- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
Bugun kendimi cok köyü hissettim verilen kıloları sabote ettim.cuma gunu sonuc kotu olursa cok suclu hissedecegim .birdaha bu kadar olmayacak afedersiniz arkadaslar
Ya yapma25 adet derken şaka mı kız nasıl yedin onu full spor yapman lazım 1 hafta hiç yılmadan bence
Kışlık yazlık ayırımından nefret ediyorum bende geçen hafta yaptım rahatladım sanada kolay gelsin canımMerhabalar,moni
Ancak yazabiliyorum.
Sabah
2dilim tam buğday ekmeği
Üç çeri domates
5siyah zeytin
30gr süzme peynir
Öğle
1fincan kahve
Akşam
4yk pilav
6yk kuru fasulye
Salata
Spor yapamadım. Ev darmadağın biraz yazlık kışlık değiştirme durumum varnefret geldi
Lahana sarmasına bayılırım benimde canım istiyor yarın yapsam mı acabaYa yapmayedikce yedirtiyo meret. Bazen kendımı tutamıyorum ya cidden .suanda vicdan azabından kalbim daraldı.bir porsiyonda denebılır sayı verince fazla görünüyo ama
Kilo sorunu olmayacak sabah kahvaltısında lavaş ekmeğe sarıp yiyeceksin yanında da sıcak bir bardak çay ohhhh mis25 adet derken şaka mı kız nasıl yedin onu full spor yapman lazım 1 hafta hiç yılmadan bence
Teşekkür ederim biraz kafa dinleyip devam edicem offfffffKışlık yazlık ayırımından nefret ediyorum bende geçen hafta yaptım rahatladım sanada kolay gelsin canım
Lahana sarmasına bayılırım benimde canım istiyor yarın yapsam mı acaba
Sanada afiyet olsun kilo yapar diye beynine telkin yollama yedin gitti şifa niyetine olsun de bırak çünkü kilo yapar diye korkarak yediğin şeyler daha çok kilo yapıyor tabi bu demek değilki korkmadan herşeyi yiyip kilo almayalım sadece arada kaçırdığımız şeyleri kafaya takıp beyni kilo konusunda uyandırmayalım
Ya yapmayedikce yedirtiyo meret. Bazen kendımı tutamıyorum ya cidden .suanda vicdan azabından kalbim daraldı.bir porsiyonda denebılır sayı verince fazla görünüyo ama
Kuzum beni yanlış anlama sakın öyle yazdım diye ama 25 tane yememişsindir bence sana öyle geliyordur fazladır ama o kadar değildirYa yapmayedikce yedirtiyo meret. Bazen kendımı tutamıyorum ya cidden .suanda vicdan azabından kalbim daraldı.bir porsiyonda denebılır sayı verince fazla görünüyo ama
Kilo sorunu olmayacak sabah kahvaltısında lavaş ekmeğe sarıp yiyeceksin yanında da sıcak bir bardak çay ohhhh mis
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve ceviz
Şekersiz çay
Öğle
Kıymalı kaşarlı pide
Ayran
Akşam
Et köfte
Soğan salatası
Bir kase tel şehriye çorbası
Su 2,5 litre spor 8000 adım 15 dakika leslie 60+80=140 puan
moni
Küçük küçük 10 bi yedim kahvaltı yapmadan 13de . 16.30da10 tane yedim .aksamda 5 taneKuzum beni yanlış anlama sakın öyle yazdım diye ama 25 tane yememişsindir bence sana öyle geliyordur fazladır ama o kadar değildir
Lahanaya tövbe edecegim artıkTam yeşil çayımı aldım geldim motivasyonuma motivasyon ekleyeyim diye abooww neler yazmışsınız
Afiyet olsun yaramasin cnm ama benim korkulu ruyamdir hem lahana hem normal sarma bana çok yarıyor malesef ins sana çok yaramazLahanaya tövbe edecegim artıkspor yapamayan ben squat bile yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?