Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım sen zaten her hafta 2 kilo civari veriyorsun. Niye surekli detoks veriyor acaba diyetisyenin?
aslında soruyor ben istiyorum, şimdiye kadar olan detokslar zorlayıcı değildi. ama bu hafta ki zorlayabilir, o yüzden 2 gündür evde pişirdiğim yemeklerden yiyorum yarın inş yeni listeme başlıcam. gerçi bugün sabah kahvaltım listemde ki öğündü.
birde bunların çalışma tarzı da bu şekilde yani ekmek vs. yok, ben ocak ayında yüz yüze gidiyordum seanslara 4 seans gitmiştim o listelerde hemen hemen aynıydı sadece smothie yoktu.

aa geçmiş olsun inş içinde kimse yoktur
toparlanmanıza da sevindim canım, gelmiş geçmiş olsun.

benim de en fazla göbeğim var hamile gibiyim. Ne yesem orada birikiyor, nefret ediyorum göbeğimden. Haftada ne versek kar canım hiç öyle bir vereyim iki vereyim hedefim yok. Pandemi süreci başladığından beri dikkat ediyorum az yemeye, inan o kadar faysasını gördüm ki..almadım ama az az gidiyor şükür. Böyle devam edicem ben
Vardır
Uyuyabilirsin
Cimcime sayesinde klübü açtım fakat okuyamadım, elimde telefon bırakmadı.
Neyse bugün yolladım, özgürce telefonumu kullanabilirim
keşke gitmeyeydi minnoşum ya bu gece artık uyumazsın da sen
canım ne desem boş ama tüm kalbimle sizin için her gün dua ediyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Allah hepinizin yardımcısı olsun

7 kasım menüm

sabah: bir haşlanmış yum, peynir, zeytin, iki dilim pastırma, domates, salatalık

ara: bir bardak ayran , muz

öğle: zeytinyağlı pırasa

akşam: iki dilim börek, bir kurabiye, bir tabak patlamış mısır

su:2 litre
spor: 5 bin adım

Afiyet olsun canım akşam böreği bir dilim kurabiyeyide iki üç tane daha fazla yiyebilirdin az yemişsin patlamış mısırın yağını tuzunu fazla koy ayrıca içinede ceviz kuru üzüm kat çok lezzetli oluyor valla bak

menüm

10.00
2 yumurta Peynir kaşar peyniri dereotu maydonoz marul 5 zeytin biber tursusu 1 tk tahinpekmez 2 tk keciboynuzu özü yarım simit
Çay

12.00
1 günkurusu
3-4 badem

16.00
3 kaşık kaymaklı yogurt
3 kasık yarım yağlı yoğurt
1 küçük elma

20.00
1 tane mor üzüm 1 tabak çorba
1 tabak türlü
Kavun

2 ceviz 1 avuç fındık 2,3 kuru üzüm
Çay

Dibek kahvesi

2 litre civari su
20 dk yürüyüş 60 puan
5000 civarı adim 50 puan
Toplam 110 puan

moni

Evet, popişine sarılıp uyuyacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…