evet obezim karar verdim artık harekete geçeceğim ve değişeceğim. ama sadece kilo vermek konusunda değil. hayatımın başka alanlarında da değişmek kilo vermek konusunda yardımcı olacak. çünkü benim yemem psikolojik alt tabanlı. psikolojik açlıkla yiyorum.sana senden başka kimse yardım edemiz canım. Sen karar vereceksin harekete geçeceksin .bu kadar basit.unutma senden ve sağlığından önemli kimse yok
nacizane tavsiyem ne olursa olsun menü yazmayı bırakma. İster pasta ye ister çikolata muhakkak yaz. Buraya menü yazacağını bilmek bile insanı bazı şeylerden alıkoyuyor. En azından benim için öyle. Sende de aynısı oluyordur, azıcık tanıdıysam tahmin edebiliyorum
ikincisi burası sanal alem, sana desteğimiz sınırlı olacak. Bu yüzden süreçte sana yardımcı olacak insanlarla yola devam et.bu ister arkadaş olur, ister diyetisyen olur ,ister psikolog..hepsi olur. Hem yemek problemine hem de içindeki yaraya derman olacak birini muhakkak bul. Profesyonel biriyle konuşmak sana iyi gelecektir.
ayrıca biz hep buradayız unutma.her zaman dinleriz elimizden geldiğince yol göstermeye çalışırız.yeter ki iste
Allaha çok şükür ufak tefek güncel sorunlar. herkesin hayatında olan şeyler.Evet o sis zaman zaman hepimizin hayatında görünüyor.
Zannetmeki biz hergün laylaylom yaşıyoruz.
Bir şekilde başa çıkıyoruz.
Yinede sislere can kurban, üstümde kara bulutlar az gezmedi
oyy fulyam kuzum sen hiç gitmedin ki bizden
rahat hareket edememek, sevdiklerimizle sürekli bir araya gelememek tabi ekstra yordu. daha çok kendimize döndük. bunaldık, yorulduk, mesafelerden maskelerden sıkıldık. içimizde hep bir korku ve endişeyle yaşamak zor oldu. herkes bir bunaltı var.aslında şu içinde bulunduğumuz durumdan dolayı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen fulyam
çıkışı bulacağız inşallah
Teşekkür ederim canımHmm dertlerinin devasının olması güzel.insallah onlarda gecer.kolay gelsin size
Bugün yemeseydim yarına çok güzel olacaktıtövbeeee..sana rakip olmak mıaklımı peynir ekmekle yemedim ben
Bence sil, süpür, banyo, wc, ve bulaşık yıkamak spor sayılmaz. Sık yapıldığı için.Ne bileyim benim eşim bazen soruyor spor yaptın mı yapamadım temizlik yaptım diyorum o spor değil diyo sanırım aynı şeyi 74938362947296382 kere söylediği için beynime kazandı
Çok şanslısın rakibem, bugün yediğim için galibiyeti altın tepsiyle sana sundum galibaİyi akşamlar herkese 29.10.2020 menüşüm
Sabah
Omlet
3 zeytin
Biraz peynir
2 bardak çay
Öğlen/ akşam bir sayıyorum akşam yemeği yemedim
4 tane ıspanaklı börek
2 bardak ayran
Aralarda türk kahvesi
1 lt su yatana kadar 1 lt daha olur
Spor
60 dk tempolu yürüyüş
moni
Geçmiş geçmişte kaldı Fulyacım her yeni gün yeni bir başlangıçtır yarın hepimiz için güzel bir gün olsun3 günde 500 gr falan toblerone çikolata yemişimdir. ama bitti artık. sabah ve akşam bana ait. öğlen de işyeri yemeği.
Başsağlığına geliyorlar, gelen önce ellerini yıkıyor, sonra kolonyalaniyor, uzaktan hoşgeldin yapıyoruz, kısa oturup kalkıyorlar.kız ne misafiri hala, ortalık kırılıyo
Ben sık yapamıyorum ama haftaiçi çalışıyorum akşamları bi bulaşık ancak haftada bir süpürge vs ki bugün yaptıgım üc hafta sonra derin bir temizliktiBence sil, süpür, banyo, wc, ve bulaşık yıkamak spor sayılmaz. Sık yapıldığı için.
Ütü, cam silme, dip köşe temizlik sayılabilir
Allah yardımcın olsunevet obezim karar verdim artık harekete geçeceğim ve değişeceğim. ama sadece kilo vermek konusunda değil. hayatımın başka alanlarında da değişmek kilo vermek konusunda yardımcı olacak. çünkü benim yemem psikolojik alt tabanlı. psikolojik açlıkla yiyorum.
menüyü mümkün olduğunca yazarım. haklısın yazınca insan daha ayarlı oluyor.
evet desteğe, yardımcıya ihtiyacım var. ama diyetisyen diyetlerini sevmiyorum. kendi antin kuntin tariflerimle daha rahat kilo veriyorum.
psikolojik desteğe ihtiyacım var. ama psikoloğa değil. çok yakın bir-iki arkadaşım lazım bana. bir de kuzenim. onun dışında kişisel gelişim kitapları ve dua.... bunlar yeter bana. bana lazım olan yıllar önceki enerjime dönmem. kendimi öyle kapatmış, öyle çekilmiş, öyle susmuş, öyle saklanmış, öyle kenarda hissediyorum ki. kilolu olmak da ayrı dert olmuş bana. iyice soyutlamışım herşeyden. yaşamı bırakmış kenara çekilmişim. bütün hayatım işe gidip gelmek, yemek içmek, alışveriş yapmak.... delicesine ağlamak istiyorum
Allaha çok şükür ufak tefek güncel sorunlar. herkesin hayatında olan şeyler.
benim sorunum yaşamdan kendimi kenara çekmiş olmak. kenara çekilmiş insanları izliyorum. bunu farkettim. bunun farkındalığına varmak da çok üzdü beni.
O zaman olabilirBen sık yapamıyorum ama haftaiçi çalışıyorum akşamları bi bulaşık ancak haftada bir süpürge vs ki bugün yaptıgım üc hafta sonra derin bir temizlikti
SüperSelam arkadaslar
Sabah 4 gibi yola cikacagiz minnosumu hastaneye
O nedenle bu sabahki kilomu atacagim
Cuma gününün tarihini attim sikinti cikmasin diyeEki Görüntüle 2712839
Cuma 75.9
Bugün : 74.7
Fark -1.2 kg
Yuzdeye bakamiyorum su an
Gunduz de giremem.herhalde yolda izde
Yarin aksam gorusuruz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?