- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Ay şimdi listede miyum yanisana güzel bir de haber vereyim
geçen cuma kilo bildirimini kurallara uygun yaptığın için ve kendi isteğinle tam 1 yıl önce ayrıldığın için , bu cuma listeye girdiğinde yeni üye işlemi olacak. kilon bölünmücek. yani : 77,3 - bu haftaki cuma kilon olacak.hadi bakalım listeye tekrar girmen bol eksili olsun inş
84.9YILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN
1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ
Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
O optumkibbye (55,9 >>52 )
sara_28 (81,0 >> 66 )
F Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
Natsume (68,3 >>60 )
Zehra_mda ( 65,7 >> 62)
moni (97,0 >> 85)
HLLAK (72,2 >>68 )
88prenses22 (101 >>95 )
obezzto (88,1 >>?)
Lonely single girl (77,3 >>? )
B busefit (74 >>?)
obesofobi (97,9 >>?)
@olvidos (74,7 >>? )
TopukluAyakkabi (? >>? )
Aminnn❤sana güzel bir de haber vereyim
geçen cuma kilo bildirimini kurallara uygun yaptığın için ve kendi isteğinle tam 1 yıl önce ayrıldığın için , bu cuma listeye girdiğinde yeni üye işlemi olacak. kilon bölünmücek. yani : 77,3 - bu haftaki cuma kilon olacak.hadi bakalım listeye tekrar girmen bol eksili olsun inş
Hoş buldummm@babycat sahalara dönüşünü kutlarim canim. hosgeldin tekrar
Cok sag olasin AylinimHoşgeldinLonely single girl
Senin adına hem sevindim hem üzüldüm hakkında hayırlısı olsun.Önemli olan senin ve oğlunun mutluluğu
Hoş buldum ,birlikte bu iş bu sefer tamamdir Allah in izniyleBende bendeee iki gündür bakıyorum ne diyetisyenler var bee diyorummoni cnm kaptancım sen şu diyetisyenin ismini cismini bi yazıver bana bu hafta Son kez gidip diyetisyenimi bırakacağım çünkü.
Hoşgeldin sahalara baby cim bende yarın oruç tutacağım inş.
benim listeleri alıntıladığım zaman quote leri siliyordum yeniden düzenlemek için, şimdi yapamıyorumnolmus kaptan merak ettiimm
Bilmem ki benimki oldu amaben mi yapamıyorum anlamadım ki, alıntılar böyle oluyor
Geçmiş olsun cnm grip mi oldunuz.Merhabalar sonunda geldim
Salı günü oğlum hastalanmıştı çarşamba da ben hasta oldum hala daha ikimiz de hastayız. Tatil burnumdan geldi üstüne kilo da almışım pişman oldum gittiğime. Eve geldim sabahtan beri de koşturuyorum evi toparla esya yerleştir camasir yemek bisürü iş. Eski mesajları okuyum dedim biraz okudum firsat olmadı gerisine. Herkez iyidir inşallah. Ben pek iyi değilim fiziken de ruhen de yıprandım 1 haftada.
Menümü de yazıyım fırsat bulmuşken
Kahvaltı
4-5 tane patates kızartması
Sucuklu yumurta 5 zeytin biraz beyaz peynir ve kaşar yarım kekikli domates
Biber turşusu yarım simit domates salatalik maydanoz
Çay
Ogleden sonra
1 kase tarhana çorbası
Kaşık ucuyla etli fasulye(pismis mi diye baktım)
Akşam
2 kaşık yoğurt
Çay
Yarim çay kaşığı bal
Spor yok
Su 1-1.5 litre civarı
moni
bende quote ler yokmoni cnm benimki oldu sanırım bunu demek istiyordun. Baştaki ve sondaki oute leri sildim
geçmiş olsun canım, önemli bir şey yoktur inşallahMerhabalar sonunda geldim
Salı günü oğlum hastalanmıştı çarşamba da ben hasta oldum hala daha ikimiz de hastayız. Tatil burnumdan geldi üstüne kilo da almışım pişman oldum gittiğime. Eve geldim sabahtan beri de koşturuyorum evi toparla esya yerleştir camasir yemek bisürü iş. Eski mesajları okuyum dedim biraz okudum firsat olmadı gerisine. Herkez iyidir inşallah. Ben pek iyi değilim fiziken de ruhen de yıprandım 1 haftada.
Menümü de yazıyım fırsat bulmuşken
Kahvaltı
4-5 tane patates kızartması
Sucuklu yumurta 5 zeytin biraz beyaz peynir ve kaşar yarım kekikli domates
Biber turşusu yarım simit domates salatalik maydanoz
Çay
Ogleden sonra
1 kase tarhana çorbası
Kaşık ucuyla etli fasulye(pismis mi diye baktım)
Akşam
2 kaşık yoğurt
Çay
Yarim çay kaşığı bal
Spor yok
Su 1-1.5 litre civarı
moni
Teşekkür ederim grip olduk sanırım. Biraz daha iyiyiz şuanGeçmiş olsun cnm grip mi oldunuz.
Düzelmiş sevindimbende quote ler yok
Tesekkur ederim kaptanım. Grip olduk galiba. Dun gece yoldaydik sabah gec uyandık kahvaltiyi zaten 12 de yaptık. Cok abartılı degil aslinda hepsinden azar azar yedim ama cesit fazlaydı. Kac gundur yediklerimin yanında bunlar ne kigeçmiş olsun canım, önemli bir şey yoktur inşallah
menüne gelince, sabah çok abartılı olduğu gibi diğer öğünlerinde çok az. özetle çok dengesiz beslenmişsin
güldürdün beniBende bendeee iki gündür bakıyorum ne diyetisyenler var bee diyorummoni cnm kaptancım sen şu diyetisyenin ismini cismini bi yazıver bana bu hafta Son kez gidip diyetisyenimi bırakacağım çünkü.
Hoşgeldin sahalara baby cim bende yarın oruç tutacağım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?