aslında soruyor ben istiyorum, şimdiye kadar olan detokslar zorlayıcı değildi. ama bu hafta ki zorlayabilir, o yüzden 2 gündür evde pişirdiğim yemeklerden yiyorum yarın inş yeni listeme başlıcam. gerçi bugün sabah kahvaltım listemde ki öğündü.Canım sen zaten her hafta 2 kilo civari veriyorsun. Niye surekli detoks veriyor acaba diyetisyenin?
aa geçmiş olsun inş içinde kimse yokturKızlar nasılsıniz iyisiniz inşallah. Bizde yaralar i yavaş yavas sarıyoruz. Psikolojim daha yeni kendine geldi. Büyük depremden olalı 7 gün oldu. Bugün gene Bi bina tahliye edilirken çöktü. Hatta bugün pazara giderken ayaktaydi ama çatlaklar vardı millet eşyasını kurtariyodu. Meğersem eşya taşırken çökmüş bugün akşama doğru inşallah içinde kimse yoktur.
Öyle işte.
benim de en fazla göbeğim varsaol obezim. bana da moral oldu. şöyle ben de isterim her hafta 2-2 kilo vermek , en azından 1,5-1,5 olsa. ama şimdilik böyle. buna da şükür.
bugün dışarıya çıktım. hiçbir yerin tadı yok. yürüdüm durdum. mağazalara baktım. dedim en azından 75 olmam gerek ocak ayına kadar. bölgesel kilo var ya bende. tövbe yarabbim hiç yakışmıyor. dev gibi görünüyorum. 75 olursam göğüs ve göbek, basen belli derecede ufalır. yapmam gerek.
keşke gitmeyeydi minnoşum yaVardır
Uyuyabilirsin
Cimcime sayesinde klübü açtım fakat okuyamadım, elimde telefon bırakmadı.
Neyse bugün yolladım, özgürce telefonumu kullanabilirim
canım ne desem boş ama tüm kalbimle sizin için her gün dua ediyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Allah hepinizin yardımcısı olsunKızlar nasılsıniz iyisiniz inşallah. Bizde yaralar i yavaş yavas sarıyoruz. Psikolojim daha yeni kendine geldi. Büyük depremden olalı 7 gün oldu. Bugün gene Bi bina tahliye edilirken çöktü. Hatta bugün pazara giderken ayaktaydi ama çatlaklar vardı millet eşyasını kurtariyodu. Meğersem eşya taşırken çökmüş bugün akşama doğru inşallah içinde kimse yoktur.
Öyle işte.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | +100 | |||||
| +140 | +340 | |||||
| +165 | ||||||
| + | +240 | |||||
@Baby Cat | + | ||||||
| + | +80 | |||||
| +50 | +50 | |||||
| +90 | -70 | |||||
| + | ||||||
| + | +125 | |||||
| + | ||||||
Afiyet olsun canım akşam böreği bir dilim kurabiyeyide iki üç tane daha fazla yiyebilirdin az yemişsin patlamış mısırın yağını tuzunu fazla koy ayrıca içinede ceviz kuru üzüm kat çok lezzetli oluyor valla bak7 kasım menüm
sabah: bir haşlanmış yum, peynir, zeytin, iki dilim pastırma, domates, salatalık
ara: bir bardak ayran , muz
öğle: zeytinyağlı pırasa
akşam: iki dilim börek, bir kurabiye, bir tabak patlamış mısır
su:2 litre
spor: 5 bin adım
Böyle mutluyumHmm bedenine yazık olmasın .
Evet, popişine sarılıp uyuyacaktımbenim de en fazla göbeğim varhamile gibiyim. Ne yesem orada birikiyor, nefret ediyorum göbeğimden. Haftada ne versek kar canım hiç öyle bir vereyim iki vereyim hedefim yok. Pandemi süreci başladığından beri dikkat ediyorum az yemeye, inan o kadar faysasını gördüm ki..almadım ama az az gidiyor şükür. Böyle devam edicem ben
keşke gitmeyeydi minnoşum yabu gece artık uyumazsın da sen
canım ne desem boş ama tüm kalbimle sizin için her gün dua ediyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Allah hepinizin yardımcısı olsun
valla müthiş tuzlu yapmışım. Yerken tuzdan dilim yandıAfiyet olsun canım akşam böreği bir dilim kurabiyeyide iki üç tane daha fazla yiyebilirdin az yemişsin patlamış mısırın yağını tuzunu fazla koy ayrıca içinede ceviz kuru üzüm kat çok lezzetli oluyor valla bak
oy oy oyyyEvet, popişine sarılıp uyuyacaktım
Benimde dünkü mücver öyleydivalla müthiş tuzlu yapmışım. Yerken tuzdan dilim yandı
yine de yedim amaBenimde dünkü mücver öyleydi
Yedim 3, 4 taneyine de yedim amasen de yedin demi
Bana hala olmadı. Hep geç yatarım benIyi geceler demeye gelmiştim gördüm ki size çoktaaan gece iyi olmuş
Bana iyi geceler o vakit
Bana çok iyi oldu geceIyi geceler demeye gelmiştim gördüm ki size çoktaaan gece iyi olmuş
Bana iyi geceler o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?