- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Galiba hepsinin tadına baktım.on çeşit kurabiye vardı ya.onları yiyeydin gezginim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah kolayca atlatıp toparlanır inşallahselam kızlar. Bugün keyfim hiç yok , kardeşim covid olmuş. Çok karışığım
Sizinkilere de çok geçmiş olsun canımAllah şifa versin canım
Limon, zencefil, sarımsak, sirke
Bol istirahat
Eşimin yeğenleri de oldular evde dinleniyorlar
Misler gibi uyuyup dinlendim yaniallah allah
Ah monicim cocugumunkini odeseydi benimki eksik kalsindihay ya, daha ilk nafaka hem di mi, pis adam
sıkıntı yapıp ta kendini hasta etme, ödemek mecburiyetinde, biraz bekler ve dediğini yaparsın.
sadece çocuğa mı nafaka bağlandı? sana neden bağlanmadı?
Ah ne desem boşAllah yardımcınız olsun canım
Ailen sana destek oluyor diye önemsemiyor belliki
geçmiş olsun canım.selam kızlar. Bugün keyfim hiç yok , kardeşim covid olmuş. Çok karışığım
erkekler ayrılınca arkasına bakmaz. duygusal zekaları çok düşük ve çok bencilerAh ne desem boş
geçmiş olsun gezom.Allah şifa versin canım
Limon, zencefil, sarımsak, sirke
Bol istirahat
Eşimin yeğenleri de oldular evde dinleniyorlar
ben zaten hiçbir şey anlamadım senin boşanma davandan. kadın olacak bir de hain hakimAh monicim cocugumunkini odeseydi benimki eksik kalsindi
Hakim olacak kadin hemcinsim beni konusturmadi ki bile
Neyse boynuma bicak saplanir gibi oldu oluyorum sandim
Takmiyorum diyorum ama icten ice sinirleniyorum demek ki
Benkm de stresim bagirsak ve akabinde boyuna bicak saplanmali agriyla kenddini gosteriyor
Ama bir adet parol plus aldim
2 dakika icerisinde gecirdi cok sukur simdi iyiyim
sırf duygusal zekaları düşük olsa keşke, bence onlarda beyin olmadığı için haliyle de zeka yokgeçmiş olsun canım.
erkekler ayrılınca arkasına bakmaz. duygusal zekaları çok düşük ve çok benciler
Aynen canım napalim iştegeçmiş olsun canım.
erkekler ayrılınca arkasına bakmaz. duygusal zekaları çok düşük ve çok benciler
bense yılandan kurtulduğunu gördüm, kafa sandığın şeyi ise karanfil olarak gördüm. tam ortada da oğlunla sen varsınız, beraberce yılana sırtınızı dönmüş aydınlıktan karanfile doğru gidiyorsunuz.Kizlar fala inanmam ama kahveme de bakarim muhabbet olsun diye
Şuna bir bakar misinizEki Görüntüle 2717493
Kafasi kopan bir yilan gördüm ben
Sağol saracımSizinkilere de çok geçmiş olsun canım
Sağol ayşemgeçmiş olsun gezom.
hiç sorma yaa. hayır kötü ayrılsa hadi dese zorla nafaka bağlandı ödemek istemiyorum. yine de evladına ödersin gerçi ama. medeni bir şekilde ayrılmışsın. çıkışta oturup kahve içmişsiniz. insan gibi yollarınızı ayırmışsınız.sırf duygusal zekaları düşük olsa keşke, bence onlarda beyin olmadığı için haliyle de zeka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?