Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün bende yedim kızlar
Açlıktan deyil, şeytana uydum
Evdekilere şiş köfte yaptım, lavaş la durum yapıp yesinler diye. Birde tereyağlı sarımsaklı patates yaptım, soğan dilimledim.
Yalvardım patatesi bitirin diye, bitirmediler.
Bende 1 lavaş arasına patates ve soğan koyup yedim

Kurabiye, 1 çiko, 1 muz, 2 un helvası

Sonrasında canım aşırı turşu istedi.
Birazda turşu yedim
Yarın 2 kilo fazla çıkarım kesin, daha önceki ödemi atamamıştım.

Spor yok

İyi geceler
Ben Bugün çok kaçırdım çok

kahvaltı
Menemen
2 dilim ekmek

öğle
Nohutlu ıspanak yemeği

akşam
Birkaç kaşık yoğurtlu makarna
4 köfte
Salata

vee (kızıma çikolatalı pasta aldık bugün ne zamandır dilindeydi)
Bir dilim pasta

su: 1,5lt
Spor: 4000 adım (40 puan)

Bunu bi ben yapamiyorum yaa eskise bile atasim gelmiyor kıyafetlerimi. Kuculenleri de birguun zayiflar giyerim umuduyla saklıyorum
ben de taa 60 lı kilolarda giydiklerimi tutuyordum. yepyeni hepsi diye. ama baktım bazılarını artık giymem. beller çok kısa falan. aslında çok şık şeyler var. yazlıklardan verdim. şimdi giydiklerimden de verdim. bir de bazanın altında bazı kullanılmayan şeyler vardı. iyi oldu. hem yer açıldı. yığın yığın kıyafet. her yer dolu. diğerleri duruyor yine. zayıflayınca giyerim.
Sağol canım benim
Görümcemin oğlu ve gelini pozitif çıkmış
geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin. benim de kuzen önceki gün çıktı hastaneden. biraz oksijen desteği verdiler. serum falan.
uçmuşun gezom

Bir hafta ara versem diye düşündüm
Eğer kilom abartı artmazsa yemek yapıp yerim
Baktımki çok artıyor açlığa dönerim

Kızlar bugün gezmedeydim. Menüm kötü oldu. Yazmayacaktım ama yazıp hatalarımı tekrar gözden geçirmem lazım.

Menüm
16.00
4 tane çikolatalı badem şekeri ve kahve

17.00
1 nar

18.00
2 köfte
3 parça mangal tavuk
1 küçük tabak köz sebze salatası
Salata
1 bardak ayran

20.00
1 dilim muhallebili kadayıf
2 dilim baklava

su:1 lt

Sevgili rakibim artik kendine gel ve diyet listene geri dön lütfen. Herkez rakibiyle tatli tatli atışıp motive oluyor biz niye olamıyoruz. Bugunden itibaren kendini duzene sokup eski istikrarını saglaman lazım butun emeklerin boşa gidecek.

Ayrica pasta olmasa menunde cok abartili bisey yok canım.

Son düzenleme:
Merak ettim su patatesi bi tarifini atsana

Cuma 70.8 bugun 70.7
-100
Buarada yeni tartı ile eski tartımı karsılstırıyorum aynı cıkıyorlar bu yuzden genelde bunda tartılıyorum

Eklentiler

• 52197E69-4A93-46D6-A85E-08E28A90E675.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar günaydın. Geçen hafta ani bir kararla işimden istifa edip ailemin yanına gittim ondan uğrqyamadım buraya kafamı dinledim. Şimdi tazelenmiş olarak aranızdayım hala kabul ederseniz beni
Hoşgeldin istifa kararın hakkında hayırlı olsun yeni hayatında herşey istediğin gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…