- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Afiyet olsun. Aylarca ac kaldin hak ettinHayırlı sabahlar kızlar
Heryerim şiş, ben yarın tartılmak istemiyorum
Gece canım turşu istedi, gittim azcık yedim, için kıyıldı, üstünede tost yaptım yedim, sanki şimdi yemiş gibiyim.
Kendime çok kızıyorum.
Neden o güzelim irademi gösteremiyorum.
2 haftalık emeğim 3, 4 günde mahvoluyor
inşallah bir daha uyuyamıyorum demezsin.mis gibi uyumuşsun işteEvet
Tekrar 7 de yattım şimdi uyandım
Saat 09: 20
rüyalarda buluşuruz gezom❤ biraz daha düşün merak ettim şimdi. Ben de sabah uyanınca rüyayı anlattım anlattım yoksa bir daha aklıma gelmezDün gördüm o rüyayı
Gerçekten sen vardın
Rüyayı hatırlıyorum, sen rüyanın neresindesin onu hatırlamıyorum
inşallah bakalım ama bu saat oldu totom ancak yer gördü.şimdi tekrar dışarı çıkmam gerek, acayip yorgunumbugün bol bol su iç ama leslie falan yapma kasların şişmesin wc sorunun olmazsa -300 gramı çok rahat verirsin
üzülmeee bir şey olmaz. Hepimize oluyor, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yazdan beri her kaçamakta diet işini bıraksaydım bu kadar kilo veremezdim. O yüzden durmak yok yola devamHayırlı sabahlar kızlar
Heryerim şiş, ben yarın tartılmak istemiyorum
Gece canım turşu istedi, gittim azcık yedim, için kıyıldı, üstünede tost yaptım yedim, sanki şimdi yemiş gibiyim.
Kendime çok kızıyorum.
Neden o güzelim irademi gösteremiyorum.
2 haftalık emeğim 3, 4 günde mahvoluyor
Uyuymamak işime bile gelir ama uyuyoruö gece iki oldu mu kütbir ben mi uyuyorum bu takımda yahu??
bende de durum hiç iç açıcı değildi bugündün çok hareket ettim inşallah ödemdir
bafranın bir köyüne gittim ama çook küçüktüm. Amcamın eşi yengem yani bafralı. Ama köyün ismini hatırlamıyorum. Konuşunca sorarım köyün adını
ayy biraz daha konuşursak akraba çıkıcaz
çok içme bak sonra uyuyamazsın
hoş bizim hatun sabahtan beri yok piyasada ama, bir şüphelenmedim değil hanigece uyumayıp gündüz mü uyudu acaba?? gezegenfeza
Ben dün çok abarttım canım, 4 çok oldu gerçekten. 2 ideal bence
Ee o zaman gelemem kiralık eb yoksaAy bende çok severim uykuyuuuu
Allah bağışlasın evlatlarını maşallah kız bile evlendirmissin
Allah kolaylık versin canıminşallah bakalım ama bu saat oldu totom ancak yer gördü.şimdi tekrar dışarı çıkmam gerek, acayip yorgunum
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, nice sağlıklı mutlu senelere.Günaydın kızlar
Gozlerim yanıyor yaa zatwn 2 yi gecmisti yattığımda oğlum da sağolsun gece sabaha kadar huzursuzlandı hic uyuyamadim desem yeri. Sabahta uyusun diye emzirdim ise gec kaldım şuan yoldayım.
evet canım sadece takım içi hedef bunlar. 62 ile mezun olabiliyorsun evet.moni bu yılbaşı hedefi sadece takım ici bisey mi yoksa baslangicta yazdigimiz hedefi etkiliyor mu. Başlangıçta hedef kilomu 62 yazmıştım ben ama yılbaşı için 59 yazdık. 62 ile mezun olabiliyorum heralde demi. Birde cuma günü en son saat kaçta kilo bildirimi yapmak gerekiyor.
16.30-17.00 arası yapsam geç kalmam demi. 2 gün oruç tutucam normalde sabahın köründe tartıldığım için biraz fazla çıkıyor kilom sabah kilosuyla aksam kilosu arasindan en az 400-500 gram oynar diye düşünüyorum. Ve 62 ile mezun olunuyorsa belki bu hafta bitmiş olur. Bi ara verme ihtiyacı hissediyorum artık.
dün gece hiç uyuyamadım yatak battı resmen baktım olmucak geçtim salona tv izledimTek deyilsin bak moni de uyuyor.
Yavrum gece 1 i geçiyordu yattım, 04 : 15 te kalktım
Sabah 7 ye geliyordu yattım 09: 20 de uyandım
Olacak gibi ozaman yuppiiiievet canım sadece takım içi hedef bunlar. 62 ile mezun olabiliyorsun evet.
cuma günü unutmaman koşuluyla 17 gibi bildirebilirsin
inşallah mezuniyetin olur
zehracım şimdi senin yarışmaya giriş kilonu ve hedef kilonu kontrol ettim.Olacak gibi ozaman yuppiiii
Allah kabul etsin canımNiyetliyim canım
Amin canım sağolAy kiraya ev yok burda dışarıdan kimse yok köyün kendi sakinleri sadece
Ay bende çok severim uykuyuuuu
Allah bağışlasın evlatlarını maşallah kız bile evlendirmissin
Iki haftalık emeği çöpe attım canımAfiyet olsun. Aylarca ac kaldin hak ettinaz da olsa bir tost yemeyi
Aynen canım devam inşallahinşallah bir daha uyuyamıyorum demezsin.mis gibi uyumuşsun işte
rüyalarda buluşuruz gezom❤ biraz daha düşün merak ettim şimdi. Ben de sabah uyanınca rüyayı anlattım anlattım yoksa bir daha aklıma gelmez
inşallah bakalım ama bu saat oldu totom ancak yer gördü.şimdi tekrar dışarı çıkmam gerek, acayip yorgunum
üzülmeee bir şey olmaz. Hepimize oluyor, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yazdan beri her kaçamakta diet işini bıraksaydım bu kadar kilo veremezdim. O yüzden durmak yok yola devam
Takıma yazmayınca uyuyon zannettimdün gece hiç uyuyamadım yatak battı resmen baktım olmucak geçtim salona tv izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?