Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun testler ilk aşamalarda %100 tam sonuç vermiyor maalesef

Yulaf lapası
1tatlı kasıgı bal

1adet kuru dolma
1kase kısır
Yarım dilim börek
1kurabıye
Patates kızartması
Çay

2lt su

Sakin arkadaslar kalori hesabını birebir yaptım gunluk almam gerekei gecmedi .geri kalan günler sıkı sekılde devam

(Vazifemi yaptıgım(kilo bildirimi) hakkınıza girmediğim için kendımı ödüllendirdim)

50squat( aslında squat yapmaya calısıyorum ama bacak çalıstırıyorum bu yuzden nasıl puanlayacagım bılemıyorum.) 30mekik

moni cim ben bugün menü yazmasam olurmu neden dersen midem hâlâ bulanıyor ve kendimi iyi hissetmediğimden bugün yemek yapmadım ve hep kahvaltıyla geçiştirdim dolayısıyla ekmeği biraz fazla yedim üstüne bir de regl oldum spor yapacak mecalimde yok şimdi dinleniyorum inşallah yarına daha iyi olurum diyete kaldığım yerden devam ederim bugünlük böyle olsun

Al bendende okadar saracim benimde midem bulanıyor basım dönüyor bide regli oldum sabah agrimda var tansiyonum düşmüş ölçtüm şimdi tuzlu ayran icicem. Snada çok geçmiş olsun.

İyi akşamlar kızlar 30.10.2020 menüm kabarık menü
Sabah
2 dilim börek
1 türk kahvesi şekersiz

Öğlen
Yoğurt çorbası
Tavuklu türlü yemeği
Salata
2 kaşık erişte

Akşam
1 adet kırmızı biber dolması ufak
1 dilim börek
Şimdi ise Nescafe şekersiz sade
1.5 lt su
Sport tempolu yürüyüş 76 dk = 304 puan
moni

Al bendende okadar saracim benimde midem bulanıyor basım dönüyor bide regli oldum sabah agrimda var tansiyonum düşmüş ölçtüm şimdi tuzlu ayran icicem. Snada çok geçmiş olsun.
Noluyorsunuz kızlar
Teker teker dökülün

Şaka tabiki
Allah şifa versin

Bu menüyle beni geçemezsin

Sanada çok geçmiş olsun canım benim tansiyonum normal ama şekerim biraz yükselmiş ki ben şeker hastası değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…