tamam canım. mümkün olduğunca yaparım. listeye girince zaten zorunlu.alışkanlık edinilir tartı fotolu olsun fulyam. sen döndün mü canım.
sana senden başka kimse yardım edemiz canım. Sen karar vereceksin harekete geçeceksin .bu kadar basit.unutma senden ve sağlığından önemli kimse yokkafam çok dolu son haftalarda.... karmakarışığım.... çıkmazda, darda, zorda hissediyorum kendimi.... geçen haftalarda bir farkındalık yaşadım. azcık iyi hissettim; farklı duygular içine girdim.
hayatımda bir sis var sanki. sis kalksa herşey yerine oturacak gibi.... önümü göremiyorum.
meditasyona ihtiyacım varaklımda hep incecik olmak.... birkaç giysiyi hedef seçtim kendime: içlerine gireceğim. ilk hedef 84. ikinci hedef 79.9
moni kanatlarının altına alır mısın beni
canım sisler sadece zayıflamak konusunda değil. başka konularda da var. ama ilk adımı sağlıklı beslenmeyle atacağım. silkelenmem gereken o kadar konu varmış kiSisleri dağıtmak senin elinde
Hadi artık bi silkelen
Fazla moda giremedim girsem dünyanın en güzel lezzetli menüleri de gelse yemem de tam adapte olamadım o günlerde gelecek inşallahahh keşke bizimki de yap dese. Benim haberim bile olmaz direkt sipariş verir. Evde şu an tatlı tuzlu ne ararsan var.bu yüzden tatil günlerini hiç sevmiyorum resmen nefsimle imtihan oluyorum
edersin sen gezom. Yalnız sen tekrar 67 mi oldun? Hmm sen de ayrılma bizden o zaman
Evet yaa 67 yi gördümahh keşke bizimki de yap dese. Benim haberim bile olmaz direkt sipariş verir. Evde şu an tatlı tuzlu ne ararsan var.bu yüzden tatil günlerini hiç sevmiyorum resmen nefsimle imtihan oluyorum
edersin sen gezom. Yalnız sen tekrar 67 mi oldun? Hmm sen de ayrılma bizden o zaman
Evet o sis zaman zaman hepimizin hayatında görünüyor.canım sisler sadece zayıflamak konusunda değil. başka konularda da var. ama ilk adımı sağlıklı beslenmeyle atacağım. silkelenmem gereken o kadar konu varmış kiben de sadece zayıflamak konusunda zannediyordum. şu an elimde hiç birşey yokmuş gibi hissediyorum. farkındalık hem güzel hem de bir anda kendini baştan başa yanlış hissettiriyor
MasallahSu orucu gibi
Iftarda sadece su içiliyor
Tavsiye edilen bir bardak iftarda, bir bardak sahurda.
Ben 2 kupa da kahve içtim ve sahura kalkmadım.
Direk namaza kalktım, geri yattım.
Geri yatamadığım zaman oruç tutmadım, gün içinde su ve kahve içtim.
Geçen hafta 2 gün yaptım 3. Gün yedim.
Sonra 3 gün yaptım, 4. Gün yedim.
Bu hafta yine 3 gün yaptım, 4. Gün yedim.
Yarın tekrar başlarım, kaç gün yaparım bilmem
inşallah gelir canım.yeter ki biz isteyelim ..Fazla moda giremedim girsem dünyanın en güzel lezzetli menüleri de gelse yemem de tam adapte olamadım o günlerde gelecek inşallah
Açlığın ilk günleri başağrısı oluyor.Masallahbuyuk basarı baş agrısı yasarım ben olsam .ve ununuzu eleyip eleğinizi astıgınız için daha rahattır sizin için.ben bi düşündüm şifa niyetine yapmayı ama benim bebek olunca malum kaldı
Yaa benim gözümün önünde neler neler yendi, dönüp bakmadım bileFazla moda giremedim girsem dünyanın en güzel lezzetli menüleri de gelse yemem de tam adapte olamadım o günlerde gelecek inşallah
Sana rakip olasım geldiinşallah gelir canım.yeter ki biz isteyelim ..
yalnız ben kendi rakibime destek oluyorumbu ne yaman çelişki yaw
Hmm dertlerinin devasının olması güzel.insallah onlarda gecer.kolay gelsin sizeAçlığın ilk günleri başağrısı oluyor.
Vücudun toksin attığının belirtisi, sabredip ilaç içmezsen 2. Gün geçiyor.
Bende ağrı filan kalmadı Allah a şükür.
Dizlerim ağrırdı, yüzde 90 geçti.
Yalniz troid ilacı, spirulina ve arada omega 3 içiyorum.
Sadece saçlarımın dökülmesi kesilmedi ve saçma sapan yediğimden beri tırnaklarım kırılıyor.
Birazda tırnaklarım yüzünden açlık yapmak istedim
Hahahahahahah ahh canım işte kalpte yok kötülükinşallah gelir canım.yeter ki biz isteyelim ..
yalnız ben kendi rakibime destek oluyorumbu ne yaman çelişki yaw
tövbeeee..sana rakip olmak mıSana rakip olasım geldi
ben temizlik yaptığımda kan ter içinde kalıyorum ki . Neden spordan sayılmasınSelamm
Bugünkü menüm
Sabah
Bir dilim ekmek
5siyah zeytin
30gr peynir
1yumurta
Akşam
Çorba
Karnabahar yemeği
2dilim ekmek
Spor uyandığımdan beri temizlik yapıyorumsayılıyor muuuu yeni oturdum menümü yazayım dedim
Ne bileyim benim eşim bazen soruyor spor yaptın mı yapamadım temizlik yaptım diyorum o spor değil diyo sanırım aynı şeyi 74938362947296382 kere söylediği için beynime kazandıben temizlik yaptığımda kan ter içinde kalıyorum ki . Neden spordan sayılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?