- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
yarıştığımız zaman da böyle heyecanlıydım zaten sabah kahvaltı etmeyen için çabuk acıkma olamsın mı aaa çok cız etti içimcuma günleri çok heyecanlan o zaman e mi
yanii
şu cümleyi benim için de kuracağın gün gelecek mi acaba monişim
sağol beybiisssiii sen neler yedinAfiyetler olsun herkese
Akşam hepsini atcam yediklerimin. Ne yarışı yapcazColorayzn akşama yarış yapalım mı senle ihihihihihhihi
Spor yarışı dicem vazgeçtim şimdi daha yeni başlıyoruzAkşam hepsini atcam yediklerimin. Ne yarışı yapcaz
şu an aklımdan inanamazsınız neler geçiyor uufffff cııızzz cııızzz onlar
(fındık,aabur cubur )
şu an armut diyorum gerisini sen anlaaçiğ fındık çiğ kaju çiğ badem bunlar geçiyorsa aklından altı yedi tane kadar yiyebilirsin yanında da şekersin kremasız nescafe gold içersen hem tok tutar hem yağ yakar canımancaaak bunların kavrulmuşunu aklından bile geçirme derim
şu an armut diyorum gerisini sen anlaa
Yarım armut yedim bakalım 1 lt su içtim şimdiye kadaro zaman yanında bir bardak süt yada kefir iç yada iki üç kaşık yoğurt ye oda olmadı bir büyük bardak su iç ki, kana geç karışıp şekerini oynatıp kısa sürede yeniden acıktırmasın
kurtulcam hepinizden tek tekcuma günleri çok heyecanlan o zaman e mi
yanii
şu cümleyi benim için de kuracağın gün gelecek mi acaba monişim
motivasyonun sakın düşmesin, kilo gitmiyor olabilir ama yağ gitmiştir, sen her daim motiveli ol, yağ yaktın bu kilodan daha güzel. varsın tartı 100gr fazla göstersinMonicim ya az yememe ragmen 100 gr artıyobugunde 71.5 acaba tartı iyice bıraktımı bızı yoksa doğrumu.benım motivasyon sıfır sıfır sıfır
ara öğün yap canım çiğ fındık çiğ badem çiğ kajuşu an aklımdan inanamazsınız neler geçiyor uufffff cııızzz cııızzz onlar
(fındık,aabur cubur )
aynı şeyi düşünmüşüz ben bunu okumadan yazmıştımçiğ fındık çiğ kaju çiğ badem bunlar geçiyorsa aklından altı yedi tane kadar yiyebilirsin yanında da şekersin kremasız nescafe gold içersen hem tok tutar hem yağ yakar canımancaaak bunların kavrulmuşunu aklından bile geçirme derim
aynen atacağım da fırsat olmadı tartının da pili yok akşam eve geçerken pil almalıyım unutmam inşallah :)B bilinmeyenkullanici canım müsait olduğunda bu şekilde tartı bildirimi yapar mısın, kayıtlara geçmesi için gerekli.
yarışma artık devlet kurumu gibi resmi işliyor.
aynen atacağım da fırsat olmadı tartının da pili yok akşam eve geçerken pil almalıyım unutmam inşallah :)
kızlar ben de ezogelin çorba içtim ayran içtim akşam arkadaşla da kahve içip eve gidip karabuğday yicem yoğurtlu. aşırı stresli bir gün canım yemek istemiyor maalesef
aynenaynı şeyi düşünmüşüz ben bunu okumadan yazmıştıme diyetin yolu bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?