kuzum, temizliğin bir saati 50 puan en az 2 saat yapmışsındırah işte kimse yerinde durmuyor en azından şimdi seyahatlerimizi kısıtlayabilsek çünkü hiç farkında olmadan taşıyıcı olabiliriz ve bize hiç bir şey yapmayan virüs bir başkasının canına mal olabilir ama nerdeeee herkes bana bişey olmaz edasında dolaşıyor Allah sonumuzu hayretsin
inşallah canım ama biliyosun benim haşimatom var her an bir sürpriz yapabilir elim yüzüm nasıl şişiyor anlatamam ben bile tanıyamıyorum kendimi aynada bazen
banada bulgur ödem yapıyor onu farkettim oysaki gluten intoleransım yok ama ekmek bulgur türü şeyler hem kilo yapıyor hemde midemi çok rahatsız edip ödem yapıyor
amin canım Allah gönlüne göre versin
canım kaptanım ben 50 puan yazmıştım sen 100 yapmışsın çok teşekkür ederim
afiyet şifa olsun canım
Ay ilk defa arı soktu o yüzden bilmiyorum ki ama çok fena oldu onu biliyorumGecmis olsun canım onceden varmıydı alerjin
Neyse çok da kizmayalim tereyağı bal severizah nilgüşüm, bitti geçti şükür
bi balcı eşi olarak arıya da kızamıyorum kigerçi balarıları öyle fena şeyler yapmaz, pis eşek arısı işte
Misss afiyet olsunbu sefer tutturdum
ama 2 yumurta kullandım ve tavaya birkaç damla zeytinyağı gezdirdim, anca tuttu kendini ve tavaya yapışmadı.
Eki Görüntüle 2718540
O kadar haklısın ki ..... Adam İzmir'e döndü burada ki insanlar mahvoldu dükkanlar kapandı yaşlıların birini getiriyor ambulans birini götürüyor gidip ıslak odunla dovesim var adamıah işte kimse yerinde durmuyor en azından şimdi seyahatlerimizi kısıtlayabilsek çünkü hiç farkında olmadan taşıyıcı olabiliriz ve bize hiç bir şey yapmayan virüs bir başkasının canına mal olabilir ama nerdeeee herkes bana bişey olmaz edasında dolaşıyor Allah sonumuzu hayretsin
inşallah canım ama biliyosun benim haşimatom var her an bir sürpriz yapabilir elim yüzüm nasıl şişiyor anlatamam ben bile tanıyamıyorum kendimi aynada bazen
banada bulgur ödem yapıyor onu farkettim oysaki gluten intoleransım yok ama ekmek bulgur türü şeyler hem kilo yapıyor hemde midemi çok rahatsız edip ödem yapıyor
amin canım Allah gönlüne göre versin
canım kaptanım ben 50 puan yazmıştım sen 100 yapmışsın çok teşekkür ederim
afiyet şifa olsun canım
şimdi birde izmirde gittiği yerdekilere bulaştırıp gezer bu kul hakkıdır vebaldir bunun hakkını nasıl ödeyecekler hiç bilmemO kadar haklısın ki ..... Adam İzmir'e döndü burada ki insanlar mahvoldu dükkanlar kapandı yaşlıların birini getiriyor ambulans birini götürüyor gidip ıslak odunla dovesim var adamı
Cami imamı vay haline cemaatinşimdi birde izmirde gittiği yerdekilere bulaştırıp gezer bu kul hakkıdır vebaldir bunun hakkını nasıl ödeyecekler hiç bilmem
İf gerçekten işe yarıyor insülin direncim var benimde yapmam lazım tebrik ederim bolll eksilerBen if yapıyorum galiba.Öğle ve akşam yemeği yiyorum, akşam yemeğinden sonra su be kahve dışında bir şey tüketmiyorum. En az 16saatlik bir açlık aralığım oluyor böyle.
Sabah aceleyle çıkıyorum, kahvaltı yapamıyorum.
Okulda da sadece sade kahve içiyorum. Eve gelince de 6kaşık bamya yemeği ve yoğurt yedim
Şimdi hazırlanıp spora gitme zamanı
Akşama da bir değişiklik olmazsa barbunya yemeği yapacağım.
Tartımda eksi görmeye de başladım tekrar keyifler yerinde
bana kalsa çoktan kaçmıştım ama eş kişisi ve büyük kızım ayağımı bağlıyor. O kadar istiyorum ki buradan bir an önce gitmeyi..Sağol canım
Ay inşallah rabbim kalbine göre versin 25 yaşıma kadar İstanbul da yaşadım eşim buralı evlenince buraya geldik iyi ki gelmişim 13 yıl oldu hayatımda ki en iyi kararmış çocuklarım ağaçlarin tepesinde hayvanlarla iç içe çok şükür eee fazla yeşil olunca arı da bol oluyor
oh oh ohh masşallahBen if yapıyorum galiba.Öğle ve akşam yemeği yiyorum, akşam yemeğinden sonra su be kahve dışında bir şey tüketmiyorum. En az 16saatlik bir açlık aralığım oluyor böyle.
Sabah aceleyle çıkıyorum, kahvaltı yapamıyorum.
Okulda da sadece sade kahve içiyorum. Eve gelince de 6kaşık bamya yemeği ve yoğurt yedim
Şimdi hazırlanıp spora gitme zamanı
Akşama da bir değişiklik olmazsa barbunya yemeği yapacağım.
Tartımda eksi görmeye de başladım tekrar keyifler yerinde
aman AllahımCami imamı vay haline cemaatin
O kadar iyi anlıyorum ki seni ist gerçekten zor bir şehir artık... herkese duam rabbim hepimizin kalbine göre versinbana kalsa çoktan kaçmıştım ama eş kişisi ve büyük kızım ayağımı bağlıyor. O kadar istiyorum ki buradan bir an önce gitmeyi..
oh oh ohh masşallah
aman Allahımcahillik yani başka izahati yok
Doğum kilolarını daha önce bu şekilde vermiştim, çok da pratik geliyor aslında iki öğün beslenme hatta evdekiler olmasa tek öğün bile yapabilirim deİf gerçekten işe yarıyor insülin direncim var benimde yapmam lazım tebrik ederim bolll eksiler
Beni de hep evdekiler yoldan çıkarıyorDoğum kilolarını daha önce bu şekilde vermiştim, çok da pratik geliyor aslında iki öğün beslenme hatta evdekiler olmasa tek öğün bile yapabilirim de
Teşekkür ederim.
Size de çok geçmiş olsun
abooooo Allah o cemaatin yardımcısı olsun böyleleri yüzünden bitmez bu virüs olanda bizim gibi dikkat edenlere oluyorCami imamı vay haline cemaatin
ne iki saati en az üç saat olmuştur belki daha fazlakuzum, temizliğin bir saati 50 puan en az 2 saat yapmışsındır
daha fazlaysa saatini yaz
Allah kadınların yardımcısı olsun. İşe git gel yine işne iki saati en az üç saat olmuştur belki daha fazla
ben ev temizliği genel olarak 50 puan sanmıştım canım bundan sonra saatte yazarım bu akşam ütü yapacam dün yapamamıştım onlarıda bitirirsem bi kaç gün rahatım ev işi konusunda
Sorma hiç azalacak gibi değil ne olacak bu milletin hali dikkatsiz insanlar yüzünden herkes işinden gücünden oluyor Allah sonumuzu hayır etsinabooooo Allah o cemaatin yardımcısı olsun böyleleri yüzünden bitmez bu virüs olanda bizim gibi dikkat edenlere oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?