Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

covid19 pozitif listemiz

kaynanam
gorumcem
kendi akrabalarindan bulasti onlara

amcam
yengem
babam
annem
kardesim
ben

saglik ocaginda oglumun hemsiresiyle konustum 2.dalga geldi dedim hayir diyo tusunami geldi herkes korona dedi annem ya da kardesimden 5 kisiye bulasti cok cok dikkat arkadaslar

Burda da bu şekilde canım gorumceme test yapıldı dün bir kaç saate sonuçlar çıkar ben temaslı değilim ama kayınvalide oraya gitmişti sonra buraya geldi bakalım bekliyoruz merakla sonuçları hepinize geçmiş olsun

Çok sevindim canım

Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsın

Evet çalışıyorum

Hahahahhaha dedim ne oluyozzzz valla salık saçlar topuz da yapsan sıfıra da vursan moni yakalıcak bizi cımbızla
yok yaa pamukdur o pamuk laf olsun diye söylemiyorum kaç senedir şu zayıflama takımlarındayım moni gibi minnoş kaptana az rastladım
busee nihayet buseya kötü bir şey mi oldu diye sormaya çekiniyorum insan bir haber vermez mi. Ohh çok sevindim atlatmana. Hoş kalbim hiç bozulmadı ama nelerle karşılaşıyoruz duyuyoruz.insan kafasının bir yerinde acaba diye düşünüyor. Hadi gelmiş geçmiş olsun, çok dikkat et kendine
aman siz de bitti diye düşünmeyin, dikkat edin kendinize

Merhaba hanımlar

moni
Kahvaltı
Yumurta domates salatalık zeytin 1 dilim köy ekmeği

Ara
Sade Türk kahvesi bir tane piko(100 kalori)

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği 4-5 çatal fırında baharatlı patates 3 tane kornişon turşu

Su 2 lt 30 dk yürüyüş

Aslında ayamadı kan sonucunsa bi değeri cok düşük cıktı endokrine gitmem gerekıyo yarında hastanede olacagım inanırmısınız 9dan 5e kadar hastanedeydim yeni girdim eve
Çok geçmiş olsun inşallah çözülür sıkıntın rabbim evlatlarımız ile sınamasın bizi kötü düşünme tedavi ile duzelicektir Allah'ın izniyle

Çok geçmiş olsun inşallah çözülür sıkıntın rabbim evlatlarımız ile sınamasın bizi kötü düşünme tedavi ile duzelicektir Allah'ın izniyle
Umarım sagolun .bende cıksın onda cıkmasın diyo insan evlat baska Rabbim kimsenın kucagını bos bırakmasın sara nında

Aslında ayamadı kan sonucunsa bi değeri cok düşük cıktı endokrine gitmem gerekıyo yarında hastanede olacagım inanırmısınız 9dan 5e kadar hastanedeydim yeni girdim eve
Ne diyeceğimi bilemedim inşallah önemli bir şey yoktur canım çocuklar hasta olmasa keşke benim hassas noktam bu oğlumu kaybettim ben biliyorum bir annenin evladı için içinin nasıl yandığını Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin evladına

Dün gece şekersiz türk kahvesi içtim

Vişne kurusu

Yulaf lapası

Yarım elma miniğinden

1Büyük açma

Çay

Çubuk 10ugecmez

2günkurusu

1 tabak cevizli erişte

Yarım tabak kuru patlıcan yemegi
2lt su gecerde
Belki çay
3154 adım daha fazla olabılır tel yanımda degildi sayamamıstır

Son düzenleme:
Kıyamam Rabbim sabrını versin yerini saglıklı hayırlı evlatla doldursun insallah.sagol canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…