Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve ceviz
Şekersiz çay

Öğle
Kıymalı kaşarlı pide
Ayran

Akşam
Et köfte
Soğan salatası
Bir kase tel şehriye çorbası

Su 2,5 litre spor 8000 adım 15 dakika leslie 60+80=140 puan

moni

Kışlık yazlık ayırımından nefret ediyorum bende geçen hafta yaptım rahatladım sanada kolay gelsin canım

Ya yapma yedikce yedirtiyo meret. Bazen kendımı tutamıyorum ya cidden .suanda vicdan azabından kalbim daraldı.bir porsiyonda denebılır sayı verince fazla görünüyo ama
Lahana sarmasına bayılırım benimde canım istiyor yarın yapsam mı acaba

Sanada afiyet olsun kilo yapar diye beynine telkin yollama yedin gitti şifa niyetine olsun de bırak çünkü kilo yapar diye korkarak yediğin şeyler daha çok kilo yapıyor tabi bu demek değilki korkmadan herşeyi yiyip kilo almayalım sadece arada kaçırdığımız şeyleri kafaya takıp beyni kilo konusunda uyandırmayalım

Bugünkü menüm

Sabah
08.50
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Çay

Öğle 12.30
1 kase yoğurtlu havuç+kabak salatası
Çay

14.30
1 elma

17.00
1 muz

Akşam 19.00
1 kase yoğurtlu havuçlu kabak salatası
1 kupa yeşilçay

40 dak yürüyüş 120 puan
6500 adım 65 puan
Toplam 185 puan
Su 2.5- 3 litre civarı

sagol canım.tamam bitti gitti .bu haftanın geri kalan günlerinde dengeli beslenip insallah eksi cıkacagım

Ya yapma yedikce yedirtiyo meret. Bazen kendımı tutamıyorum ya cidden .suanda vicdan azabından kalbim daraldı.bir porsiyonda denebılır sayı verince fazla görünüyo ama

Kuzum beni yanlış anlama sakın öyle yazdım diye ama 25 tane yememişsindir bence sana öyle geliyordur fazladır ama o kadar değildir

Bu pideye yok ama tadını biliyoruz

Slm kizlar bende bugün yazlık kisliklari ayırdım ama bitmedi benimkiler kaldı onlarida yarın yapicam ins. Bugünde orucluydum ama oruç bana iyi gelmedi malesef kilom cuma günü ile ay i inmiyor tartı. Akşama iftara yakın iniyor tabi ama ona inanmıyorum öğlen iyice midem bosalinca tartiliyorum. Bakalım cumaya biraz gider ins.

Sahur
1 yumurta
2 diilim TB ekmeği
Domates
Az peynir
7 zeytin

Akşam
2 kepçe işkembe çorbası
1 dilim tb ekmeği
2 orta boy çiçek brokoli haşlaması yoğurt ile

Ara
Yarım elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…