Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet seni atlamışım
Özür dilerim

gunaydin kizlar

gecen c. tesi amcamlara gittik kardesim arada hapsiriyordu annem halsizdi bu kadar 2 gun once annem fenalasti test yaptirdi ve pozitif. kardesimde ayni gun kotulesti test yaptirdi o da pozitif. ve amcamin esi yengemde ayni gun cok agarlasmis sonuc pozitif.

benim bi seyim. yoktu ama dun kuru oksuruk oldu biraz. sonra atesim 38.6 ya kadar cikti test oldum 30 unda cikacak sonuc dediler ama belliki bende pozitifim

diger taraftan şakag ibi ama kayinvalidemi aradik haber vermek icin. meger o ve gorumcemde test olmus bekliyolarmis kaynanamin atesi varmis. gorumcem kas agrisi cekiyomus emziriyo bebegi 5 aylik. dün aciklandi ikiside pozitif. eve gelen bi akrabalarından gecmis meger gelen kadinin kizi koronaymis ama daha bilmiyolarmis. kaynanam gorumcemdeydi kizina yardim ediyodu bebek kucuk diye. yazik sekeri var insulin kullaniyo keske gelmeseydim buraya diyo kadiin. 6 kez dusa girmis dün atesi dussun diye.

annem desen o da kronik seker hipertansiyon kalp inanin anneme korkumdan kendime uzulemiyorum. grip oldum saniyorum kendimi. bu arada oglum 3 yasina yakin ona test onermedi dr zaten ilac da kullanmiyolar mis. normal grip gibi geciriyolarmis ates dusurucu vercem atesi cikarsa. hicbi belirtisi yok gayet iyi suana kadar çok şükür

iste boyle anlayacaginiz suan beni de sayarsak ailemizde ayni anda 6 kisi korona olduk. esimi evden gonderdim dun ofiste yat dedim test sonuclanana kadar. zaten pozitifsem babasina gider babasi suan evde tek.

uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin. suan basim catliyo parolle atesimi dusurdum gun gece. arada gelir haber veririm size insallah

gorusuruz

Çok çok geçmiş olsun. Nasıl bir lanet bir illet Allahım kurtulamadık gitti herkesin hayatını mahvetti ya. İnsallah herhangi bir sorun olmadan atlatırsınız, atlatırlar

Çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatırsınız

Kızlar günaydın tartıya pil aldım bugün tam gaz döndüm.

Dün sabah 1 galeta 4 zeytin 1 dilim peynir yedim
Öğlen domates salatalık 2 3 dilim gözleme
Akşam da mercimek çorbası yanında peynir zeytin yin

2 lt su.

12 bin hızlı tempo adım

Dün izinliydim dışarda vakit geçirdim ondan menü biraz karışık oldu artık dikkat edeceğim.

Eklentiler

• IMG_20201029_100309.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 26

Mydestinyy moni bir sonraki sefere nolur ikisi eş olsun noluuur
oo çekirdeğimi kolamı aldım .ben hazırım
Aaaa kim var başka
ben varım 45 lik...
3. Günüm, bu sefer 5 güne niyetlendim
hadi bakalım gezginim. Anlat böyle ..rakibene gözdağı ver
bunlar da yenmez mi yaabatsın bu dünya

busecim çok üzgünüm ama moral bozmuyoruz, istirahate ilaçlara dikkat ederek bu süreci atlatıyoruz tamam mı. Bak hep evdesin zaten burada bizimle yazış, bizi habersiz bırakma sakın

ailene de ayrıca şifa diliyorum. Allah hepsini sevdiklerine bağışlasın

iyi ol ve çabuk aramıza dön.habersiz bırakma sakın❤

Allah şifa versin canım
Limon, zencefili su iç bol bol

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…