- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Süper
Ayşecim doğum borçlanması dediğin,çocuk başına devletin verdiği 720 gün mü?doğum borçlanması yapma hakkın var mı? varsa mutlaka yap. bir tanıdığınızın yanında sigortalı görünme imkanın varsa, primleri sen ödersin. primleri tamamladığında kaç yaşında emekli olabiliyorsun araştırdın mı. sistem çünkü yaş şartı da koyuyor.
hayırlı olsun Aylinim inşallah en kısa sürede emekli olursun.
tek tek kontrol ettim,maalesef 58 yazıyor, güncellenmemiş.Ben hedef kilomu 58 yazmadim ki 62 yazmıştım. O teee 3-4 yil onceki hedef kilosu yaaa
geçmiş olsun canımSelam kızlar
Menü paylaşmaya başlayım hastaydım
Tat kaybım var koku yok oyuzden birsey yemekte tat vermiyor. Saman yiyorum sankigribim bu arada halsizlik yok eklem ağrısı da yok
Sabah klasik kahvaltı şekersiz çay 2 dilim tb ekmeği
Öğlen mandalina
Akşam 2 kaşık pilav cacık yarım bardak havuç suyu
Su 1 litre
Spor yok
tamam nilgüşümGünaydın herkese bol eksili bir gün olsuninşallah moni kaptanım sabah tartım lo yazısı verdi pili bitmiş psikopat in bakkala gittim ince pil kalmadı dedi biliyorsun şuan burda heryer kapalı eşim merkeze inecek ona aldıririm olur dimi geç kalırsa yarın sabah tartilirim hala kısmı karantinada köy
evet resmi kural, tartı resmi ve günün tarihi ile kullanıcı adımızın yazılı olduğu bir kağıt ile.Nie herkez tartı resmi ile paylaşıyor. Böyle bir kural mı geldi
Kaptanım benim hedef kilom kaç ki acabatek tek kontrol ettim,maalesef 58 yazıyor, güncellenmemiş.
evet aylinim, çocuk başı 2 yıl veriyor ama dediğin gibi 2 yılın primlerini de baştan nakit olarak alıyor.Ayşecim doğum borçlanması dediğin,çocuk başına devletin verdiği 720 gün mü?
1989 da ssk m başladığı için 58 yaşında emekliyim.Ama %40 engelli raporu alabilirsem yaş beklemiyormuşum.5.5 yıl sonra maaşım başlıyormuş
Allah razı olsun Ayşem inşallaahh.Baya araştırdım ama yine de bilgilerini paylaşırsan sevinirim.Benim bilmediğim birşeyler illa ki vardır.
Devlet çocuk için verdiği 720 gün karşılığında 22.320 tl istiyor duymuşmuydun.Çook şaşırdım
moni
Busefer başlarken hedefi 62 diye yazmıştım neyse sağlık olsun.tek tek kontrol ettim,maalesef 58 yazıyor, güncellenmemiş.
bakıyım canımcım
Engelli raporu alırsam,yaşı beklemicem.O zaman yine mi 2 yılın primlerini nakit yatırıcam.Bende senin dediğin gibi bu ödemeyi en son yaparım diyordum,hatta son 2-3 ay kalaevet aylinim, çocuk başı 2 yıl veriyor ama dediğin gibi 2 yılın primlerini de baştan nakit olarak alıyor.
ama şu durumda yaşı beklerken zaten prim gün sayının dolma ihtimali de var. emekli olmana yakın eksik günün kalırsa da o hakkından yararlanıp ödeme yaparsın. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda emekli olursun ve maaşın başlar.
Acelesi yok tatlım,zamanın olduğunda bakarsınbakıyım canımcım
hedef kilon 60 mış
engelli raporu konusunda hiç bilgim yok aylinim. dediğin gibi son anda yatırırsan zaten sadece eksik olan prim kadar ödeme yapıyorsun yani 2 yılın tamamını değil.Engelli raporu alırsam,yaşı beklemicem.O zaman yine mi 2 yılın primlerini nakit yatırıcam.Bende senin dediğin gibi bu ödemeyi en son yaparım diyordum,hatta son 2-3 ay kala
moni
Sağol canım benimhedef kilon 60 mış
Benim Siemens memnunumArkadaşlar birşey sorucam.Anneme ankastre set alıcaz.Kimler hangi markalardan memnun?Özellikle önemli olan fırın,annem baya kullanıyor börek,ekmek vs yapıyor.Güzel pişirsin istiyorum.Bosch veya simens düşünüyoruz.Bunların satışını yapan tanıdıkların tavsiyesi üzerine.Şimdiden tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?