kuzum burada ne yazdıysan aynen anlat,Öyle miii ay çok sevindim.Bu hafta koşturmaktan geçen hafta ki kilomu bile unutmuşum.Dün hst ye mantı siparişlerini götürdüm akşama kadar bişey yemeye fırsat bulamadım.Çok dengesiz besleniyorum yanlış biliyorum ama bu hafta aç lığımı unuttum desem yeridir.Ayşem ben başarımın sırrına nasıl yazayım bunları.Bi akıl ver bacım
moni
aylinim tebrik ederim aşkilotam❤❤❤Öyle miii ay çok sevindim.Bu hafta koşturmaktan geçen hafta ki kilomu bile unutmuşum.Dün hst ye mantı siparişlerini götürdüm akşama kadar bişey yemeye fırsat bulamadım.Çok dengesiz besleniyorum yanlış biliyorum ama bu hafta aç lığımı unuttum desem yeridir.Ayşem ben başarımın sırrına nasıl yazayım bunları.Bi akıl ver bacım
moni
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 699. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) ==> % 1.237
2. (10.TAKIM) ==> % 0.664
3. (6.TAKIM) ==> % 0.525
BİREYSEL DERECELER
1.Aylin42Konya ==> %3.108 ==> 10. TAKIM
2. @belmayne ==> %2.231 ==> 5. TAKIM
3. @Tesnim1989 ==> % 1.977 ==> 6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@nanekekik ==> %-3.448 ==> 4.TAKIM
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | ||||||
| +140 | ||||||
| +165 | ||||||
| + | ||||||
@Baby Cat | + | ||||||
| + | ||||||
| +50 | ||||||
| - | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| - | ||||||
Normali senin dediğin gibi aslinda bağırsak dugumlenmesi falan olmaması için amaBen yazı okumustum 3gün tutuyorsanız 3günde alıstırma süreci ile devam edilecekmiş.mesela 3gün tuttun 4.gün normal besleneceksin sulandırılmıs meyve suyu 5.gün yagsız salata 6.gün tuzsuz çorba 7.biraz biraz normale dönülerek yapılınca faydası olurmus .bilgilendirmek istedim biara cok düşünmüştümde yapmayı
Ya inanır mısın ben kaç gündür ne yediğimi hatırlamıyorum o derece
Aynen oyle saglıgını etkilerNormali senin dediğin gibi aslinda bağırsak dugumlenmesi falan olmaması için amagezegenfeza biraz daha farkli bişey yapıyor. Bana cok sağlıklı gelmiyor aslında bu şekilde yapması. Bunku 3 gun mide bagirsak bombos 4. Gun birden cok yükleniyor.
3 sene once bende yapmistim 36 saatlik ve 2 günlük olarak actigim gun sulandırılmış meyve suyu sonra normal meyve suyu ve aksama kadar meyve yiyordum. Haftada 1 sefer yapıyordum baya da faydasını gördüm. Şimdi de yapasim var aslinda ama emziriyorum diye cesaret edemiyorum. Belki haftaya yaparım persembe cuma için. Hem portakal da çıkmış olur kolayca meyve suyu sıkarım.
Benim oğlum geçen ay 2 yaşını doldurdu canım artık yavaş yavaş bırakıcam emzirmeyi. Hatta bu ay bırakacaktım bu virüs nedeniyle biraz daha devam etmeye karar verdim bağışıklığı düşmesin diye. Artık biraz zevkine emiyo yani. Kışı çıkarınca tam olarak bırakırım heralde.Aynen oyle saglıgını etkilergezegenfeza dikkat etmelisin. Bence sen yapmamamalısın zehracım emziriyormussun birde sütün cok etkilenir .ablam emziriyo ve aralıklı oruc ile dikkat ederek tabi 20kılo ya yakın verdi 3-4ayda geri almadıda henüz .sütüde etkilenmedi hala emziiriyo
Hı ozaman haklısın . Evladın için en iyisini bilirsin annesi :)Benim oğlum geçen ay 2 yaşını doldurdu canım artık yavaş yavaş bırakıcam emzirmeyi. Hatta bu ay bırakacaktım bu virüs nedeniyle biraz daha devam etmeye karar verdim bağışıklığı düşmesin diye. Artık biraz zevkine emiyo yani. Kışı çıkarınca tam olarak bırakırım heralde.
Aaa yazmadım mı aklımdan çıkmış biliyorsun ev çok kalabalık
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | ||||||
| +140 | ||||||
| +165 | ||||||
| + | ||||||
@Baby Cat | + | ||||||
| + | ||||||
| +50 | ||||||
| +90 | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
ben dışarıdaydım.kızçeler nerelerdesin uğrayan pek olmamış takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?