pandeminin başından beri çevreme eşime dostuma diyorum, lütfen gerekli olmadıkça kimseye gitmeyin, misafir kabul etmeyin diye ama insanlar bana deli gözüyle bakıyor. .
zorunlu olarak çalışmak durumunda olanlar, dışarı çıkıp yapmaları gereken zorunlu halleri olmayanlar dışında, lütfen evinde otursun herkes. ama maalesef insanımız lay lay lom, bana bir şey olmaz kafasında..
vebali çok büyük, bu işin şakası yok ..
o kadar çok doluyum ki bu konuda susayım en iyisi.
Gelmiş geçmiş olsun canım@busefit cok gecmiş olsun.ben eşim ablam eniştem yegenlerim kızım hepimiz gecirdik hemde ilk zamanlarındaydı .mutasyona uğramıs halde suanki hali.hemen gecsin gitsin insallah hasarsız.
Gecti gitti coktan sukur sagol canımsize de çok geçmiş olsun canım
Sagol canımGelmiş geçmiş olsun canım
Su orucu gibimi sadece su mu yoksa aralıklı oruc gibimi acaba?Bugün bozdum yaa
Çok erken uyandım, daha uyuyamadım
Böyle oluncada vakit geçmiyor.
Yarın nasip olursa bi 3 günlük daha başlarım
meali : bugün aç kalınCanlarım, yarın malum cuma ve resmi tartı günü..
lütfen bugün yediğimize içtiğimize ekstra özen gösterelim..
hafif ve temiz beslenelim, karşılığında da önce kendimiz için sonra da takımımız için çok güzel sonuçlar alalım.
mutlu olalım
ÇOK ÖNEMLİ:
tartı sonucumuzu kurallara uygun paylaşalım ki sorun çıkmasın.
KULLANIIC ADI VE GÜNÜN TARİHİ YAZILI OLDUĞU BİR KAĞIDI TARTIMIZIN YANINA KOYARAK, TARTILIYORUZ VE O ŞEKİLDE KİLO BİLDİRİM FOTOĞRAFIMIZI ÇEKİYORUZ.
bizde de aynısı oldu. Çalışan akrabalar bayramı hafta sonuna bağlayıp geldiler. Hiç görüşmeyi düşünmüyorum ki bulunduğumuz ilçe de covid riski yüksek bir ilçe. Getirmeseler de buradan virüsü götürme riski var.her şekilde kötüAl benden de o kadar çevremdeki insanları uyarmaktan bıktım ama dinleyen yok şu cumhuriyet bayramınının 1.5 günlük tatilini fırsat bilip cumayıda idari yada kafa izni kullanıp memleketlerine gittiler iş yerinden bazıları ya oradan hastalık kapıp gelseler bu vebal değilmi kul hakkı değilmi düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zor bulaş riski olmasa kimin ne hali varsa görsün ama maalesef bulaş riski var ve sadece kendimize değil BİRBİRİMİZE KARŞIDA SORUMLUYUZ!!!!
Tamam tamamO tabloda
Biz sözde
Nazar etme ne olur iste senin de olurMydestinyy nazar etti bence
İlla yazı olmak zorundaki resim üstüne yazsak ne olurCanlarım, yarın malum cuma ve resmi tartı günü..
lütfen bugün yediğimize içtiğimize ekstra özen gösterelim..
hafif ve temiz beslenelim, karşılığında da önce kendimiz için sonra da takımımız için çok güzel sonuçlar alalım.
mutlu olalım
ÇOK ÖNEMLİ:
tartı sonucumuzu kurallara uygun paylaşalım ki sorun çıkmasın.
