Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1 haftadır uykusuz ve üstüne uzun yol yorgunuyum .
kim ne bildirdi, bildirimler yeni kurala uygun mu bakıyım falan derken beynim yoruldu. müsadenizle az toparlıyım kendimi sonrasında market alışverişim gelecek onları temizliyip yerleşeyim gelirim listeyi hazırlayıp paylaşmaya.
lütfen kilo bildirimleri TART FOTOĞRAFLI, KULLANICI ADI VE BUGÜNKÜ TARİHLİ OLSUN. işte olan ya da evde olmayan varsa lütfen evde değilim, işteyim, tartım yok diye bildirim yapsın. geldiğimde bitmiş olur umarım.

İşteyim.

bende ayni sebepten liste disinda devam ediyorum seni anliyorum cnm zor diyet isi

Hoşbuldum canım takımda yakın kiloda biri olunca iyi oluyor yarış gibi oluyor

evet canim
boyun kac senin

moni mümkünse mezun olabilir miyim? Takıma faydam yok zararım olmasın. Aktif olabilirim diye düşünmüştüm ama olduramıyorum.

cok da iyi gidiyordun cnm basardin cogunu zaten faydan da oldu takima

bende bebetoya kek yapiom paso benim adamla yiyolar bende soğuk suyumu iciyom

Hiç takip edemiyorum, herşeyden bihaberim, gruba sadece kilo bildirimine girip çıkıyorum, olmuyo böyle. En iyisi mezun olmak olabilirsem. Olamazsam da izne ayrılma şansım varsa izne çıkcam.

Kek yaptım keeeek
Spordan çıktım ama eve yürürken aklımda hep kek vardı
Gelir gelmez çeyrek dilimi attım ağzıma tadına bakmak için. Burda durmam lazım fazlası işi bozar.
Ben de sabah kek yaptım 2 çatal yedim. Cuma ödülüne saydım. Sen de yeme fazlasını canım. Emeğimize yazık

Ben de sabah kek yaptım 2 çatal yedim. Cuma ödülüne saydım. Sen de yeme fazlasını canım. Emeğimize yazık
Ah aynen öyle birazdan hemen buzdolabı poşetine paylaştırıp buzluğa kaldıracağım. Sadece kızımın akşam yiyebileceği bir dilim kalacak dışarda.

Allah kolaylık versin canım bütün işlerinin arasında birde burayla uğraşıyorsun hakkın ödenmez

geldimm, market siparişi de bitirdi beni bi oturup dinlenemedim. arada eşim geldi ona yemek hazırla vs derken ruhen bitikken bedenen de bittim
hazırlayayım artık şu listeyi vakit kalmadı

canımcım 2 ay izne ayrılamama süren henüz dolmadığı için izin mümkün değil. ancak kendi isteğinle ayrılabilirsin o zamanda 6 ay dönemiyorsun. bence emeklerine yazık etme devam et?

canımcım 2 ay izne ayrılamama süren henüz dolmadığı için izin mümkün değil. ancak kendi isteğinle ayrılabilirsin o zamanda 6 ay dönemiyorsun. bence emeklerine yazık etme devam et?
Tmm moni kaptanım bundada vardır bir hayır ben dolmuştur diyordum. Devam diyelim ozman inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…