Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

alışkanlık edinilir tartı fotolu olsun fulyam. sen döndün mü canım.
tamam canım. mümkün olduğunca yaparım. listeye girince zaten zorunlu.
kaç zamandır dönmeyi çok istiyorum moni. bir türlü gelemedim. siteye girdim okudum, elim yazmaya gitmedi. ruhumda bir ağırlık var. içim sıkılıyor. ama kendimi zorluyorum. çıkış arıyorum.

ama döndüm artık. evet başlıyorum. kilo vermek bana iyi gelecek. baştan menülerim düzensiz olabilir. yani belki hergün yazamayabilirim. elimden geldiğince yazacağım.

sana senden başka kimse yardım edemiz canım. Sen karar vereceksin harekete geçeceksin .bu kadar basit.unutma senden ve sağlığından önemli kimse yok

nacizane tavsiyem ne olursa olsun menü yazmayı bırakma. İster pasta ye ister çikolata muhakkak yaz. Buraya menü yazacağını bilmek bile insanı bazı şeylerden alıkoyuyor. En azından benim için öyle. Sende de aynısı oluyordur, azıcık tanıdıysam tahmin edebiliyorum

ikincisi burası sanal alem, sana desteğimiz sınırlı olacak. Bu yüzden süreçte sana yardımcı olacak insanlarla yola devam et.bu ister arkadaş olur, ister diyetisyen olur ,ister psikolog..hepsi olur. Hem yemek problemine hem de içindeki yaraya derman olacak birini muhakkak bul. Profesyonel biriyle konuşmak sana iyi gelecektir.

ayrıca biz hep buradayız unutma.her zaman dinleriz elimizden geldiğince yol göstermeye çalışırız.yeter ki iste

Sisleri dağıtmak senin elinde
Hadi artık bi silkelen
canım sisler sadece zayıflamak konusunda değil. başka konularda da var. ama ilk adımı sağlıklı beslenmeyle atacağım. silkelenmem gereken o kadar konu varmış ki ben de sadece zayıflamak konusunda zannediyordum. şu an elimde hiç birşey yokmuş gibi hissediyorum. farkındalık hem güzel hem de bir anda kendini baştan başa yanlış hissettiriyor

Fazla moda giremedim girsem dünyanın en güzel lezzetli menüleri de gelse yemem de tam adapte olamadım o günlerde gelecek inşallah

Evet yaa 67 yi gördüm
O yüzden artık çok aç, az tok idare edeceğim

Evet o sis zaman zaman hepimizin hayatında görünüyor.
Zannetmeki biz hergün laylaylom yaşıyoruz.
Bir şekilde başa çıkıyoruz.
Yinede sislere can kurban, üstümde kara bulutlar az gezmedi

Masallahbuyuk basarı baş agrısı yasarım ben olsam .ve ununuzu eleyip eleğinizi astıgınız için daha rahattır sizin için.ben bi düşündüm şifa niyetine yapmayı ama benim bebek olunca malum kaldı

Masallahbuyuk basarı baş agrısı yasarım ben olsam .ve ununuzu eleyip eleğinizi astıgınız için daha rahattır sizin için.ben bi düşündüm şifa niyetine yapmayı ama benim bebek olunca malum kaldı
Açlığın ilk günleri başağrısı oluyor.
Vücudun toksin attığının belirtisi, sabredip ilaç içmezsen 2. Gün geçiyor.
Bende ağrı filan kalmadı Allah a şükür.
Dizlerim ağrırdı, yüzde 90 geçti.
Yalniz troid ilacı, spirulina ve arada omega 3 içiyorum.
Sadece saçlarımın dökülmesi kesilmedi ve saçma sapan yediğimden beri tırnaklarım kırılıyor.
Birazda tırnaklarım yüzünden açlık yapmak istedim

Hmm dertlerinin devasının olması güzel.insallah onlarda gecer.kolay gelsin size

ben temizlik yaptığımda kan ter içinde kalıyorum ki . Neden spordan sayılmasın

ben temizlik yaptığımda kan ter içinde kalıyorum ki . Neden spordan sayılmasın
Ne bileyim benim eşim bazen soruyor spor yaptın mı yapamadım temizlik yaptım diyorum o spor değil diyo sanırım aynı şeyi 74938362947296382 kere söylediği için beynime kazandı

Peynirli Omlet
Sucuk 4dilim
2dilim peynir
Domates
Salatalık
2lokma pişi
Çay

25mekik
25 bacak egzersizi yapmayı dusunuyorum

3 badem
6dilim muz

2bardakYeşil çay(2çaykasıgıbal)
Vişne kuru 20gr
Salatalık

Nohut yemeği
Yoğurt
Turp
Çay
2lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…