İşteyim.1 haftadır uykusuz ve üstüne uzun yol yorgunuyum .
kim ne bildirdi, bildirimler yeni kurala uygun mu bakıyım falan derken beynim yoruldu. müsadenizle az toparlıyım kendimi sonrasında market alışverişim gelecek onları temizliyip yerleşeyim gelirim listeyi hazırlayıp paylaşmaya.
lütfen kilo bildirimleri TART FOTOĞRAFLI, KULLANICI ADI VE BUGÜNKÜ TARİHLİ OLSUN. işte olan ya da evde olmayan varsa lütfen evde değilim, işteyim, tartım yok diye bildirim yapsın. geldiğimde bitmiş olur umarım.
Hergün yiyince kilo verebiliyor musun canım? Ben de neredeyse hergün yapıyorum ama yememeye çalışıyorum. Sabahta kardeşim seviyor diye kahvaltıya kek yaptım.Hemen hemen hergün yapıyorum.
Kurabiyeyi kendim yapıyorum ve erken saatlerde yiyorum
Canım bu ara herşey üstüme üstüme geliyor biraz free takılmak istiyorum diyet acısından e öyle oluncada liste sorumluluğunu taşıyamam artı gelip sizleri mağdur etmek istemem. buraya başlangıç kilom 85 ama ben 95 lerden buralara düştüm biraz yoruldum sanırım.diyetisyen ile de süper gidiyordu ama ondanda soğudum devam etmice m gibi gözüküyor. Buralarda olurum yine bu kilolar illlaki gidecek öyle yada böyle ama liste sorumluluğunu kaldıracak psikolojide değilim malesef
Çok sagol desteğin için busecim inş toparlarım ya ama listede olacak kadar kendime güvenmiyorum bu ara bi silkelenip tekrar başlamam lazım
Hoşbuldum canım takımda yakın kiloda biri olunca iyi oluyor yarış gibi oluyor
moni mümkünse mezun olabilir miyim? Takıma faydam yok zararım olmasın. Aktif olabilirim diye düşünmüştüm ama olduramıyorum.
kekmi yapalımyok yapmayalım kendimize yazık emeklerimize yazık
aslında biliyomusun gezegenim ben hiç acıkmıyorum ama bu aralar stresim fazla olduğundan ne yesem diye dolanıyorum ama yemiyoruz ne yapıyoruz su içiyoruz
Hiç takip edemiyorum, herşeyden bihaberim, gruba sadece kilo bildirimine girip çıkıyorum, olmuyo böyle. En iyisi mezun olmak olabilirsem. Olamazsam da izne ayrılma şansım varsa izne çıkcam.bende ayni sebepten liste disinda devam ediyorum seni anliyorum cnm zor diyet isi
evet canim
boyun kac senin
cok da iyi gidiyordun cnm basardin cogunu zaten faydan da oldu takima
bende bebetoya kek yapiom paso benim adamla yiyolar bende soğuk suyumu iciyom
insallah prenses cok sag ol
saraciim
Günaydın obezim sahalara dondun şükür
eksi gelmesen sasardim natsu alistirdin bizi
obezim yeni kurala gore tarih ve nickinin yazdigi bi kagit tartinin yaninda olmasi lazim o sekilde ekle kural katı
Ben de sabah kek yaptım 2 çatal yedim. Cuma ödülüne saydım. Sen de yeme fazlasını canım. Emeğimize yazıkKek yaptım keeeek
Spordan çıktım ama eve yürürken aklımda hep kek vardı
Gelir gelmez çeyrek dilimi attım ağzıma tadına bakmak için. Burda durmam lazım fazlası işi bozar.
Ah aynen öyle birazdan hemen buzdolabı poşetine paylaştırıp buzluğa kaldıracağım. Sadece kızımın akşam yiyebileceği bir dilim kalacak dışarda.Ben de sabah kek yaptım 2 çatal yedim. Cuma ödülüne saydım. Sen de yeme fazlasını canım. Emeğimize yazık
En güzelini yapmış olacaksınAh aynen öyle birazdan hemen buzdolabı poşetine paylaştırıp buzluğa kaldıracağım. Sadece kızımın akşam yiyebileceği bir dilim kalacak dışarda.
Hedef koymak çok motive ediyor insanıBugün canım tost yemek istedi çok fazla hem de. Kendime hedef koydum 65 kg olursam (2,5 kilo verince) bir gün tost yiyeceğim
1 haftadır uykusuz ve üstüne uzun yol yorgunuyum .
kim ne bildirdi, bildirimler yeni kurala uygun mu bakıyım falan derken beynim yoruldu. müsadenizle az toparlıyım kendimi sonrasında market alışverişim gelecek onları temizliyip yerleşeyim gelirim listeyi hazırlayıp paylaşmaya.
lütfen kilo bildirimleri TART FOTOĞRAFLI, KULLANICI ADI VE BUGÜNKÜ TARİHLİ OLSUN. işte olan ya da evde olmayan varsa lütfen evde değilim, işteyim, tartım yok diye bildirim yapsın. geldiğimde bitmiş olur umarım.
KesinlikleHedef koymak çok motive ediyor insanı
kuzum hedef kilonu 65 olarak belirlemişsin, seni 70 lerde mezun etmem 6 ları gör bakalım önce bi tekrar konuşuruz.monicim bende mezuniyetle ilgili soru sormuştum ama görmedin sanırım
canımcım hedef kilon 53,8 miş az kalmış sık dişini olur mu?Hiç takip edemiyorum, herşeyden bihaberim, gruba sadece kilo bildirimine girip çıkıyorum, olmuyo böyle. En iyisi mezun olmak olabilirsem. Olamazsam da izne ayrılma şansım varsa izne çıkcam.
canımcım 2 ay izne ayrılamama süren henüz dolmadığı için izin mümkün değil. ancak kendi isteğinle ayrılabilirsin o zamanda 6 ay dönemiyorsun. bence emeklerine yazık etme devam et?Canım bu ara herşey üstüme üstüme geliyor biraz free takılmak istiyorum diyet acısından e öyle oluncada liste sorumluluğunu taşıyamam artı gelip sizleri mağdur etmek istemem. buraya başlangıç kilom 85 ama ben 95 lerden buralara düştüm biraz yoruldum sanırım.diyetisyen ile de süper gidiyordu ama ondanda soğudum devam etmice m gibi gözüküyor. Buralarda olurum yine bu kilolar illlaki gidecek öyle yada böyle ama liste sorumluluğunu kaldıracak psikolojide değilim malesef
Çok sagol desteğin için busecim inş toparlarım ya ama listede olacak kadar kendime güvenmiyorum bu ara bi silkelenip tekrar başlamam lazım
Tmm moni kaptanım bundada vardır bir hayır ben dolmuştur diyordum. Devam diyelim ozman inşcanımcım 2 ay izne ayrılamama süren henüz dolmadığı için izin mümkün değil. ancak kendi isteğinle ayrılabilirsin o zamanda 6 ay dönemiyorsun. bence emeklerine yazık etme devam et?
Hmmmm tamam canımkuzum hedef kilonu 65 olarak belirlemişsin, seni 70 lerde mezun etmem 6 ları gör bakalım önce bi tekrar konuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?