saol obezim. bana da moral oldu. şöyle ben de isterim her hafta 2-2 kilo vermek , en azından 1,5-1,5 olsa. ama şimdilik böyle. buna da şükür.aaa nerden bildin??
fulyacım bugün verdiğin kilo gözümden kaçmadı. Tebrik ederim
canımsın.. Ama yemezler
dervişin fikri neyse zikri de o olurmuşkabak deyince aklıma hep kış kabağı geliyor ne yapayım
Canım sen zaten her hafta 2 kilo civari veriyorsun. Niye surekli detoks veriyor acaba diyetisyenin?bugün öğle akşam yemeğim bir oldu benim saat 16 gibi yedim. diyetisyen menüsü değildi bu öğün, evde pişirdiğim yemekten yedim.
1 tabak haşlama bol limonlu, diyete uygun pişirdim, et de 0 yağ dı.
şimdi de türk kahvesi içiyorum.
akşam bir şey yer içersem yazarım.
menü bilerek toplu paylaşmıyorum, detoks olduğu için yanlış örnek olmıyım diye. gerçi diyetisyenimin verdiği liste kafama göre yapmıyorum. ama yine de kişiye özel olduğu için örnek almayınız:)
bugün sabah beri temizlik yapıyorum,biraz daha işlerim var biterse dinlenicem inşallah
Bugün bas sıfırı kaçamak yaptımMENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş sara_28 + Natsume +140 Zehra_mda +165 88prenses22 + @Baby Cat + Ozgurkus + @obezzto +50 nilsub +90 gezegenfeza + 60kiloyum + @Mydestinyy +
Bilirimaaa nerden bildin??
fulyacım bugün verdiğin kilo gözümden kaçmadı. Tebrik ederim
canımsın.. Ama yemezler
dervişin fikri neyse zikri de o olurmuşkabak deyince aklıma hep kış kabağı geliyor ne yapayım
Vardırdeğerligezegenfeza hanımefendiciğim yüksek müsaadenizle , affınıza sığınarak artık uyku pozisyonuna geçmek istiyorum. Müsaade var mıdır??
Bugün aklımdan yemek, tatlı, meyva hepsi silindi sanki3 gün açlıktan sonra normal gezom.Bide üstüste 3 er günlük yaptın herşeyi özledin tabii
Evet açlık kaç günse dikkat süreside o kadarBen yazı okumustum 3gün tutuyorsanız 3günde alıstırma süreci ile devam edilecekmiş.mesela 3gün tuttun 4.gün normal besleneceksin sulandırılmıs meyve suyu 5.gün yagsız salata 6.gün tuzsuz çorba 7.biraz biraz normale dönülerek yapılınca faydası olurmus .bilgilendirmek istedim biara cok düşünmüştümde yapmayı
Evet kızlar benimki doğru olan deyil.Normali senin dediğin gibi aslinda bağırsak dugumlenmesi falan olmaması için amagezegenfeza biraz daha farkli bişey yapıyor. Bana cok sağlıklı gelmiyor aslında bu şekilde yapması. Bunku 3 gun mide bagirsak bombos 4. Gun birden cok yükleniyor.
3 sene once bende yapmistim 36 saatlik ve 2 günlük olarak actigim gun sulandırılmış meyve suyu sonra normal meyve suyu ve aksama kadar meyve yiyordum. Haftada 1 sefer yapıyordum baya da faydasını gördüm. Şimdi de yapasim var aslinda ama emziriyorum diye cesaret edemiyorum. Belki haftaya yaparım persembe cuma için. Hem portakal da çıkmış olur kolayca meyve suyu sıkarım.
Sağol canım.Aynen oyle saglıgını etkilergezegenfeza dikkat etmelisin. Bence sen yapmamamalısın zehracım emziriyormussun birde sütün cok etkilenir .ablam emziriyo ve aralıklı oruc ile dikkat ederek tabi 20kılo ya yakın verdi 3-4ayda geri almadıda henüz .sütüde etkilenmedi hala emziiriyo
Sizin adınıza sevindim canımKızlar nasılsıniz iyisiniz inşallah. Bizde yaralar i yavaş yavas sarıyoruz. Psikolojim daha yeni kendine geldi. Büyük depremden olalı 7 gün oldu. Bugün gene Bi bina tahliye edilirken çöktü. Hatta bugün pazara giderken ayaktaydi ama çatlaklar vardı millet eşyasını kurtariyodu. Meğersem eşya taşırken çökmüş bugün akşama doğru inşallah içinde kimse yoktur.
Öyle işte.
Artı kelek birdeYulaf lapası
1tk bal
2hurma
Yeşil çay
Çubuk kraker
2avuc çekirdek
1.5lahmacun
Salata
2yk pilav
1yk yoğurt
2.5lt su
Belki kahve yada çay
70puan
50squat=20
50 bacak hareketi=20
10mekik =30
1000adım olur yatana kadar gecer belkide
Hmm bedenine yazık olmasın .Evet açlık kaç günse dikkat süreside o kadar
Ben biraz sabirsizim.
1 gün ara verdiğim için canım Ne istiyorsa yiyorum.
58 e düşünce yeniden program yapacağım kendime
Kolay gelsin canımbugün öğle akşam yemeğim bir oldu benim saat 16 gibi yedim. diyetisyen menüsü değildi bu öğün, evde pişirdiğim yemekten yedim.
1 tabak haşlama bol limonlu, diyete uygun pişirdim, et de 0 yağ dı.
şimdi de türk kahvesi içiyorum.
akşam bir şey yer içersem yazarım.
menü bilerek toplu paylaşmıyorum, detoks olduğu için yanlış örnek olmıyım diye. gerçi diyetisyenimin verdiği liste kafama göre yapmıyorum. ama yine de kişiye özel olduğu için örnek almayınız:)
bugün sabah beri temizlik yapıyorum,biraz daha işlerim var biterse dinlenicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?