Ay Rabbim şifa versin inşallah
Yada çekişmesin
Ailesine ve sizlere sabır versin canım, çok üzüldüm
Ben de bir dönem baya yaptım ama şimdilerde hiç canım istemiyorleslie benimde en sevdiğim spordur bir ara çok güzel yapıyordum sonra bir bıraktım pir bıraktım şimdi ara ara yapıyorum ama eski istikrarım yok
İyi gidiyor canım. Sadece kardeşime tatile geldim biraz sınanıyorummerhaba canım nasıl gidiyor diyet neler yapıyorsun
Sana iyi gelen bişeyler yap canım . Ama diyetini bozmayacak şeylerbugün canım sıkkıncanım hiçbişey yapmak istemiyor havada yağmurlu ve soğuk hiç sevmem yağmurlu havaları hiç bişey yapmadan boş boş oturmak abur cubur yemek çay kahve içmek boş boş etrafa bakmak istiyorum yada avazım çıktığı kadar bağırmak töbe töbe değişik bir ruh halindeyim
Cidden çok zor . Rabbim yardım etsineşimin kuzenine beş altı ay önce akciğer kanseri teşhisi kondu kemoterapiye cevap vermedi iyice zayıfladı yemeden içmeden kesildi son bir haftadır durumu iyice kötüleşti dünde tekrar hastaneye yatırdık onada çok üzülüyorum daha altı yedi yıllık evli çoluğu çocuğu yok karısı çok çaresizim deyip ağladı çok kötü oldum yazıkkım bir hastalık bu kanser
Napıyorsunuz kızlar çekmeyen canımı çektirdinizKahvenin yanında mis gibi kurabiye, kek
Ayağına sıcak su, üstüne battaniye
Ay canım çekti ha
Hakkında hayırlı olur bu sefer canım inşallah. Rabbim hayırlı evlat nasip etsinbu arada yeni bir doktor buldum yeniden bir umut bebek tedavisine başlıyorum son bir kere daha deneyeyim diyorum belki bu sefer olur hayırlı sağlıklı bir evladım olurbende anne olurum hem korkuyorum hem seviniyorum yeni tedaviye başlamaktan çok karışığım bu anlamda da
Basucuna sogan kesip koydum. Sabaha kadar da kicagimda yatti habire emdi. Bugun biraz daha iyi ateşi de yok. Kötü olursa gotururum.
Hakkında hayırlı olur bu sefer canım inşallah. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin
kız daha gelmeden bi dahaki iznimi düşünüyosun
bugün canım sıkkıncanım hiçbişey yapmak istemiyor havada yağmurlu ve soğuk hiç sevmem yağmurlu havaları hiç bişey yapmadan boş boş oturmak abur cubur yemek çay kahve içmek boş boş etrafa bakmak istiyorum yada avazım çıktığı kadar bağırmak töbe töbe değişik bir ruh halindeyim
eşimin kuzenine beş altı ay önce akciğer kanseri teşhisi kondu kemoterapiye cevap vermedi iyice zayıfladı yemeden içmeden kesildi son bir haftadır durumu iyice kötüleşti dünde tekrar hastaneye yatırdık onada çok üzülüyorum daha altı yedi yıllık evli çoluğu çocuğu yok karısı çok çaresizim deyip ağladı çok kötü oldum yazıkkım bir hastalık bu kanser
cok sevindim senin icin canim. yeni baslangic yeni umut. insallah saglikli bi bebegin olur seninde. Allah kucagini bos bırakmasınbu arada yeni bir doktor buldum yeniden bir umut bebek tedavisine başlıyorum son bir kere daha deneyeyim diyorum belki bu sefer olur hayırlı sağlıklı bir evladım olurbende anne olurum hem korkuyorum hem seviniyorum yeni tedaviye başlamaktan çok karışığım bu anlamda da
Kızlar diyet nasıl gidiyor? Tartıya hazır mıyız?
Azimle olmayacak şey yok canım .inşallah 40 beden olursun o zamanauzun aradan sonra ben zorlaniyorum ama pes etmek yok 3 ay sonra oglumun doğum gunu 40 beden olmam sart
oyle oldu valla saracim
tarti oncesi hep seytanin isi bunlaarr
cook uzuldum.cok gecmis olsunn Allah sifa versin alacaksa da çektirmesin ne diyeceğini de bilemiyor insan. esine sevenlerine sabır versin Allahim
cok sevindim senin icin canim. yeni baslangic yeni umut. insallah saglikli bi bebegin olur seninde. Allah kucagini bos bırakmasın
Allah hayırlı kapılar açsın canım. Gönlündekini versin inşallahbu arada yeni bir doktor buldum yeniden bir umut bebek tedavisine başlıyorum son bir kere daha deneyeyim diyorum belki bu sefer olur hayırlı sağlıklı bir evladım olurbende anne olurum hem korkuyorum hem seviniyorum yeni tedaviye başlamaktan çok karışığım bu anlamda da
nohut , kuru fasulye, bulgur bende hep ödem yapar , ertesi gün artı çıkarımMenüm
Sabah
Omlet
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
1 kk kaşar
Domates
Salatalık
Akşam
5 kaşık ayran aşı
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık nohut yemeği
ara
1 çatal helva
Su:1.5 lt su
herkes kışı özler ama sen niye özlüyorsun be gezogil. Zaten bütün kış o battaniyenin altından çıkmayacaksınKahvenin yanında mis gibi kurabiye, kek
Ayağına sıcak su, üstüne battaniye
Ay canım çekti ha
allah yardımcısı olsun hepsinineşimin kuzenine beş altı ay önce akciğer kanseri teşhisi kondu kemoterapiye cevap vermedi iyice zayıfladı yemeden içmeden kesildi son bir haftadır durumu iyice kötüleşti dünde tekrar hastaneye yatırdık onada çok üzülüyorum daha altı yedi yıllık evli çoluğu çocuğu yok karısı çok çaresizim deyip ağladı çok kötü oldum yazıkkım bir hastalık bu kanser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?