- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Hoşbuldum canımAmin canım sağolasın
Bu arada takımımıza hoşgeldin
Hoşbuldum canım takımda yakın kiloda biri olunca iyi oluyor yarış gibi oluyorhosgeldin canimmm kilolarimiz yakin
Evet okumadım yeni kuralı. Takıma uğrayamıyorum ki bunu yapabilmeyi senden çok istiyorum çünkü burası beni frenliyor. Sabah erken çıkmak zorunda kaldım evden tartılamadım ama regl haftasında ve müthiş şiş olduğum doğru. İstersen eve gidince tartılıp foto yollayabilirim ama şuan mümkün değil.hiçbir zaman beni sabit yazar mısın diye bildirim yapılmaz eğer gerçekten tartıda sabitsen ve ben buna eminsem yazıyorduk. ama artık eminlikle de olmuyor ki çok doğru oldu bu kural kendi adıma çok mutluyum.
canımcım şimdi, tekrar tartılıyorsun ve bir kağıda kullanıcı adını ve bugünün tarihi yazıp tartı resmi çekip paylaşıyorsun. tartılamayacak bir yerdeysen de tartısı yok bildirim yapmadı yazılıyor. lütfen geri dönüş yap.
takıma uğramadığın ve sanıyorum ki geçmişi de okumadığın için yeni kuraldan bi habersin.
Akşam yapalımbenimde canım çekti ha
Hemen hemen hergün yapıyorum.Ben de bir dönem baya yaptım ama şimdilerde hiç canım istemiyor
İyi gidiyor canım. Sadece kardeşime tatile geldim biraz sınanıyorum
Sana iyi gelen bişeyler yap canım . Ama diyetini bozmayacak şeyler
Cidden çok zor . Rabbim yardım etsin
Napıyorsunuz kızlar çekmeyen canımı çektirdiniz
Inşallah canımbu arada yeni bir doktor buldum yeniden bir umut bebek tedavisine başlıyorum son bir kere daha deneyeyim diyorum belki bu sefer olur hayırlı sağlıklı bir evladım olurbende anne olurum hem korkuyorum hem seviniyorum yeni tedaviye başlamaktan çok karışığım bu anlamda da
Inşallah canım
Çok isterim Rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin
Ay evet yaa,herkes kışı özler ama sen niye özlüyorsun be gezogil. Zaten bütün kış o battaniyenin altından çıkmayacaksın
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşallahEvet şu an odaları düzenliyoruz Ev zaten çift katlı �içten merdivenli yani üst kat bizim oldu oğluma güzel bir Oda hazırlıyorum şöyle oyuncaklarımızı falan dizeceğiz şu an onunla meşgulüm çok şükür gayet de Keyfimiz yerinde hamdolsun zaten senelerdir değer görmediğim yerde duruyordum pozitif hissediyorum kendimi Öyle eskisi gibi yemeğe falan da vermiyorum çok iyi hissediyorum Allah'a şükür
Kilo bildirimini yapayım
Geçen Hafta : 74
Bugün : 74.5
Takımımdan özür diliyorum
aylincim artık kilo bildirimlerinin fotoğraflı ve bazı şartları olması gerektiği için bu durumda tartı fotosu yok, bildirimde bulunmadı diye not düşmeliyim.Eyvah evde değilim yeni gördüm,nolcak şimdi kaptanım.Akşam yemeğine de annemler de kalıcaz
mezuniyet şartlarına bakıp cevaplıyım canımcımmoni mümkünse mezun olabilir miyim? Takıma faydam yok zararım olmasın. Aktif olabilirim diye düşünmüştüm ama olduramıyorum.
Akşam yapalım
Kurabiye hariç
mezuniyet şartlarına bakıp cevaplıyım canımcım
Ay evet yaa,
Ben yazı severim
Dün biraz rahatsızdım, iki su tuluğunu hazırladım, battaniyenin altında bir güzel uyumuşum, eşimin haydi acıktık, ne zaman kalkıyon demesiyle uyandım, kalktım.
Sonra yat, kalk, yat, kalk sersem gibi oldum.
Sabah erkenden kalkıp lahmacuna gittim.
Şimdi banyo sırası bekliyorum
Sonra alış veriş, sonra battaniyemle randevum var
gördüm saracım bakıcam şimdimonicim bende mezuniyetle ilgili soru sormuştum ama görmedin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?