Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hay ya, daha ilk nafaka hem di mi, pis adam
sıkıntı yapıp ta kendini hasta etme, ödemek mecburiyetinde, biraz bekler ve dediğini yaparsın.
sadece çocuğa mı nafaka bağlandı? sana neden bağlanmadı?
Ah monicim cocugumunkini odeseydi benimki eksik kalsindi
Hakim olacak kadin hemcinsim beni konusturmadi ki bile
Neyse boynuma bicak saplanir gibi oldu oluyorum sandim
Takmiyorum diyorum ama icten ice sinirleniyorum demek ki
Benkm de stresim bagirsak ve akabinde boyuna bicak saplanmali agriyla kenddini gosteriyor
Ama bir adet parol plus aldim
2 dakika icerisinde gecirdi cok sukur simdi iyiyim

sabahtan bu yana kışlıkları çıkartıyoruz. çok yoruldum. kıyafet de çok olunca. o oluyor bu olmuyor vs. çok çok küçükleri vericem ama artık. ayırdım. bir kısmı hala dursa da oldukça ayırdım.

ben zaten hiçbir şey anlamadım senin boşanma davandan. kadın olacak bir de hain hakim
daha iyi olmana sevindim

Kizlar fala inanmam ama kahveme de bakarim muhabbet olsun diye
Şuna bir bakar misinizEki Görüntüle 2717493
Kafasi kopan bir yilan gördüm ben
bense yılandan kurtulduğunu gördüm, kafa sandığın şeyi ise karanfil olarak gördüm. tam ortada da oğlunla sen varsınız, beraberce yılana sırtınızı dönmüş aydınlıktan karanfile doğru gidiyorsunuz. ay iki dk da falcı oldum
ama ilk gördüğüm izlenimler böyleydi

sırf duygusal zekaları düşük olsa keşke, bence onlarda beyin olmadığı için haliyle de zeka yok
hiç sorma yaa. hayır kötü ayrılsa hadi dese zorla nafaka bağlandı ödemek istemiyorum. yine de evladına ödersin gerçi ama. medeni bir şekilde ayrılmışsın. çıkışta oturup kahve içmişsiniz. insan gibi yollarınızı ayırmışsınız.
niye böyle bilmiyorum ama istisnalar hariç erkekler duyarlı değil. benciler. ben iyi olayım, ben iyi yaşayayım, sorun yaşamayayım, sorumluluk almayayım. kadın da ne yaparsa yapsın, o evladı nasıl büyütürse büyütsün. neyse hayırlısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…