Çok geçmiş olsun testler ilk aşamalarda %100 tam sonuç vermiyor maalesefsonucum negatif cikti ama yalan. bu 3.gun ogleden sonra yine ates basladi. sabahlari bas agrisiyla uyaniyorum. koku almiyorum. biraz burun akintim var. az da oksuruk.
ilk semptomda test oldugum icin negatif vermis olabilir dediler bu yuzden yarin aksam tekrar teste gidicem yine negatifse kanimda mikrop ya da idrarda var. ama evleneli 5 yili gecti bi kez ateslenmedim o yuzden eminim koronayim evdeyim. yarin esim cocukla durcak ben taksiyle gidicem yine hastaneye. gecen gittigimse taksiciye arabayi havalandir dezenfekte et dedim vebale giremem. devlet eve gelse keske ben taksiye falan binmek de istemiyorum. test kiti yok devlette ozele gidincem yine.
elimde ilac var ama netten bakiyorum biseye yaramiyo demisler ilacsiz atlatanlar olmus boşa kullanmayin demisler. test pozitif cikmadan da baslamak istemedim yani ne yapcam sasirdim arkadaslar ben
Beğenmediysen bana ver☺
50squat( aslında squat yapmaya calısıyorum ama bacak çalıstırıyorum bu yuzden nasıl puanlayacagım bılemıyorum.) 30mekikYulaf lapası
1tatlı kasıgı bal
1adet kuru dolma
1kase kısır
Yarım dilim börek
1kurabıye
Patates kızartması
Çay
2lt su
Sakin arkadaslar kalori hesabını birebir yaptım gunluk almam gerekei gecmedi .geri kalan günler sıkı sekılde devam
(Vazifemi yaptıgım(kilo bildirimi) hakkınıza girmediğim için kendımı ödüllendirdim)
Al bendende okadar saracim benimde midem bulanıyor basım dönüyor bide regli oldum sabah agrimda var tansiyonum düşmüş ölçtüm şimdi tuzlu ayran icicem. Snada çok geçmiş olsun.moni cim ben bugün menü yazmasam olurmu neden dersen midem hâlâ bulanıyor ve kendimi iyi hissetmediğimden bugün yemek yapmadım ve hep kahvaltıyla geçiştirdim dolayısıyla ekmeği biraz fazla yedim üstüne bir de regl oldum spor yapacak mecalimde yok şimdi dinleniyorum inşallah yarına daha iyi olurum diyete kaldığım yerden devam ederim bugünlük böyle olsun
Noluyorsunuz kızlarAl bendende okadar saracim benimde midem bulanıyor basım dönüyor bide regli oldum sabah agrimda var tansiyonum düşmüş ölçtüm şimdi tuzlu ayran icicem. Snada çok geçmiş olsun.
Bu menüyle beni geçemezsinİyi akşamlar kızlar 30.10.2020 menüm kabarık menü
Sabah
2 dilim börek
1 türk kahvesi şekersiz
Öğlen
Yoğurt çorbası
Tavuklu türlü yemeği
Salata
2 kaşık erişte
Akşam
1 adet kırmızı biber dolması ufak
1 dilim börek
Şimdi ise Nescafe şekersiz sade
1.5 lt su
Sport tempolu yürüyüş 76 dk = 304 puan
moni
Sanada çok geçmiş olsun canım benim tansiyonum normal ama şekerim biraz yükselmiş ki ben şeker hastası değilimAl bendende okadar saracim benimde midem bulanıyor basım dönüyor bide regli oldum sabah agrimda var tansiyonum düşmüş ölçtüm şimdi tuzlu ayran icicem. Snada çok geçmiş olsun.
Hiç bekleme canııımmmm yerim ben seni her türlüBu menüyle beni geçemezsin
Varmısın pazartesi tartısınaHiç bekleme canııımmmm yerim ben seni her türlü
Allah hepinizin yardımcısıçok fena sallandık kızlar. burada binalar yıkıldıhem şiddetliydi hem çok uzun sürdü.
çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusunçok fena sallandık kızlar. burada binalar yıkıldıhem şiddetliydi hem çok uzun sürdü.
Ben zaten pazartesi tartısını hiç anlamadım neden hafta bir değil de 2 kere eskiden isteyen tartılıyordu hala öyleyse cumaya görüşelim bebeeeemVarmısın pazartesi tartısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?