Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menüm

08.50
2 haşlanmış yumurta Peynir kaşar peyniri dereotu maydonoz
2 kupa çay

11.10
1 kupa yeşilçay

Öğle 12.30
1 kase yogurtlu havuç +kabak salatası

15.00
1 elma 1 mandalina

17.30
1 kase yoğurtlu havuç+kabak salatası
1 kupa yeşilçay

Çay

2.5 litre civari su
40 dk yürüyüş 120 puan
7000 civarı adim 70 puan
Toplam 190 puan

Çok sevindim canım

Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsın

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız

eksik olmayin kizlar iyiki varsiniz

haklisin obezim ama tek basina bu hastalik ustune de bebeyle ilgilenmek zorunda oldugum icin pek firsat bulamadim. neyseki son demleri atlattim insallah

Ozgurkus rabbim evladina sifa versin seninde cnm. insallah degeri tez zamanda duzelir. ortalik boyle kotu olmasa benimde oglanin degerlerine bi baktirmam lazim ama hastaneler olmus virus yuvasi. kendinize cok dikkat edin oralarda. basima bu gelenden sonra herseyden daha bi korkuyorum

bakalim yarin ac karnina bir tartilicam 3 kilo almisimdir ev yemegi pek yapamadim gucum yoktu disardan soyledim genelde evdede ekmek arasi yedim icim disim ekmek oldu. saglik olsun bi duzeleyim de kaldigim yerden devam edicem. artilari verince listeye de girerim. cocugun dogumgunune 3 ay bile kalmadi ben hala siskoyum. aile arasinda kutlarim diyodum vazgectim artik ne kimse gelsin ne ben gideyim babasiyla evde cekirdek aile bi pasta kesicem giydirip hatira fotosu cekicem bu kadar. artik seneye 4 yasini guzel kutlarim bu bela virus gitmis olursa tabi. o kadar psikolojim çöktüki ona bile ümidim kalmadi omur boyu bu belayla yasayacakmisiz gibi hissediyorum

Canınız sağolsun daha nice doğum günleri kutlarsınız
Benim küçük torunda 9 gün sonra yaşına girecek, bizde kutlayamıyoruz.
Artık onlarda çekirdek aile kutlar.
Allah kısmet ederse seneye büyük yaparız napalim

Allah razı olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.sanada tekrar gecmiş olsun. Biz atlattıgımız için antikor etkisini yeni yeni yitiriyo ona güvendimde gittim aslında hastaneye yoksa bende cok korkuyordum

Önce sağlık canım iyi olun daha çok doğum günleri kutlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…