ah busecim ne diyim bilemedim kuzummoni aysecim cok haklisin virusu annem getirdi. ismek in tezhip ve cini kursuna gidiyordu tekrar actilar az kisiyle gitme dedim dinlemedi. 61 yasinda kronik hastaliklari olan bi kadin. kapti getirdi kardesime bana yengeme bulastirdi. yengemin esi kalp hastasi ins ona gecmez. yengem agir geciriyor annemde agir geciriyor. ne hakki vardi bize bunu yasatmaya. atesli halimle bebek bakmaya calisiyorum psikolojisini hic soylemiyorum. bu kadin oyle bencilki hala kabul etmiyor belki kardesin getirdi diyor ama ilk semptomlar annemde cikti kaslarim agriyor diyordu romatizmal saniyorduk olan oldu.
gecenlerde virusten once bendeydi bana kizdi dediki bu eve insan gelmek istemez. yani demek istiyorki esin eve gelmese hakli sen cekilmez birisin demek istiyor.sonra da ozur diliyo. bu kadar dilinin kemigi yok bu kadar patavatsiz. o yuzden ben bosanirsam asla ana ocagina donemem beni yer bitirir en ufak tartismamizda
once bu virusten kurtulalim kisi da atlatayim baktim olmuyor bosanicam zaten
Canım geçmiş olsun ne gibi sorunların var bilmem ama Allah yardımcın olsun ani kararlar verme hakkında herşeyin hayırlısı olsunmoni aysecim cok haklisin virusu annem getirdi. ismek in tezhip ve cini kursuna gidiyordu tekrar actilar az kisiyle gitme dedim dinlemedi. 61 yasinda kronik hastaliklari olan bi kadin. kapti getirdi kardesime bana yengeme bulastirdi. yengemin esi kalp hastasi ins ona gecmez. yengem agir geciriyor annemde agir geciriyor. ne hakki vardi bize bunu yasatmaya. atesli halimle bebek bakmaya calisiyorum psikolojisini hic soylemiyorum. bu kadin oyle bencilki hala kabul etmiyor belki kardesin getirdi diyor ama ilk semptomlar annemde cikti kaslarim agriyor diyordu romatizmal saniyorduk olan oldu.
gecenlerde virusten once bendeydi bana kizdi dediki bu eve insan gelmek istemez. yani demek istiyorki esin eve gelmese hakli sen cekilmez birisin demek istiyor.sonra da ozur diliyo. bu kadar dilinin kemigi yok bu kadar patavatsiz. o yuzden ben bosanirsam asla ana ocagina donemem beni yer bitirir en ufak tartismamizda
Niye bu kadar uzun gerçekten eskiden öğleden sonra herşey bitiyordu
Acil şifalar dilerim canım.sonucum negatif cikti ama yalan. bu 3.gun ogleden sonra yine ates basladi. sabahlari bas agrisiyla uyaniyorum. koku almiyorum. biraz burun akintim var. az da oksuruk.
ilk semptomda test oldugum icin negatif vermis olabilir dediler bu yuzden yarin aksam tekrar teste gidicem yine negatifse kanimda mikrop ya da idrarda var. ama evleneli 5 yili gecti bi kez ateslenmedim o yuzden eminim koronayim evdeyim. yarin esim cocukla durcak ben taksiyle gidicem yine hastaneye. gecen gittigimse taksiciye arabayi havalandir dezenfekte et dedim vebale giremem. devlet eve gelse keske ben taksiye falan binmek de istemiyorum. test kiti yok devlette ozele gidincem yine.
elimde ilac var ama netten bakiyorum biseye yaramiyo demisler ilacsiz atlatanlar olmus boşa kullanmayin demisler. test pozitif cikmadan da baslamak istemedim yani ne yapcam sasirdim arkadaslar ben
Herşey bizim için canım maalesef çok zor bir süreçten geçiyoruz ama kişisel sıkıntılarından bir an önce kurtulursun hakkında herseyin hayırlısını dilerimah busecim ne diyim bilemedim kuzum
rabbim gönlüne ferahlık versin. inşallah yoktur ama varsa da çok hafif atlatırsın da biter gider inşallah.
hayat zaten çok zor birde bu hastalık iyice mahvetti herkesi. psikoloji desen gidik durumda zaten. dün aniden boynum tutuldu tahmin ediyorum ki artık vücud sinyal veriyor bu kadar strese dayanamadı. sürecin başından beri çok gerginim. Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. aminn.
anneciğine de kızma boşver, yaşlı kadın sonuçta. keşke sarıp sarmalayan bir annen olsaydı ama emin ol senin tırnağın acısa onun kalbi sızlar. ne kadar belli etmeseler de annelik başka bir şey.
güçlü ol, psikolojini de sağlam tut. biz varız burada kocaman bir aileyiz ve seni çok seviyoruz.
