftaya toparlarsin canim uzulme

Sağol canım benim nasılsın biraz toparlayabildinmi
Evet şu an odaları düzenliyoruz Ev zaten çift katlı �içten merdivenli yani üst kat bizim oldu oğluma güzel bir Oda hazırlıyorum şöyle oyuncaklarımızı falan dizeceğiz şu an onunla meşgulüm çok şükür gayet de Keyfimiz yerinde hamdolsun zaten senelerdir değer görmediğim yerde duruyordum pozitif hissediyorum kendimi Öyle eskisi gibi yemeğe falan da vermiyorum çok iyi hissediyorum Allah'a şükür

moni beni bu hafta sabit yazar mısın? Regli haftasına girdim, çok fazla ödemim var.
hiçbir zaman beni sabit yazar mısın diye bildirim yapılmaz eğer gerçekten tartıda sabitsen ve ben buna eminsem yazıyorduk. ama artık eminlikle de olmuyor ki çok doğru oldu bu kural kendi adıma çok mutluyum.
canımcım şimdi, tekrar tartılıyorsun ve bir kağıda kullanıcı adını ve bugünün tarihi yazıp tartı resmi çekip paylaşıyorsun. tartılamayacak bir yerdeysen de tartısı yok bildirim yapmadı yazılıyor. lütfen geri dönüş yap.
takıma uğramadığın ve sanıyorum ki geçmişi de okumadığın için yeni kuraldan bi habersin.

neden izne çıkıyorsun canımcım, izinden kilo almadan dönen yok kontrol edip bildiririm izin konunu. gönlüm kalmandan yana
Canım bu ara herşey üstüme üstüme geliyor biraz free takılmak istiyorum diyet acısından e öyle oluncada liste sorumluluğunu taşıyamam artı gelip sizleri mağdur etmek istemem. buraya başlangıç kilom 85 ama ben 95 lerden buralara düştüm biraz yoruldum sanırım.diyetisyen ile de süper gidiyordu ama ondanda soğudum devam etmice m gibi gözüküyor. Buralarda olurum yine bu kilolar illlaki gidecek öyle yada böyle ama liste sorumluluğunu kaldıracak psikolojide değilim malesef
Çok sagol desteğin için busecim inş toparlarım ya ama listede olacak kadar kendime güvenmiyorum bu ara bi silkelenip tekrar başlamam lazım

Daha iyi olacaksın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…