Birde sandviç ekmegi bir taneden az.stres oldum cocuga üzülüp yedim de yedimDün gece şekersiz türk kahvesi içtim
Vişne kurusu
Yulaf lapası
Yarım elma miniğinden
1Büyük açma
Çay
Çubuk 10ugecmez
2günkurusu
1 tabak cevizli erişte
Yarım tabak kuru patlıcan yemegi
2lt su gecerde
Belki çay
3154 adım daha fazla olabılır tel yanımda degildi sayamamıstır
Gecmiş olsun.safra kesesi agrı yapar sırta amaBugün çok stresliyim moralim de çok bozuk o yüzden yedim de yedim açmıyım hiç değilim sadece yemek yemek istiyorum midemde rahatsız ağrısı sırtıma vuruyor delinir gibi üstüne grip olacak gibiyim inşallah yarın tartıya kötü etki olmaz bunlar
Iyi gidiyornasıl gidiyor 10.takım?? Sporlar yapıldı mı bakiiimm
Hayrolsun canımAslında ayamadıkan sonucunsa bi değeri cok düşük cıktı endokrine gitmem gerekıyo yarında hastanede olacagım inanırmısınız 9dan 5e kadar hastanedeydim yeni girdim eve
Hayrolsun inşallah canımBugün çok stresliyim moralim de çok bozuk o yüzden yedim de yedim açmıyım hiç değilim sadece yemek yemek istiyorum midemde rahatsız ağrısı sırtıma vuruyor delinir gibi üstüne grip olacak gibiyim inşallah yarın tartıya kötü etki olmaz bunlar
Iyi gidiyor
Orucu açmayı bile unutmuşum, kızım yazınca kalkıp kahvemi suyumu aldım
Spor yapmıyorum
Ne yaptığımı sorma
Söylemem
sıkıntın hayra çıksın inşallahBugün çok stresliyim moralim de çok bozuk o yüzden yedim de yedim açmıyım hiç değilim sadece yemek yemek istiyorum midemde rahatsız ağrısı sırtıma vuruyor delinir gibi üstüne grip olacak gibiyim inşallah yarın tartıya kötü etki olmaz bunlar
Benim safra kesem yok canım ameliyatla alınalı 15 yıl olmuştur belki daha fazlaGecmiş olsun.safra kesesi agrı yapar sırta ama
İnşallah canımHayrolsun inşallah canım
Amin canımsıkıntın hayra çıksın inşallah
İnsallah canım yarın netlesecek insallahHayrolsun canım
Inşallah önemsiz birşeydir
Onun agrısı olabılr belki organ olmasada agrısını hissettirir .Benim safra kesem yok canım ameliyatla alınalı 15 yıl olmuştur belki daha fazla
İnşallah canım
Amin canım
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınızcovid19 pozitif listemiz
kaynanam
gorumcem
kendi akrabalarindan bulasti onlara
amcam
yengem
babam
annem
kardesim
ben
saglik ocaginda oglumun hemsiresiyle konustum 2.dalga geldi dedim hayir diyo tusunami geldi herkes korona dediannem ya da kardesimden 5 kisiye bulasti cok cok dikkat arkadaslar
Çok güzelKaslarım kendini belli etmeye başldı benim bu hafta spor salonunda bir ölçüm yaptıracağım. Kol ve bacaklarımda hissediyorum, üst karında gözle görülür şekilde belli oluyorlar artık
Gecmis olsun canım düzelir Allah'ın izniyle. Canını sıkma.Aslında ayamadıkan sonucunsa bi değeri cok düşük cıktı endokrine gitmem gerekıyo yarında hastanede olacagım inanırmısınız 9dan 5e kadar hastanedeydim yeni girdim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?