Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sormayın hanimlarrrr cumartesi bir arı soktu ki bu sabah kendime geldim hafif bı alerjik durum oldu davul gibi şişti morardı kızardı ay deli etti beni bulundugumuz köy covid nedeniyle kapandı ayyy bı stres bı stres ne yaptıysak olmadı sonunda kortizonlu krem ile biraz geçti şükür

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş seni alerji çok kötü bir durumdur hele arı alerjisi dahada kötüdür gelmiş geçmiş olsun covid içinde çember gerçektende çok daraldı artık kime baksan covid Allah yardımcımız olsun sende dikkat et kendine canım

Allah şifa versin canım, çok geçmiş olsun.
Alerjik durumda öldürücü olabiliyormuş.
Allah korumuş seni

Sağol canım Balıkesir'in küçük güzel bir köyünde yım nasıl yeşillik her yer iki hafta öncesine kadar tek bir vaka bile yoktu köyde burda bir teyze var onun İzmir'den damadı ile kızı geldi damadı taşıyıcıymis bütün köy birden patır patır dökülmeye başladı rabbim hepimizi korusun

senin adına sevindim canım ben bugün 200 gram artıdayım cumaya ne olur bilmiyorum
cumaya her şekilde - olursun sen merak etme
Bende tam tersine daha da fazla çıktım. Fasulye sisirdi galiba beni yoksa fazla bisey yemedim dün.
fasulye nohut beni de hemen + yapar. Perşembe günleri özellikle yememeye dikkat ederim bu yüzden
geçmiş olsun canım

keşke ben de öyle bir yerde yaşasam. Allahım bana da nasip etsin tez elden İstanbul dan kurtulmayı

fasulye nohut beni de hemen + yapar. Perşembe günleri özellikle yememeye dikkat ederim bu yüzden

geçmiş olsun canım
Sağol canım
keşke ben de öyle bir yerde yaşasam. Allahım bana da nasip etsin tez elden İstanbul dan kurtulmayı
Ay inşallah rabbim kalbine göre versin 25 yaşıma kadar İstanbul da yaşadım eşim buralı evlenince buraya geldik iyi ki gelmişim 13 yıl oldu hayatımda ki en iyi kararmış çocuklarım ağaçlarin tepesinde hayvanlarla iç içe çok şükür eee fazla yeşil olunca arı da bol oluyor

Gecmis olsun canım onceden varmıydı alerjin

ah nilgüşüm, bitti geçti şükür
bi balcı eşi olarak arıya da kızamıyorum ki gerçi balarıları öyle fena şeyler yapmaz, pis eşek arısı işte

ah işte kimse yerinde durmuyor en azından şimdi seyahatlerimizi kısıtlayabilsek çünkü hiç farkında olmadan taşıyıcı olabiliriz ve bize hiç bir şey yapmayan virüs bir başkasının canına mal olabilir ama nerdeeee herkes bana bişey olmaz edasında dolaşıyor Allah sonumuzu hayretsin

geçmiş olsun canım
inşallah canım ama biliyosun benim haşimatom var her an bir sürpriz yapabilir elim yüzüm nasıl şişiyor anlatamam ben bile tanıyamıyorum kendimi aynada bazen

banada bulgur ödem yapıyor onu farkettim oysaki gluten intoleransım yok ama ekmek bulgur türü şeyler hem kilo yapıyor hemde midemi çok rahatsız edip ödem yapıyor
amin canım Allah gönlüne göre versin
canım kaptanım ben 50 puan yazmıştım sen 100 yapmışsın çok teşekkür ederim
bu sefer tutturdum
ama 2 yumurta kullandım ve tavaya birkaç damla zeytinyağı gezdirdim, anca tuttu kendini ve tavaya yapışmadı.

Eki Görüntüle 2718540
afiyet şifa olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…