Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gecen hafta 70.8 bu hafta 70.9
+100
Barbunya yaktın beni vücudum şiş karnım şiş regl haftam hatta günlerim bugun yarın olacagım gibi.haftaiçi daha eksi cıkarken her cuma +

Eklentiler

• 6E5BBC9D-6005-454F-8571-508DAB39CDE0.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın herkese bol eksili bir gün olsun inşallah moni kaptanım sabah tartım lo yazısı verdi pili bitmiş psikopat in bakkala gittim ince pil kalmadı dedi biliyorsun şuan burda heryer kapalı eşim merkeze inecek ona aldıririm olur dimi geç kalırsa yarın sabah tartilirim hala kısmı karantinada köy

Mutluyum çok şükür tesekkur ederim sen napiyorsun geru döndün mu
Çok sevindim. Senin adına her anne mutlu olmalı
Geri hazır olunca donucem zaten bayağı oldu ben kendim. Başlayalı. 73 e düşersem kendimi kendime kanitlarsam öyle. Gir çık gir çık olmasın.

Hoşgeldin canım geçmiş olsun covid testi yaptırdınmı Allah korusun ama yazdıkların onun belirtisi olabilir erken teşhis önemlidir biliyosun
Evet canm okuyunca öyle gibi duruyor ama eklem ağrım veya önemli Bi şeyim yok. Soğuk algınlığı benimkisi. Paraza gittim orda beni rüzgar çarptı. Hemen o gün n hastalandim zaten anında. Öyle olmasaydı supelenirdim. Daha önceki grip geçmişimde de tat almama koku alamama oluyordu. 1 hafta oldu ben hastanalali. İyileşiyorum şükür saolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…