Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Al benden de o kadar çevremdeki insanları uyarmaktan bıktım ama dinleyen yok şu cumhuriyet bayramınının 1.5 günlük tatilini fırsat bilip cumayıda idari yada kafa izni kullanıp memleketlerine gittiler iş yerinden bazıları ya oradan hastalık kapıp gelseler bu vebal değilmi kul hakkı değilmi düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zor bulaş riski olmasa kimin ne hali varsa görsün ama maalesef bulaş riski var ve sadece kendimize değil BİRBİRİMİZE KARŞIDA SORUMLUYUZ!!!!

meali : bugün aç kalın

bizde de aynısı oldu. Çalışan akrabalar bayramı hafta sonuna bağlayıp geldiler. Hiç görüşmeyi düşünmüyorum ki bulunduğumuz ilçe de covid riski yüksek bir ilçe. Getirmeseler de buradan virüsü götürme riski var.her şekilde kötü

İlla yazı olmak zorundaki resim üstüne yazsak ne olur

canommmm
Akşam ekmek yemesem iyiydi ama ben bulgur yediğimde ekmek yemezsem midem ağrıyor bir dilim olsun yiyorum midemde gastrit var bildiğim bunun etkisi oluyormu bilmiyorum ama bulgur mideme çok dokunuyor
bulgur mideyi kaynatır.
busem çok geçmiş olsun kuzum. Rabbim tez zamanda şifa versin.

kesinliklee yaşımı seviyorum ben❤

gece uyumaz gündüz uyumaz bizim gezoolsun, yine başlarsın üzülme
Yarın misafirim gelecek
Kendimi kontrol etmek için yarından tekrar başlamam lazım
Böyle böyle geçen hafta 67 den düşmeye başladım.
Öteki türlü çok zor oluyor.
60 görmem lazım

kafam çok dolu son haftalarda.... karmakarışığım.... çıkmazda, darda, zorda hissediyorum kendimi.... geçen haftalarda bir farkındalık yaşadım. azcık iyi hissettim; farklı duygular içine girdim.
hayatımda bir sis var sanki. sis kalksa herşey yerine oturacak gibi.... önümü göremiyorum.
meditasyona ihtiyacım var aklımda hep incecik olmak.... birkaç giysiyi hedef seçtim kendime: içlerine gireceğim. ilk hedef 84. ikinci hedef 79.9

moni kanatlarının altına alır mısın beni

Su orucu gibimi sadece su mu yoksa aralıklı oruc gibimi acaba?
Su orucu gibi
Iftarda sadece su içiliyor
Tavsiye edilen bir bardak iftarda, bir bardak sahurda.
Ben 2 kupa da kahve içtim ve sahura kalkmadım.
Direk namaza kalktım, geri yattım.
Geri yatamadığım zaman oruç tutmadım, gün içinde su ve kahve içtim.
Geçen hafta 2 gün yaptım 3. Gün yedim.
Sonra 3 gün yaptım, 4. Gün yedim.
Bu hafta yine 3 gün yaptım, 4. Gün yedim.
Yarın tekrar başlarım, kaç gün yaparım bilmem

Sisleri dağıtmak senin elinde
Hadi artık bi silkelen

Ööfff yarın cuma heeee tühhhh koca kişisi böööreeek istedi mis gibi de kokuyor ıspanak Allah'ım sana geliyorum
ahh keşke bizimki de yap dese. Benim haberim bile olmaz direkt sipariş verir. Evde şu an tatlı tuzlu ne ararsan var.bu yüzden tatil günlerini hiç sevmiyorum resmen nefsimle imtihan oluyorum
Yarın misafirim gelecek
Kendimi kontrol etmek için yarından tekrar başlamam lazım
Böyle böyle geçen hafta 67 den düşmeye başladım.
Öteki türlü çok zor oluyor.
60 görmem lazım
edersin sen gezom. Yalnız sen tekrar 67 mi oldun? Hmm sen de ayrılma bizden o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…