Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kuzum, temizliğin bir saati 50 puan en az 2 saat yapmışsındır
daha fazlaysa saatini yaz

O kadar haklısın ki ..... Adam İzmir'e döndü burada ki insanlar mahvoldu dükkanlar kapandı yaşlıların birini getiriyor ambulans birini götürüyor gidip ıslak odunla dovesim var adamı

O kadar haklısın ki ..... Adam İzmir'e döndü burada ki insanlar mahvoldu dükkanlar kapandı yaşlıların birini getiriyor ambulans birini götürüyor gidip ıslak odunla dovesim var adamı
şimdi birde izmirde gittiği yerdekilere bulaştırıp gezer bu kul hakkıdır vebaldir bunun hakkını nasıl ödeyecekler hiç bilmem

Ben if yapıyorum galiba. Öğle ve akşam yemeği yiyorum, akşam yemeğinden sonra su be kahve dışında bir şey tüketmiyorum. En az 16saatlik bir açlık aralığım oluyor böyle.
Sabah aceleyle çıkıyorum, kahvaltı yapamıyorum.
Okulda da sadece sade kahve içiyorum. Eve gelince de 6kaşık bamya yemeği ve yoğurt yedim
Şimdi hazırlanıp spora gitme zamanı
Akşama da bir değişiklik olmazsa barbunya yemeği yapacağım.
Tartımda eksi görmeye de başladım tekrar keyifler yerinde

İf gerçekten işe yarıyor insülin direncim var benimde yapmam lazım tebrik ederim bolll eksiler

bana kalsa çoktan kaçmıştım ama eş kişisi ve büyük kızım ayağımı bağlıyor. O kadar istiyorum ki buradan bir an önce gitmeyi..
oh oh ohh masşallah
Cami imamı vay haline cemaatin
aman Allahım cahillik yani başka izahati yok

Kızlar şimdi karantina uygulaması var bulunduğum yerde....
Ay o kadar zor ki bize yok ama eşimin iş yeri kapandı eşim çocuklar 7/24 evde şu 3 günde hemen saldım onlara uydum arı da girince işin içine hepten moralim bozuldu ama nereye kadar hemen toparlaniyorum..

O kadar iyi anlıyorum ki seni ist gerçekten zor bir şehir artık... herkese duam rabbim hepimizin kalbine göre versin

İf gerçekten işe yarıyor insülin direncim var benimde yapmam lazım tebrik ederim bolll eksiler
Doğum kilolarını daha önce bu şekilde vermiştim, çok da pratik geliyor aslında iki öğün beslenme hatta evdekiler olmasa tek öğün bile yapabilirim de
Teşekkür ederim.
Size de çok geçmiş olsun

kuzum, temizliğin bir saati 50 puan en az 2 saat yapmışsındır
daha fazlaysa saatini yaz
ne iki saati en az üç saat olmuştur belki daha fazla
ben ev temizliği genel olarak 50 puan sanmıştım canım bundan sonra saatte yazarım bu akşam ütü yapacam dün yapamamıştım onlarıda bitirirsem bi kaç gün rahatım ev işi konusunda

Allah kadınların yardımcısı olsun. İşe git gel yine iş tatil günü yine iş bayram seyran zaten her şey bizde. Ama ufak bir sızlansan bütün gün ne yaptın der erkek milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…