evet çok kötüymüşEvi terkettik ya dehşetti yani
Allah hepimizine gayret kuvvet versinevet kuzum kurallara uygun, hadi bismillah
aa gram var ayol. Haftaya listedesin işte. Bu liste olayına çok fazla anlam yüklemeyin, ben hiç listeye giremesem dahi yine burada sohbet muhabbet zayıflarımHıııhhhhh
aman allahımİzmir’de kardeşimdeyim. Deprem o kadar kötüydü ki hala titriyorum
sen de mi izmirdesin?? Çok geçmiş olsun. Dikkat edin lütfen kendinizeEvi terkettik ya dehşetti yani
İzmirdeyim teşekkür ederim obeztoosen de mi izmirdesin?? Çok geçmiş olsun. Dikkat edin lütfen kendinize
Inşallahiyidirler inşallah
Allah yardımcınız olsun canımİzmir’de kardeşimdeyim. Deprem o kadar kötüydü ki hala titriyorum
Geçmiş olsun canımYoldayım midem aşırı bulanıyor.
Allah a emanet olunEvi terkettik ya dehşetti yani
Aminnn cümlemiz ona emanetiz. Sevdiklerimizin kılına zarar gelmesin, sağlıkları canları yerinde olsun. Daha ne istenir ki. Keşke ders alması gerekenler ders alsa böyle şeylerden. Herşeyin para, hırs, yıkıp dökmek olmadığını görse. Böbürlenmese keşke. Herkesten herşeyden büyük Allah var. Ama işte insanlar artık hatta çoğu insan değil.Allah a emanet olun
Bileydim ben de alırdımçünkü o kilosunun %5 inden fazla kilo almış.
***4. Takım 543. Etap ***ALTINCISI
Colorayzn (72.3///%)bildirimsiz izne ayrıldı.
Teşekkür ederim hoşbuldumHoşgeldiniz
Çok haklısın canımAminnn cümlemiz ona emanetiz. Sevdiklerimizin kılına zarar gelmesin, sağlıkları canları yerinde olsun. Daha ne istenir ki. Keşke ders alması gerekenler ders alsa böyle şeylerden. Herşeyin para, hırs, yıkıp dökmek olmadığını görse. Böbürlenmese keşke. Herkesten herşeyden büyük Allah var. Ama işte insanlar artık hatta çoğu insan değil.
Geçmiş olsun canım insallah bidaha yaşanmazAminnn cümlemiz ona emanetiz. Sevdiklerimizin kılına zarar gelmesin, sağlıkları canları yerinde olsun. Daha ne istenir ki. Keşke ders alması gerekenler ders alsa böyle şeylerden. Herşeyin para, hırs, yıkıp dökmek olmadığını görse. Böbürlenmese keşke. Herkesten herşeyden büyük Allah var. Ama işte insanlar artık hatta çoğu insan değil.
Çok çok geçmiş olsun. Nasıl bir lanet bir illet Allahım kurtulamadık gitti herkesin hayatını mahvetti ya. İnsallah herhangi bir sorun olmadan atlatırsınız, atlatırlar
Çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatırsınız
busecim çok üzgünümama moral bozmuyoruz, istirahate ilaçlara dikkat ederek bu süreci atlatıyoruz tamam mı. Bak hep evdesin zaten burada bizimle yazış, bizi habersiz bırakma sakın
ailene de ayrıca şifa diliyorum. Allah hepsini sevdiklerine bağışlasın
iyi ol ve çabuk aramıza dön.habersiz bırakma sakın❤
Allah şifa versin canım
Limon, zencefili su iç bol bol
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
çok geçmiş olsun busecim Allah sana ve tüm ailene ve hasta olan herkese acil şifalar versin. aminn.
gönlünü ferah tut, moralini de yüksek.
habersiz bırakma bizi lütfen
canommmm
bulgur mideyi kaynatır.
busem çok geçmiş olsun kuzum. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Teşekkürler insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?