çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.
hayırlı olsun canım benim rabbim en kısa zamanda seni bebişinle kavuştursun inşallah.
şu son 7 gündür aynı durumdayım maalesef of of
ama bugünden itibaren toparlanıyorum. hiç kimsenin hiçbir şeyin bir daha motivasyonumu bozmasına izin vermicem. sende verme..
obezim listeye alabilmem için, tartı ile bugünün tarihi ve kullanıcı adının yazılı olduğu bir kağıt da olması gerekiyor.kızlar takıma dönüş kilom böyledir
neden izne çıkıyorsun canımcım, izinden kilo almadan dönen yokGünaydın kızlar ben malesef artıyım hepinizden mzür diliyorum kaç gündür hiç dikkat edemedim keyfim yok mutsuzummoni cnm çıkabiliyorsam izne ayrılmak istiyorum. İnş izin hakkım vardır
Geçen hafta 75.3
Bu hafta
Eki Görüntüle 2705752
Ayybu arada yeni bir doktor buldum yeniden bir umut bebek tedavisine başlıyorum son bir kere daha deneyeyim diyorum belki bu sefer olur hayırlı sağlıklı bir evladım olurbende anne olurum hem korkuyorum hem seviniyorum yeni tedaviye başlamaktan çok karışığım bu anlamda da
Günaydın kızlar ben malesef artıyım hepinizden mzür diliyorum kaç gündür hiç dikkat edemedim keyfim yok mutsuzummoni cnm çıkabiliyorsam izne ayrılmak istiyorum. İnş izin hakkım vardır
Geçen hafta 75.3
Bu hafta
Eki Görüntüle 2705752
tamam monimevet kuzum yılda 2 kez ve sen döndüğünde çıkamazsın bu yıl.
moni beni bu hafta sabit yazar mısın? Regli haftasına girdim, çok fazla ödemim var.
Ayyinsallah
Evet şu an odaları düzenliyoruz Ev zaten çift katlı �içten merdivenli yani üst kat bizim oldu oğluma güzel bir Oda hazırlıyorum şöyle oyuncaklarımızı falan dizeceğiz şu an onunla meşgulüm çok şükür gayet de Keyfimiz yerinde hamdolsun zaten senelerdir değer görmediğim yerde duruyordum pozitif hissediyorum kendimi Öyle eskisi gibi yemeğe falan da vermiyorum çok iyi hissediyorum Allah'a şükürSağol canım benim nasılsın biraz toparlayabildinmi
hiçbir zaman beni sabit yazar mısın diye bildirim yapılmaz eğer gerçekten tartıda sabitsen ve ben buna eminsem yazıyorduk. ama artık eminlikle de olmuyor ki çok doğru oldu bu kural kendi adıma çok mutluyum.moni beni bu hafta sabit yazar mısın? Regli haftasına girdim, çok fazla ödemim var.
Canım bu ara herşey üstüme üstüme geliyor biraz free takılmak istiyorum diyet acısından e öyle oluncada liste sorumluluğunu taşıyamam artı gelip sizleri mağdur etmek istemem. buraya başlangıç kilom 85 ama ben 95 lerden buralara düştüm biraz yoruldum sanırım.diyetisyen ile de süper gidiyordu ama ondanda soğudum devam etmice m gibi gözüküyor. Buralarda olurum yine bu kilolar illlaki gidecek öyle yada böyle ama liste sorumluluğunu kaldıracak psikolojide değilim malesefneden izne çıkıyorsun canımcım, izinden kilo almadan dönen yokkontrol edip bildiririm izin konunu. gönlüm kalmandan yana
Çok sagol desteğin için busecim inş toparlarım ya ama listede olacak kadar kendime güvenmiyorum bu ara bi silkelenip tekrar başlamam lazımkiz canin sag olsun moralini bozma nolcak toparlarsin haftaya
tamam monim
Tebrikler saram
malesef oyle olmuyotakim ceza alir hakkina giremeyiz diger takimlarin bildirim yapmazsan bildirim yapmadi yazilir. kaptan detayli cevaplar canim moni
haftaya toparlarsin canim uzulme
Evet şu an odaları düzenliyoruz Ev zaten çift katlı �içten merdivenli yani üst kat bizim oldu oğluma güzel bir Oda hazırlıyorum şöyle oyuncaklarımızı falan dizeceğiz şu an onunla meşgulüm çok şükür gayet de Keyfimiz yerinde hamdolsun zaten senelerdir değer görmediğim yerde duruyordum pozitif hissediyorum kendimi Öyle eskisi gibi yemeğe falan da vermiyorum çok iyi hissediyorum Allah'a şükür
Tebrikler saracım
Tebrikler saracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?