Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet okumadım yeni kuralı. Takıma uğrayamıyorum ki bunu yapabilmeyi senden çok istiyorum çünkü burası beni frenliyor. Sabah erken çıkmak zorunda kaldım evden tartılamadım ama regl haftasında ve müthiş şiş olduğum doğru. İstersen eve gidince tartılıp foto yollayabilirim ama şuan mümkün değil.

Hemen hemen hergün yapıyorum.
Kurabiyeyi kendim yapıyorum ve erken saatlerde yiyorum

Inşallah canım
Çok isterim Rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin

herkes kışı özler ama sen niye özlüyorsun be gezogil. Zaten bütün kış o battaniyenin altından çıkmayacaksın
Ay evet yaa,
Ben yazı severim
Dün biraz rahatsızdım, iki su tuluğunu hazırladım, battaniyenin altında bir güzel uyumuşum, eşimin haydi acıktık, ne zaman kalkıyon demesiyle uyandım, kalktım.
Sonra yat, kalk, yat, kalk sersem gibi oldum.
Sabah erkenden kalkıp lahmacuna gittim.
Şimdi banyo sırası bekliyorum
Sonra alış veriş, sonra battaniyemle randevum var

Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşallah

Kilo bildirimini yapayım
Geçen Hafta : 74
Bugün : 74.5
Takımımdan özür diliyorum
Eyvah evde değilim yeni gördüm,nolcak şimdi kaptanım.Akşam yemeğine de annemler de kalıcaz
aylincim artık kilo bildirimlerinin fotoğraflı ve bazı şartları olması gerektiği için bu durumda tartı fotosu yok, bildirimde bulunmadı diye not düşmeliyim.
artık, kullanıcı adı ve günün tarihi ile birlikte çekilen tartı fotoğraflı geçerli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…