Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah a emanet olun
Aminnn cümlemiz ona emanetiz. Sevdiklerimizin kılına zarar gelmesin, sağlıkları canları yerinde olsun. Daha ne istenir ki. Keşke ders alması gerekenler ders alsa böyle şeylerden. Herşeyin para, hırs, yıkıp dökmek olmadığını görse. Böbürlenmese keşke. Herkesten herşeyden büyük Allah var. Ama işte insanlar artık hatta çoğu insan değil.

Çok haklısın canım

Geçmiş olsun canım insallah bidaha yaşanmaz
88prenses22

Çok çok geçmiş olsun. Nasıl bir lanet bir illet Allahım kurtulamadık gitti herkesin hayatını mahvetti ya. İnsallah herhangi bir sorun olmadan atlatırsınız, atlatırlar

Çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatırsınız

Allah şifa versin canım
Limon, zencefili su iç bol bol

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah

çok geçmiş olsun busecim Allah sana ve tüm ailene ve hasta olan herkese acil şifalar versin. aminn.
gönlünü ferah tut, moralini de yüksek.

habersiz bırakma bizi lütfen

B busefit cok gecmiş olsun.ben eşim ablam eniştem yegenlerim kızım hepimiz gecirdik hemde ilk zamanlarındaydı .mutasyona uğramıs halde suanki hali.hemen gecsin gitsin insallah hasarsız.

canommmm

bulgur mideyi kaynatır.

busem çok geçmiş olsun kuzum. Rabbim tez zamanda şifa versin.

hepiniz cok sag olun kizlar @Ozgurkus insallah bizde atlatiriz canim

sonucum negatif cikti ama yalan. bu 3.gun ogleden sonra yine ates basladi. sabahlari bas agrisiyla uyaniyorum. koku almiyorum. biraz burun akintim var. az da oksuruk.

ilk semptomda test oldugum icin negatif vermis olabilir dediler bu yuzden yarin aksam tekrar teste gidicem yine negatifse kanimda mikrop ya da idrarda var. ama evleneli 5 yili gecti bi kez ateslenmedim o yuzden eminim koronayim evdeyim. yarin esim cocukla durcak ben taksiyle gidicem yine hastaneye. gecen gittigimse taksiciye arabayi havalandir dezenfekte et dedim vebale giremem. devlet eve gelse keske ben taksiye falan binmek de istemiyorum. test kiti yok devlette ozele gidincem yine.

elimde ilac var ama netten bakiyorum biseye yaramiyo demisler ilacsiz atlatanlar olmus boşa kullanmayin demisler. test pozitif cikmadan da baslamak istemedim yani ne yapcam sasirdim arkadaslar ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…