ooo fevkaladenin fevkindeKaslarım kendini belli etmeye başldı benim bu hafta spor salonunda bir ölçüm yaptıracağım. Kol ve bacaklarımda hissediyorum, üst karında gözle görülür şekilde belli oluyorlar artık
Teşekkür ederimooo fevkaladenin fevkinde
Burda da bu şekilde canım gorumceme test yapıldı dün bir kaç saate sonuçlar çıkar ben temaslı değilim ama kayınvalide oraya gitmişti sonra buraya geldi bakalım bekliyoruz merakla sonuçları hepinize geçmiş olsun
Çok sevindim canım
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsın
yok yaa pamukdur o pamuklaf olsun diye söylemiyorum kaç senedir şu zayıflama takımlarındayım moni gibi minnoş kaptana az rastladım
busee nihayet buseya kötü bir şey mi oldu diye sormaya çekiniyorum insan bir haber vermez mi. Ohh çok sevindim atlatmana. Hoş kalbim hiç bozulmadı ama nelerle karşılaşıyoruz duyuyoruz.insan kafasının bir yerinde acaba diye düşünüyor. Hadi gelmiş geçmiş olsun, çok dikkat et kendine
aman siz de bitti diye düşünmeyin, dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız
Canınız sağolsun daha nice doğum günleri kutlarsınızbakalim yarin ac karnina bir tartilicam 3 kilo almisimdir ev yemegi pek yapamadim gucum yoktu disardan soyledim genelde evdede ekmek arasi yedim icim disim ekmek oldu. saglik olsun bi duzeleyim de kaldigim yerden devam edicem. artilari verince listeye de girerim. cocugun dogumgunune 3 ay bile kalmadi ben hala siskoyum. aile arasinda kutlarim diyodum vazgectim artik ne kimse gelsin ne ben gideyim babasiyla evde cekirdek aile bi pasta kesicem giydirip hatira fotosu cekicem bu kadar. artik seneye 4 yasini guzel kutlarim bu bela virus gitmis olursa tabi. o kadar psikolojim çöktüki ona bile ümidim kalmadi omur boyu bu belayla yasayacakmisiz gibi hissediyorum
Allah razı olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.sanada tekrar gecmiş olsun. Biz atlattıgımız için antikor etkisini yeni yeni yitiriyo ona güvendimde gittim aslında hastaneye yoksa bende cok korkuyordumOzgurkus rabbim evladina sifa versin seninde cnm. insallah degeri tez zamanda duzelir. ortalik boyle kotu olmasa benimde oglanin degerlerine bi baktirmam lazim ama hastaneler olmus virus yuvasi. kendinize cok dikkat edin oralarda. basima bu gelenden sonra herseyden daha bi korkuyorum
İnsallah canım sagolGecmis olsun canım düzelir Allah'ın izniyle. Canını sıkma.
Önce sağlık canım iyi olun daha çok doğum günleri kutlarsınızbakalim yarin ac karnina bir tartilicam 3 kilo almisimdir ev yemegi pek yapamadim gucum yoktu disardan soyledim genelde evdede ekmek arasi yedim icim disim ekmek oldu. saglik olsun bi duzeleyim de kaldigim yerden devam edicem. artilari verince listeye de girerim. cocugun dogumgunune 3 ay bile kalmadi ben hala siskoyum. aile arasinda kutlarim diyodum vazgectim artik ne kimse gelsin ne ben gideyim babasiyla evde cekirdek aile bi pasta kesicem giydirip hatira fotosu cekicem bu kadar. artik seneye 4 yasini guzel kutlarim bu bela virus gitmis olursa tabi. o kadar psikolojim çöktüki ona bile ümidim kalmadi omur boyu bu belayla yasayacakmisiz gibi hissediyorum
Bilemedim ama midemde gastrit var onun ağrısı diye düşünüyorumOnun agrısı olabılr belki organ olmasada agrısını hissettirir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?