- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Tebrik ederim ne güzel daha nice 5 kilolaraAyyyyyy
Demedim mi size canavar gibi bir uye geldi Allah ima cok sukur
Dunku yedigim ekmek vs ragmen bugun -500 deyim dune gore
Cok sukur ya
Ben simdi temmuzdan beri yaklasik 4 kg vermis gibi gozuksem de bir 5 kg da yag gitti vucudumdan hatta bence daha fazla gobek bacaklar ve kollardan gittigini dusunursek
Benim menü biraz değişti yemeden yazmamak lazımmış. Corba içmedim fasulye 1 tabaktan biraz daha fazlaymış doyurdu beni. Mandalina yerine de 3-4 avuç üzüm yedim.Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah
08.30 civari
Birazcik sütlü filtre kahve
11 civari 1 kupa sütlü nescafe
Öğle 13.10
1 kase corba
1 kaşık pirinc pilavı + fırında patatesli tavuk (hepsi toplam 1 tabak)
Ara
Saat 14.30 civarı 1 kupa Yeşilçay
1 hurma 6-7 badem 3 kuru kayısı
Akşam
1 kase sehriyeli tavuk corba
1 tabak etli fasulye
1 küçük kase kaymaklı ev yoğurdu
1 mandalina
Çay
40 dk tempolu 30 dk normal yürüyüş+
7000 civarı adım
Spor puanı 160+90+70=320
Su 2 litre civarı
Aksam yemeğini daha yemedim ama menüm bu şekilde olacak bi aksilik olmazsa
Geçmiş olsun canım nerden düştü öyle dikiş atacak kadar.Slm kizlar akşam benim en küçük oğlan düştü çenesi açıldı dikiş attılar çok stresli bir akşam geçirdim. Menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
2 dilim TB ekmeği
Akşam
1 tabak tavuklu sebze yemegi
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
Yarım muz
Yarım elma
Rezene cayi
Burdayim kaptanim 3 gundurde if yapiorum bugunde motive izlicimmmm.
Cok cok gecmis olsun yaSlm kizlar akşam benim en küçük oğlan düştü çenesi açıldı dikiş attılar çok stresli bir akşam geçirdim. Menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
2 dilim TB ekmeği
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
Yarım muz
Yarım elma
Rezene cayi
Geçmiş olsun canımBoyun fıtığım çok kötü olmaya başladı eskiden bir saatte yaptığım işi şimdi iki saatte yapamıyorum elletim ve kollarım çok güçsüzleşmeye başladı
Uf, çok üzüldüm canım, gelmiş geçmiş olsunSlm kizlar akşam benim en küçük oğlan düştü çenesi açıldı dikiş attılar çok stresli bir akşam geçirdim. Menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
2 dilim TB ekmeği
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
Yarım muz
Yarım elma
Rezene cayi
Yaa canimsin. Canim okula goturup getiriyom oglani 1ci sinif. Bide spora gidiyor haftanin 2 gunu. Onla ugrasiyorum. Cok guzel ve hizli geciyor gunlerimiz bol bol parka gidiyoruz. Havalar soguyunca gidemeyiz yada hastaliklar cogalinca diyim. evden eve gidiyoruz. Temizliginden emin oldugumuz evlere arkadaslarina. Ole iste. Bende 3 gundur if yapiyor. Iyiyim. Suan karnim acliktan deliniyor sanki.
Çok geçmiş olsunSlm kizlar akşam benim en küçük oğlan düştü çenesi açıldı dikiş attılar çok stresli bir akşam geçirdim. Menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
2 dilim TB ekmeği
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
Yarım muz
Yarım elma
Rezene cayi
Çok sağol cnn Çocuk odasına sandalye çekmiş onun üstünden sert bı oyuncağın üstüne düştü diye tahmin ettik cnm yanında değildim düştüğünde. 4 dikiş atıldı ömrümden ömür gittiGeçmiş olsun canım nerden düştü öyle dikiş atacak kadar.