KULLANIIC ADI VE GÜNÜN TARİHİ YAZILI OLDUĞU BİR KAĞIDI TARTIMIZIN YANINA KOYARAK, TARTILIYORUZ VE O ŞEKİLDE KİLO BİLDİRİM FOTOĞRAFIMIZI ÇEKİYORUZ.
canommmmfulyaa
bulgur mideyi kaynatır.Akşam ekmek yemesem iyiydi ama ben bulgur yediğimde ekmek yemezsem midem ağrıyor bir dilim olsun yiyorum midemde gastrit var bildiğim bunun etkisi oluyormu bilmiyorum ama bulgur mideme çok dokunuyor
busem çok geçmiş olsun kuzum. Rabbim tez zamanda şifa versin.gunaydin kizlar
gecen c. tesi amcamlara gittik kardesim arada hapsiriyordu annem halsizdi bu kadar 2 gun once annem fenalasti test yaptirdi ve pozitif. kardesimde ayni gun kotulesti test yaptirdi o da pozitif. ve amcamin esi yengemde ayni gun cok agarlasmis sonuc pozitif.
benim bi seyim. yoktu ama dun kuru oksuruk oldu biraz. sonra atesim 38.6 ya kadar cikti test oldum 30 unda cikacak sonuc dediler ama belliki bende pozitifim
diger taraftan şakag ibi ama kayinvalidemi aradik haber vermek icin. meger o ve gorumcemde test olmus bekliyolarmis kaynanamin atesi varmis. gorumcem kas agrisi cekiyomus emziriyo bebegi 5 aylik. dün aciklandi ikiside pozitif. eve gelen bi akrabalarından gecmis meger gelen kadinin kizi koronaymis ama daha bilmiyolarmis. kaynanam gorumcemdeydi kizina yardim ediyodu bebek kucuk diye. yazik sekeri var insulin kullaniyo keske gelmeseydim buraya diyo kadiin. 6 kez dusa girmis dün atesi dussun diye.
annem desen o da kronik seker hipertansiyon kalpinanin anneme korkumdan kendime uzulemiyorum. grip oldum saniyorum kendimi. bu arada oglum 3 yasina yakin ona test onermedi dr zaten ilac da kullanmiyolar mis. normal grip gibi geciriyolarmis ates dusurucu vercem atesi cikarsa. hicbi belirtisi yok gayet iyi suana kadar çok şükür
iste boyle anlayacaginiz suan beni de sayarsak ailemizde ayni anda 6 kisi korona olduk. esimi evden gonderdim dun ofiste yat dedim test sonuclanana kadar. zaten pozitifsem babasina gider babasi suan evde tek.
uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin. suan basim catliyo parolle atesimi dusurdum gun gece. arada gelir haber veririm size insallah
gorusuruz
Yarın misafirim gelecekkesinlikleeyaşımı seviyorum ben❤
gece uyumaz gündüz uyumaz bizim gezoolsun, yine başlarsın üzülme
BelkideMydestinyy nazar etti bence
Su orucu gibiSu orucu gibimi sadece su mu yoksa aralıklı oruc gibimi acaba?
Sisleri dağıtmak senin elindekafam çok dolu son haftalarda.... karmakarışığım.... çıkmazda, darda, zorda hissediyorum kendimi.... geçen haftalarda bir farkındalık yaşadım. azcık iyi hissettim; farklı duygular içine girdim.
hayatımda bir sis var sanki. sis kalksa herşey yerine oturacak gibi.... önümü göremiyorum.
meditasyona ihtiyacım varaklımda hep incecik olmak.... birkaç giysiyi hedef seçtim kendime: içlerine gireceğim. ilk hedef 84. ikinci hedef 79.9
moni kanatlarının altına alır mısın beni
ahh keşke bizimki de yap dese. Benim haberim bile olmaz direkt sipariş verir. Evde şu an tatlı tuzlu ne ararsan var.bu yüzden tatil günlerini hiç sevmiyorum resmen nefsimle imtihan oluyorumÖöfff yarın cuma heeee tühhhh koca kişisi böööreeek istedi mis gibi de kokuyor ıspanak Allah'ım sana geliyorum
edersin sen gezom. Yalnız sen tekrar 67 mi oldun? Hmm sen de ayrılma bizden o zamanYarın misafirim gelecek
Kendimi kontrol etmek için yarından tekrar başlamam lazım
Böyle böyle geçen hafta 67 den düşmeye başladım.
Öteki türlü çok zor oluyor.
60 görmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?