Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ÇOK ÖNEMLİ UNUTULMASIN
sabah kolaylık olması için kağıdınızı akşamdan hazırlayıp tartının yanına koyabilirsiniz.

tartı sonucumuzu kurallara uygun paylaşalım ki sorun çıkmasın.

KULLANICI ADI VE GÜNÜN TARİHİ YAZILI OLDUĞU BİR KAĞIDI TARTIMIZIN YANINA KOYARAK, TARTILIYORUZ VE O ŞEKİLDE KİLO BİLDİRİM FOTOĞRAFIMIZI ÇEKİYORUZ.

evet obezim karar verdim artık harekete geçeceğim ve değişeceğim. ama sadece kilo vermek konusunda değil. hayatımın başka alanlarında da değişmek kilo vermek konusunda yardımcı olacak. çünkü benim yemem psikolojik alt tabanlı. psikolojik açlıkla yiyorum.
menüyü mümkün olduğunca yazarım. haklısın yazınca insan daha ayarlı oluyor.
evet desteğe, yardımcıya ihtiyacım var. ama diyetisyen diyetlerini sevmiyorum. kendi antin kuntin tariflerimle daha rahat kilo veriyorum.
psikolojik desteğe ihtiyacım var. ama psikoloğa değil. çok yakın bir-iki arkadaşım lazım bana. bir de kuzenim. onun dışında kişisel gelişim kitapları ve dua.... bunlar yeter bana. bana lazım olan yıllar önceki enerjime dönmem. kendimi öyle kapatmış, öyle çekilmiş, öyle susmuş, öyle saklanmış, öyle kenarda hissediyorum ki. kilolu olmak da ayrı dert olmuş bana. iyice soyutlamışım herşeyden. yaşamı bırakmış kenara çekilmişim. bütün hayatım işe gidip gelmek, yemek içmek, alışveriş yapmak.... delicesine ağlamak istiyorum

Evet o sis zaman zaman hepimizin hayatında görünüyor.
Zannetmeki biz hergün laylaylom yaşıyoruz.
Bir şekilde başa çıkıyoruz.
Yinede sislere can kurban, üstümde kara bulutlar az gezmedi
Allaha çok şükür ufak tefek güncel sorunlar. herkesin hayatında olan şeyler.
benim sorunum yaşamdan kendimi kenara çekmiş olmak. kenara çekilmiş insanları izliyorum. bunu farkettim. bunun farkındalığına varmak da çok üzdü beni.

oyy fulyam kuzum sen hiç gitmedin ki bizden

aslında şu içinde bulunduğumuz durumdan dolayı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen fulyam
çıkışı bulacağız inşallah
rahat hareket edememek, sevdiklerimizle sürekli bir araya gelememek tabi ekstra yordu. daha çok kendimize döndük. bunaldık, yorulduk, mesafelerden maskelerden sıkıldık. içimizde hep bir korku ve endişeyle yaşamak zor oldu. herkes bir bunaltı var.
ama şu an zor gelse de sanırım benim bu farkındalığı yaşamam, kendimi görmem iyi oldu. çok üzdü ama iyi oldu. evet çıkışı bulacağız inşallah. ilk çıkış kilo vermekle..... kilo vereyim ki kendim için çok istediğim bir şeyi başardım diyebileyim.

Ne bileyim benim eşim bazen soruyor spor yaptın mı yapamadım temizlik yaptım diyorum o spor değil diyo sanırım aynı şeyi 74938362947296382 kere söylediği için beynime kazandı
Bence sil, süpür, banyo, wc, ve bulaşık yıkamak spor sayılmaz. Sık yapıldığı için.
Ütü, cam silme, dip köşe temizlik sayılabilir

Çok şanslısın rakibem, bugün yediğim için galibiyeti altın tepsiyle sana sundum galiba

kız ne misafiri hala, ortalık kırılıyo
Başsağlığına geliyorlar, gelen önce ellerini yıkıyor, sonra kolonyalaniyor, uzaktan hoşgeldin yapıyoruz, kısa oturup kalkıyorlar.
Yani kimseye gelme diyemiyoruz.

Bence sil, süpür, banyo, wc, ve bulaşık yıkamak spor sayılmaz. Sık yapıldığı için.
Ütü, cam silme, dip köşe temizlik sayılabilir
Ben sık yapamıyorum ama haftaiçi çalışıyorum akşamları bi bulaşık ancak haftada bir süpürge vs ki bugün yaptıgım üc hafta sonra derin bir temizlikti

Allah yardımcın olsun
Dediğin gibi iyi bir dost, arkadaş desteği belki biraz seni rahatlatır

Süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…