Yaptım yaptım 9 tane çiğ badem yedim öğle yemeğinden sonra da yarım armut yedimara öğün yap canım çiğ fındık çiğ badem çiğ kaju
yanına da bi yeşilçay miss
Öksürük kaldı fulya iyiyim şükür.çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. umarım kolaylıkla atlatırlar.
çok şükür canım iyiyiz. geçmiş olsun haticecim. Rabbim şifa versin. genel durumun nasıl? semptomlar????
Doğru hatırlıyorsun. Daha iyiyim. Gözüm açıldı birazgeçmiş olsun canım. Sen sağlıkçıydın değil mi? İnşallah yanlış hatırlamıyorumdurdurumun nasıl?
Sağol canım daha iyiyim. Bugün 15. Gün. Testte pozitif çıkınca iş yeri rapor al gelme dediGeçmiş olsun canım kaç gündür pozitifsin şimdi nasılsın
İyiyim Abla. Kendime geldim de halsizlik var. Haliylehaticem çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum. bizi haberdar et olur mu merak ederiz.
Sağol ablam. Sen mezun olmadın mı daha.Geçmiş olsun canım, kendine iyi bak
Yeni tartı siparişi verdim canım cumaya yenı tartımda tartılacagım ins.muhakkak başka bir tartıda da tartıl canım. Seninki farklı tartıyordu değil mi?
Gelecek canım bi iki güne tesekkur ederim bugun .teyzeme gittim zayıflamıssın dediler daha bi motive oldum birde senın bu cumlen iyi geldimotivasyonun sakın düşmesin, kilo gitmiyor olabilir ama yağ gitmiştir, sen her daim motiveli ol, yağ yaktın bu kilodan daha güzel. varsın tartı 100gr fazla göstersin
içine sinmiyorsa da yeni bir tartı edinebilirsin
Bu hafta a101 geliyor sanırımYeni tartı siparişi verdim canım cumaya yenı tartımda tartılacagım ins.
Gelmiş geçmiş olsun canım 15.günde de pozitif misin çok dikkat et kendineÖksürük kaldı fulya iyiyim şükür.
Doğru hatırlıyorsun. Daha iyiyim. Gözüm açıldı biraz
Sağol canım daha iyiyim. Bugün 15. Gün. Testte pozitif çıkınca iş yeri rapor al gelme dedi
İyiyim Abla. Kendime geldim de halsizlik var. Haliyle
Öylemi haberim yoktu .internetten verdim sagolunBu hafta a101 geliyor sanırım
Bugun kendimi cok köyü hissettim verilen kıloları sabote ettim.Bugun görmezden gelin dısarıdaydım
1porsiyon lahana sarması (25adet)
Bir dilim börek
Yarım dilim kek
Salata ve karnabahar
Çay
1.5lt su
ahahahhhhh kaptanım bizden kurtulamazsın. Rüyana gireriz, kabusun oluruz vallakurtulcam hepinizden tek tek
kendimi de zayıflatıp,sonra da emekli olucam yeter
ay ben sizden kurtulamam bu seferde kilo koruma yapıcaz
ahahha ayy çok eğlendimmm
çok sevindim. Çok geçmiş olsun❤Öksürük kaldı fulya iyiyim şükür.
Doğru hatırlıyorsun. Daha iyiyim. Gözüm açıldı biraz
Sağol canım daha iyiyim. Bugün 15. Gün. Testte pozitif çıkınca iş yeri rapor al gelme dedi
İyiyim Abla. Kendime geldim de halsizlik var. Haliyle
arada oluyor böyle şeyler sıkma canını. Hemen bugün sporunu yap, yediklerini erit. Vicdanın temiz yatarsın mis gibiBugun kendimi cok köyü hissettim verilen kıloları sabote ettim.cuma gunu sonuc kotu olursa cok suclu hissedecegim .birdaha bu kadar olmayacak afedersiniz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?