Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kuzum burada ne yazdıysan aynen anlat, sonuçta herkes illa şok diyetlerle 3 kilo vermiyor. hayatın koşuşturması telaşı da kilo verdiriyor.

aylinim tebrik ederim aşkilotam❤❤❤

Normali senin dediğin gibi aslinda bağırsak dugumlenmesi falan olmaması için ama gezegenfeza biraz daha farkli bişey yapıyor. Bana cok sağlıklı gelmiyor aslında bu şekilde yapması. Bunku 3 gun mide bagirsak bombos 4. Gun birden cok yükleniyor.
3 sene once bende yapmistim 36 saatlik ve 2 günlük olarak actigim gun sulandırılmış meyve suyu sonra normal meyve suyu ve aksama kadar meyve yiyordum. Haftada 1 sefer yapıyordum baya da faydasını gördüm. Şimdi de yapasim var aslinda ama emziriyorum diye cesaret edemiyorum. Belki haftaya yaparım persembe cuma için. Hem portakal da çıkmış olur kolayca meyve suyu sıkarım.

Aynen oyle saglıgını etkiler gezegenfeza dikkat etmelisin. Bence sen yapmamamalısın zehracım emziriyormussun birde sütün cok etkilenir .ablam emziriyo ve aralıklı oruc ile dikkat ederek tabi 20kılo ya yakın verdi 3-4ayda geri almadıda henüz .sütüde etkilenmedi hala emziiriyo

Benim oğlum geçen ay 2 yaşını doldurdu canım artık yavaş yavaş bırakıcam emzirmeyi. Hatta bu ay bırakacaktım bu virüs nedeniyle biraz daha devam etmeye karar verdim bağışıklığı düşmesin diye. Artık biraz zevkine emiyo yani. Kışı çıkarınca tam olarak bırakırım heralde.

Hı ozaman haklısın . Evladın için en iyisini bilirsin annesi :)

kızlar dünkü menüler nerde
nilsub Mydestinyy
Aaa yazmadım mı aklımdan çıkmış biliyorsun ev çok kalabalık

moni 6.11.2020 menü

Kahvaltı
Domates salatalık zeytin yumurta 1 dilim köy ekmeği

Ara 1 mandalina sade Türk kahvesi

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
3-4 kuru patlıcan dolmasi

Ara 2 yulaflı kurabiye

Aslında akşam yemekten sonra bişey yemiyorum ama herkesin elinde cips çekirdek misir olunca bende kurabiye kemirdim

Su 2 lt
30 dk yürüyüş

bugün öğle akşam yemeğim bir oldu benim saat 16 gibi yedim. diyetisyen menüsü değildi bu öğün, evde pişirdiğim yemekten yedim.
1 tabak haşlama bol limonlu, diyete uygun pişirdim, et de 0 yağ dı.
şimdi de türk kahvesi içiyorum.

akşam bir şey yer içersem yazarım.

menü bilerek toplu paylaşmıyorum, detoks olduğu için yanlış örnek olmıyım diye. gerçi diyetisyenimin verdiği liste kafama göre yapmıyorum. ama yine de kişiye özel olduğu için örnek almayınız:)

bugün sabah beri temizlik yapıyorum, biraz daha işlerim var biterse dinlenicem inşallah

Yulaf lapası

1tk bal

2hurma

Yeşil çay

Çubuk kraker

2avuc çekirdek

1.5lahmacun

Salata

2yk pilav

1yk yoğurt

2.5lt su

Belki kahve yada çay

70puan

50squat=20

50 bacak hareketi=20

10mekik =30
1000adım olur yatana kadar gecer belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…