Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şu an aklımdan inanamazsınız neler geçiyor uufffff cııızzz cııızzz onlar
(fındık,aabur cubur )

çiğ fındık çiğ kaju çiğ badem bunlar geçiyorsa aklından altı yedi tane kadar yiyebilirsin yanında da şekersin kremasız nescafe gold içersen hem tok tutar hem yağ yakar canım ancaaak bunların kavrulmuşunu aklından bile geçirme derim

şu an armut diyorum gerisini sen anlaa

cuma günleri çok heyecanlan o zaman e mi

yanii

şu cümleyi benim için de kuracağın gün gelecek mi acaba monişim
kurtulcam hepinizden tek tek

kendimi de zayıflatıp,sonra da emekli olucam yeter
ay ben sizden kurtulamam bu seferde kilo koruma yapıcaz
ahahha ayy çok eğlendimmm

Monicim ya az yememe ragmen 100 gr artıyo bugunde 71.5 acaba tartı iyice bıraktımı bızı yoksa doğrumu.benım motivasyon sıfır sıfır sıfır
motivasyonun sakın düşmesin, kilo gitmiyor olabilir ama yağ gitmiştir, sen her daim motiveli ol, yağ yaktın bu kilodan daha güzel. varsın tartı 100gr fazla göstersin
içine sinmiyorsa da yeni bir tartı edinebilirsin

Son düzenleme:
aynı şeyi düşünmüşüz ben bunu okumadan yazmıştıme diyetin yolu bir

B bilinmeyenkullanici canım müsait olduğunda bu şekilde tartı bildirimi yapar mısın, kayıtlara geçmesi için gerekli.
yarışma artık devlet kurumu gibi resmi işliyor.
aynen atacağım da fırsat olmadı tartının da pili yok akşam eve geçerken pil almalıyım unutmam inşallah :)

kızlar ben de ezogelin çorba içtim ayran içtim akşam arkadaşla da kahve içip eve gidip karabuğday yicem yoğurtlu. aşırı stresli bir gün canım yemek istemiyor maalesef

hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…