Aynen canım maalesef. Zaten kızı, eş kişisi ile hakime hanım falan el birliğiyle katakulli ye getirip boşadılar, ben hala anlamış değilim bu olayı. Bu kadar kolay mı boşanmak. Evlatlarının rızkını ödemeyi nasıl reddeder ya da geciktirirler bu zaten havsalamın almadığı asla alamayacağı bir şey.hiç sorma yaa. hayır kötü ayrılsa hadi dese zorla nafaka bağlandı ödemek istemiyorum. yine de evladına ödersin gerçi ama. medeni bir şekilde ayrılmışsın. çıkışta oturup kahve içmişsiniz. insan gibi yollarınızı ayırmışsınız.
niye böyle bilmiyorum ama istisnalar hariç erkekler duyarlı değil. benciler. ben iyi olayım, ben iyi yaşayayım, sorun yaşamayayım, sorumluluk almayayım. kadın da ne yaparsa yapsın, o evladı nasıl büyütürse büyütsün. neyse hayırlısı olsun .
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | +100 | |||||
| +140 | +340 | |||||
| +165 | +110 | |||||
| + | +240 | |||||
| + | - | |||||
| + | +80 | |||||
| +50 | +50 | |||||
| +90 | -70 | |||||
| + | + | |||||
| + | +125 | |||||
| + | ||||||
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | +100 | |||||
| +140 | +340 | |||||
| +165 | +110 | +240 | ||||
| + | +240 | |||||
| + | - | |||||
| + | +80 | |||||
| +50 | +50 | |||||
| +90 | -70 | |||||
| + | + | |||||
| + | +125 | + | ||||
| + | ||||||
amin inşallah.Aynen canım maalesef. Zaten kızı, eş kişisi ile hakime hanım falan el birliğiyle katakulli ye getirip boşadılar, ben hala anlamış değilim bu olayı. Bu kadar kolay mı boşanmak. Evlatlarının rızkını ödemeyi nasıl reddeder ya da geciktirirler bu zaten havsalamın almadığı asla alamayacağı bir şey.
Ne diyelim gerçekten kurtulmuş, bundan sonra hayatları ana oğul çok güzel olsun.
evet maalesefgeçmiş olsun obezim, en kısa sürede hafif şekilde atlatır biter inşallah.
artık çok sık duyuyoruz maalesef, çember daraldı herkes covid ve aday neredeyse
tarif atarım ben sana merak etmeGaliba hepsinin tadına baktım.
Canım birde elmalı kurabiye istiyor
Cevizli iç harcım var dondurucuda
Şimdi yapmam, ötekiler azalsın öyle yaparım
onu hemen söyledim zaten . Bugün okudum bir yerde covid hastalarının %80 ninde d vit eksikliği varmılobezzto geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah. Beslenmelerine dikkat etsinler ekstra c ve d vitamini alsınlar gecer gider insallah benim 90 kusur yasinda babaannem atlatti ilaçları bile tam düzgün kullanmadı. Biseycik olmaz icini ferah tut sen
her ilkbahar ve sonbaharda yaparım. Üstümden yük kalkıyoryaza ve kışa geçiş dönemlerinde kıyafetlerimi değiştirirken veya bazen dolapları düzeltirken kullanmadığım ya da artık kullanmak istemediğim bazı eşyalarımı veririm. beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam. resmen evdeki enerji akışını değiştiriyor. tavsiye ederim.
Gecmiş olsunselam kızlar. Bugün keyfim hiç yok , kardeşim covid olmuş. Çok karışığım
Bunu bi ben yapamiyorum yaa eskise bile atasim gelmiyor kıyafetlerimi. Kuculenleri de birguun zayiflar giyerim umuduyla saklıyorumyaza ve kışa geçiş dönemlerinde kıyafetlerimi değiştirirken veya bazen dolapları düzeltirken kullanmadığım ya da artık kullanmak istemediğim bazı eşyalarımı veririm. beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam. resmen evdeki enerji akışını değiştiriyor. tavsiye ederim.
Sağol canım benimGecmis olsungezegenfeza okuyamadim ama artik her ne olduysa cok gecmisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?