Sağol babycimCok cok gecmis olsun ya
Çok sağol cnm bununla geçmiş olsun ins allahim beterinden korusun. 2 oğlum var biri yüksek sesle a desek ağlar okadar duygusal okadar da ağır kanlı tembel biride bu çenesini yaran 2bucuk yaşında ama 30 yaşındaki adamın yaptığını yapmak istiyor hep okadar cesaretli bir çocuk. dün dikiş atılırken bile bebek gibi aglamadi yavrum, doktor hemşire şaşırdı nasıl bebek bu diye okadar gözü kara . Napcam hiç bilmiyorum büyüdükçe aklı başına geldikçe ins durulur ne diyim. Kaçıncı vukuati bu sonunda dikiş attirdi kendine hep bantla kurtariyordduk. Allah'ım acılarını göstermesin yavrularimizinUf, çok üzüldüm canım, gelmiş geçmiş olsun
Eddak cnm hoşgeldin bende kardeşim doğum yapacak banada bahane oldu battaniye başlayacağım iplerini aldım örgü örmek her anlamda insana iyi geliyor terapi resmen.Yaa canimsin. Canim okula goturup getiriyom oglani 1ci sinif. Bide spora gidiyor haftanin 2 gunu. Onla ugrasiyorum. Cok guzel ve hizli geciyor gunlerimiz bol bol parka gidiyoruz. Havalar soguyunca gidemeyiz yada hastaliklar cogalinca diyim. evden eve gidiyoruz. Temizliginden emin oldugumuz evlere arkadaslarina. Ole iste. Bende 3 gundur if yapiyor. Iyiyim. Suan karnim acliktan deliniyor sanki.Ama biliyorum yersem cok pisman olucam. Orgu oruyorum cok iyi olsu aklima tikinmak gelmiyor. 75.5 im suan. 800 gr aldim oda ilacimin bittigu donemde. Tekrar basladim. Yola devam. Motivasyon videosu cok iyi geliyor bana. Suyu biraz aksatiyorum oda disari çıktığım icin. Sen nasilsin
Çok sağol cnmÇok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım.en iyisi fizik tedavi muhakkak git, ihmal etmeBoyun fıtığım çok kötü olmaya başladı eskiden bir saatte yaptığım işi şimdi iki saatte yapamıyorum elletim ve kollarım çok güçsüzleşmeye başladı
Temizliğe gitmiştim değil giriştim olacak şimdi okuyunca yanlış yazdığımı gördüm
siz böyle onca işin arasında bir de spor yaparken ben halen neden spor yapabilmek için kendimde bir istek duymuyorum anlamıyorumKaptanım ben okula gidiyorum, okuldan çıkınca koştur koştur spora, ordan eve gelip bebek, yemek, temizlik derken anca akşam çocuğu uyutunca girebiliyorum. Onda da mesajlara şöyle bir göz atmaya çalışıyorum bir şeyleri kaçırmamak için. Bir de menümü yazıyorum
geçmiş olsun canımSlm kizlar akşam benim en küçük oğlan düştü çenesi açıldı dikiş attılar çok stresli bir akşam geçirdim. Menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
2 dilim TB ekmeği
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
Yarım muz
Yarım elma
Rezene cayi
hoşgeldin canımYaa canimsin. Canim okula goturup getiriyom oglani 1ci sinif. Bide spora gidiyor haftanin 2 gunu. Onla ugrasiyorum. Cok guzel ve hizli geciyor gunlerimiz bol bol parka gidiyoruz. Havalar soguyunca gidemeyiz yada hastaliklar cogalinca diyim. evden eve gidiyoruz. Temizliginden emin oldugumuz evlere arkadaslarina. Ole iste. Bende 3 gundur if yapiyor. Iyiyim. Suan karnim acliktan deliniyor sanki.Ama biliyorum yersem cok pisman olucam. Orgu oruyorum cok iyi olsu aklima tikinmak gelmiyor. 75.5 im suan. 800 gr aldim oda ilacimin bittigu donemde. Tekrar basladim. Yola devam. Motivasyon videosu cok iyi geliyor bana. Suyu biraz aksatiyorum oda disari çıktığım icin. Sen nasilsin
Terapinin dibi ya. Cok rahatliyosun gercekten. Ben kumandalik yapiyorum hani su ikeada satilan. Hep kayboluyo kumandaÇok sağol cnn Çocuk odasına sandalye çekmiş onun üstünden sert bı oyuncağın üstüne düştü diye tahmin ettik cnm yanında değildim düştüğünde. 4 dikiş atıldı ömrümden ömür gitti
Sağol babycim
Çok sağol cnm bununla geçmiş olsun ins allahim beterinden korusun. 2 oğlum var biri yüksek sesle a desek ağlar okadar duygusal okadar da ağır kanlı tembel biride bu çenesini yaran 2bucuk yaşında ama 30 yaşındaki adamın yaptığını yapmak istiyor hep okadar cesaretli bir çocuk. dün dikiş atılırken bile bebek gibi aglamadi yavrum, doktor hemşire şaşırdı nasıl bebek bu diye okadar gözü kara . Napcam hiç bilmiyorum büyüdükçe aklı başına geldikçe ins durulur ne diyim. Kaçıncı vukuati bu sonunda dikiş attirdi kendine hep bantla kurtariyordduk. Allah'ım acılarını göstermesin yavrularimizin
Eddak cnm hoşgeldin bende kardeşim doğum yapacak banada bahane oldu battaniye başlayacağım iplerini aldım örgü örmek her anlamda insana iyi geliyor terapi resmen.
Çok sağol cnm
Sporhoşgeldin canım
ben de bu aralar örgü videoları izleyip duruyorum, ip depoluyorum. Örgü örmek müthiş kafa boşaltıyor fakat ona da başlayınca spor yapmak içimden gelmiyor ( sanki çok yapıyormuşum gibi)
geçmiş olsun canım.en iyisi fizik tedavi muhakkak git, ihmal etme
siz böyle onca işin arasında bir de spor yaparken ben halen neden spor yapabilmek için kendimde bir istek duymuyorum anlamıyorumtebrik ederim arkadaşım
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?