insallah prenses cok sag ol
saraciim
Günaydın obezim sahalara dondun şükür
eksi gelmesen sasardim natsu alistirdin bizi
obezim yeni kurala gore tarih ve nickinin yazdigi bi kagit tartinin yaninda olmasi lazim o sekilde ekle kural katı
monişim bugün de dahil üç gündür hastanedeyim. Mesajı gördüğümde dışarıdaydım yaniobezim listeye alabilmem için, tartı ile bugünün tarihi ve kullanıcı adının yazılı olduğu bir kağıt da olması gerekiyor.
tamam canımYARIŞMA GENEL KURALLARI RESMİ DUYURU
696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:
Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:
Eki Görüntüle 2704669
@Aylin42Konya
O optumkibbye
@sara_28
@Fitimfitsinfit
@Natsume
@Zehra_mda
obezzto
@88prenses22
@busefit
@Seyyaray
obesofobi
@HLLAK
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ARTIK HER CUMA KİLO BİLDİRİMLERİMİZİ BU ŞEKİLDE YAPACAĞIZ
geçmiş olsun canım.monişim bugün de dahil üç gündür hastanedeyim. Mesajı gördüğümde dışarıdaydım yani
Valla ben hâlâ toparlanamadım, sıcak su ve battaniyeden bahsetmiştim.kekmi yapalımyok yapmayalım kendimize yazık emeklerimize yazık
aslında biliyomusun gezegenim ben hiç acıkmıyorum ama bu aralar stresim fazla olduğundan ne yesem diye dolanıyorum ama yemiyoruz ne yapıyoruz su içiyoruz
Yok moni mümkünse mezun olayım ben. Kendimi toplayabilirsem gelirim geri.canımcım hedef kilon 53,8 miş az kalmış sık dişini olur mu?
Hergün kek, kurabiye yapmıyorum canım.Hergün yiyince kilo verebiliyor musun canım? Ben de neredeyse hergün yapıyorum ama yememeye çalışıyorum. Sabahta kardeşim seviyor diye kahvaltıya kek yaptım.
Neyli yaptın?Kek yaptım keeeek
Spordan çıktım ama eve yürürken aklımda hep kek vardı
Gelir gelmez çeyrek dilimi attım ağzıma tadına bakmak için. Burda durmam lazım fazlası işi bozar.
Hayırdır canım, neyin varmonişim bugün de dahil üç gündür hastanedeyim. Mesajı gördüğümde dışarıdaydım yani
canımcım, sürekli acıkmanın sebeplerini yazıyım:12.30
4 dilim sucuk 2 yumurtadan omlet
4 kaşık kadar salata (lor peyniri domates salatalık vs)
Çeyrek simit
15.00
-20 tane susamlı fındık
17.30
-2 biber dolması
-8 yaprak sarması
-2 kaşık yoğurt
su 2 litre kadar.
menüm iyi değil ama normalde yediklerimi yarıya indirdim ve bunları yediğim halde tüm gün açtım nerdeyse. Midem ne kadar genişlemiş, abur cubura nasıl alışmışım siz düşünün artık
canım geç kaldın, liste paylaşım süresi doldu düzenleme yapılamıyor artık.Yok moni mümkünse mezun olayım ben. Kendimi toplayabilirsem gelirim geri.
İzne de mi ayrılamıyorum?canım geç kaldın, liste paylaşım süresi doldu düzenleme yapılamıyor artık.
maalesef, listeler paylaşıldı ve süre doldu hiçbir işlem yapamıyoruz.İzne de mi ayrılamıyorum?
Ben yapamam büyük ihtimalle.kızlar bu hafta paylaşım yapamayacak var mı özellikle menü yazamayacak?
ona göre menü tablosunu ayarlıyım.
muaf diye not alırım.Ben yapamam büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?