İnsallah canım .doktordan cıktım iyi dedi şükür kan sonucunu beklıyorumcanım benim kızların da dediği gibi her çocuk farklıdır, gönlünü ferah tut. tüm tetkikleri yapılsın için rahat eder.
inşallah hiçbir şey çıkmasın
Burda da bu şekilde canım gorumceme test yapıldı dün bir kaç saate sonuçlar çıkar ben temaslı değilim ama kayınvalide oraya gitmişti sonra buraya geldi bakalım bekliyoruz merakla sonuçları hepinize geçmiş olsuncovid19 pozitif listemiz
kaynanam
gorumcem
kendi akrabalarindan bulasti onlara
amcam
yengem
babam
annem
kardesim
ben
saglik ocaginda oglumun hemsiresiyle konustum 2.dalga geldi dedim hayir diyo tusunami geldi herkes korona dediannem ya da kardesimden 5 kisiye bulasti cok cok dikkat arkadaslar
Çok sevindim canımkızlar hepinize cok tesekkurler ederim bende sizi çok seviyorum
31 inde 2.testi oldum sonuc ertesi gun hemen cikti ve bekledigim gibi pozitif. ama artik pek bi seyim kalmadi atesim cikmiyor bas agrimda yok denecek kadar az. 2 gun sonra 10 gun olacak semptomlar baslayali. çoğu gitti azi kaldi. 4 gun atesim cikti ve bas agrim feciydi. sonra gecti.
babam ve amcam da pozitif cikti. esimi evden gondermem dogru olmus negatif cikti esim
@60kiloyum cnm sen izmirde miydin cok gecmis olsun cok uzucu tkaip etmeye calisiyorum televizyondan icim aciyor dayanamiyorum artikcevrende kimseye bi sey olmamistiir insallah
Hadi gözün aydın olsun canımİnsallah canım .doktordan cıktım iyi dedi şükür kan sonucunu beklıyorum
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsınkızlar hepinize cok tesekkurler ederim bende sizi çok seviyorum
31 inde 2.testi oldum sonuc ertesi gun hemen cikti ve bekledigim gibi pozitif. ama artik pek bi seyim kalmadi atesim cikmiyor bas agrimda yok denecek kadar az. 2 gun sonra 10 gun olacak semptomlar baslayali. çoğu gitti azi kaldi. 4 gun atesim cikti ve bas agrim feciydi. sonra gecti.
babam ve amcam da pozitif cikti. esimi evden gondermem dogru olmus negatif cikti esim
@60kiloyum cnm sen izmirde miydin cok gecmis olsun cok uzucu tkaip etmeye calisiyorum televizyondan icim aciyor dayanamiyorum artikcevrende kimseye bi sey olmamistiir insallah
Gözün aydın canımİnsallah canım .doktordan cıktım iyi dedi şükür kan sonucunu beklıyorum
yok yaa pamukdur o pamukEvet çalışıyorum
Hahahahhaha dedim ne oluyozzzz valla salık saçlar topuz da yapsan sıfıra da vursanmoni yakalıcak bizi cımbızla
busee nihayet busekızlar hepinize cok tesekkurler ederim bende sizi çok seviyorum
aman siz de bitti diye düşünmeyin, dikkat edin kendinizecovid19 pozitif listemiz
kaynanam
gorumcem
kendi akrabalarindan bulasti onlara
amcam
yengem
babam
annem
kardesim
ben
saglik ocaginda oglumun hemsiresiyle konustum 2.dalga geldi dedim hayir diyo tusunami geldi herkes korona dediannem ya da kardesimden 5 kisiye bulasti cok cok dikkat arkadaslar
Aslında ayamadıGözün aydın canım
Çok geçmiş olsun inşallah çözülür sıkıntın rabbim evlatlarımız ile sınamasın bizi kötü düşünme tedavi ile duzelicektir Allah'ın izniyleAslında ayamadıkan sonucunsa bi değeri cok düşük cıktı endokrine gitmem gerekıyo yarında hastanede olacagım inanırmısınız 9dan 5e kadar hastanedeydim yeni girdim eve
inşallah onda da sıkıntı yoktur. Evlatlar için ne yapalım boynumuz kıldan ince. Çok geçmiş olsunAslında ayamadıkan sonucunsa bi değeri cok düşük cıktı endokrine gitmem gerekıyo yarında hastanede olacagım inanırmısınız 9dan 5e kadar hastanedeydim yeni girdim eve
Umarım sagolun .bende cıksın onda cıkmasın diyo insan evlat baska Rabbim kimsenın kucagını bos bırakmasın sara nındaÇok geçmiş olsun inşallah çözülür sıkıntın rabbim evlatlarımız ile sınamasın bizi kötü düşünme tedavi ile duzelicektir Allah'ın izniyle
Sagol canım .insallahinşallah onda da sıkıntı yoktur. Evlatlar için ne yapalım boynumuz kıldan ince. Çok geçmiş olsun
Ne diyeceğimi bilemedim inşallah önemli bir şey yoktur canım çocuklar hasta olmasa keşke benim hassas noktam bu oğlumu kaybettim ben biliyorum bir annenin evladı için içinin nasıl yandığını Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin evladınaAslında ayamadıkan sonucunsa bi değeri cok düşük cıktı endokrine gitmem gerekıyo yarında hastanede olacagım inanırmısınız 9dan 5e kadar hastanedeydim yeni girdim eve
Kıyamam Rabbim sabrını versin yerini saglıklı hayırlı evlatla doldursun insallah.sagol canım .Ne diyeceğimi bilemedim inşallah önemli bir şey yoktur canım çocuklar hasta olmasa keşke benim hassas noktam bu oğlumu kaybettim ben biliyorum bir annenin evladı için içinin nasıl yandığını Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin evladına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?