Ooooo listeye eklenmisim çok sevindim*** 10. TAKIM 698. ETAP ***
Aylin42konya(74,0/72,9/1,1/% 0,50 )Tartı kuralı gereği 3 kez bildirimde bulunamayan üye, yüzdesi 3 e bölündü.
Optumkibby(56,1///%)Bildirim de bulunmadı, izin istemişti. İzinli.
sara_28(77,8/77,5/0,3/% 0,39 )
Fitimfitsinfit(75,8/75,6/0,2/%0,26 )
Natsume (66,4///% )Tartısı bozulmuş bildirim yapamadı.
Zehra_mda( 65,3/63,2/2,1/% 3,22 )
moni(94,4/93,8/0,6/% 0,64)
88prenses22 (99,4/97,6/1,8/ % 1,81)
Baby Cat(75,9/74,7/1,2/% 1,58)
Ozgurkus (71,2/70,8/0,4/%0,56 )
Obezzto ( 88,1/86,3/ 1,8/% 0,26) 690. Etap ta 88,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye, yüzdesi 8 e bölündü.
10. Takım Ortalaması: % 0,84
takım içi
busefit(74,0/b )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
obesofobi (97,9 / b)yeni üye, bt:10/10/2020 bk: 100 h: ?
60kiloyum (87,6/87,2)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (98,9/99,6)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96,9/96)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye.
bilinmeyenkullanici (73,5 /74,1 ) 554. etapta 56,1 kg ile mezun olan üye. bt:26/10/2020 bk:73,5 h:
ertugrulunhalimesi (b/b) yeni üye, bt:27/10/2020 bk: h:
gezegenfeza(64,6/64,9) 682. etapta 57,8 kg ile mezun olan üye. bt:28/10/2020 bk: 64,6 h:
nilsub (92,2/92,2)671. etapta 81 kg ile kendi isteği ile ayrılan üye.bt:30/10/2020 bk: 92,2 h:
tartım bozuldu diye mesaj yazmış en son.Niye bu kadar uzun gerçekten eskiden öğleden sonra herşey bitiyordu
herhalde eklendin şekerim,Ooooo listeye eklenmisim çok sevindim
Atlatırsın Allahın izniyle bol istirahat etmelisin.parol içebilirsin biz öyle yaptıkhepiniz cok sag olun kizlar@Ozgurkus insallah bizde atlatiriz canim
Çok sevindim canım gözün aydınDoktorcum begendi
Duzelme var dedi
Geçmiş olsun canımYoldayım midem aşırı bulanıyor.
Geçmiş olsun canım dikkat edin kendinizeİzmir’de kardeşimdeyim. Deprem o kadar kötüydü ki hala titriyorum
Çok geçmiş olsun canım bol bol finlen bol su iç inşallah çabucak kolaylıkla atlatırsınız annenede kızma olan olmuş bir kere önce iyileşmeye odaklan sonrasına sonra bakarsınız seni seviyoruz canım benimmoni aysecim cok haklisin virusu annem getirdi. ismek in tezhip ve cini kursuna gidiyordu tekrar actilar az kisiyle gitme dedim dinlemedi. 61 yasinda kronik hastaliklari olan bi kadin. kapti getirdi kardesime bana yengeme bulastirdi. yengemin esi kalp hastasi ins ona gecmez. yengem agir geciriyor annemde agir geciriyor. ne hakki vardi bize bunu yasatmaya. atesli halimle bebek bakmaya calisiyorum psikolojisini hic soylemiyorum. bu kadin oyle bencilki hala kabul etmiyor belki kardesin getirdi diyor ama ilk semptomlar annemde cikti kaslarim agriyor diyordu romatizmal saniyorduk olan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?