ya benim bu spor hesabına kafam basmıyormenüm
09.30
yumurta biraz patates kızartması yarim bazlama
3 zeytin peynir kasar peyniri acı sos
Marul salatalik
1 er çk bal tahin pekmez ve reçel
4 çk keciboynuzu özü
Çay
1 avuç uzum fındık karışımı
13.00
2.5 kurabiye
1 kupa sütlü türk kahvesi
16.00
3 kaşık corba
18.00
Yarım elma
20.10
1 tabak corba
1 tabak türlü
Kavun
3 ceviz biraz 5-6 tane kuru üzüm
Çay
Spor
65 dk yürüyüş 195 puan
4000 adım 40 puan
Toplam 235
Su 1.5-2 arası
ben senin cemaziyülevvelini bilirim bebeğimBirazdan kalkıp tuluğu alacağım
Sağ ol canım. Daha gitmedim 1 haftaya gitmeyi düşünüyorumAfiyet olsun canım nasılsın evine geçtinmi
Yuruyuse başlarken dakkaya ve adim sayisina bakıyorum bitirince bidaha bakiyorum toplam adimdan o suredekini çıkartıyorum. Genelde 10 dk da 900-1000 adim civarı oluyor. Bugün kafadan yaptım oglum yanımdaydı hepsini aklimda tutamam diye sadece dakka tuttum 65 dk ya 6500 adim çıkarttım. Telde kayıtlı 10382 adim var şuan ve aktif dk olarak 105 dk gözüküyor. Buna evde attiklarim dahil değil ki nerden baksan 1000 adim da evde vardır.ya benim bu spor hesabına kafam basmıyoryürüyüş ayrı adım ayrı nasıl oluyor?? Ben yürüyüş yaparken zaten adımsayar otomatik sayıyor ki..
Bilenler bilmeyenlere anlatsın please
adımsayar hep üzerinde mi oluyor?ne kullanıyorsun ölçmek için??Yuruyuse başlarken dakkaya ve adim sayisina bakıyorum bitirince bidaha bakiyorum toplam adimdan o suredekini çıkartıyorum. Genelde 10 dk da 900-1000 adim civarı oluyor. Bugün kafadan yaptım oglum yanımdaydı hepsini aklimda tutamam diye sadece dakka tuttum 65 dk ya 6500 adim çıkarttım. Telde kayıtlı 10382 adim var şuan ve aktif dk olarak 105 dk gözüküyor. Buna evde attiklarim dahil değil ki nerden baksan 1000 adim da evde vardır.
Ohhhhh afiyet olsun canım bu hafta hep böyle devam etarkadaşlarım 14 kasım menüm
sabah: iki dilim ekmekle muhlama
Ama ekmek nasıl bir ekmekti biliyor musunuz?? Offf müthiş bişeydi. Odun ateşinde lahana yaprağı içinde pişmiş ekşi mayalı sıcak ekmek. Allahım sana geliyorum deyip bir de tereyağ ve balla yedimekstraları saymıyorum
hadi sabah gümbürtüye gitti diyelim.akşam ne yedim??
akşam: 1.5 iskender. Yanında tabii ki light cola
su:1.5 litre
spor: yok
Sağol canım,sende moralini bozmaçok güzel kilolar verildi, tüm takımımı kutluyorum, emeklerinize sağlık canlarım
Bende merak ediyordum,sağolasın natsumem2. Olmuşuuz
Nasılmış bu program,biraz bahsetsene canımSabah tartıdaki sonucumu görünce bugün ipimi koparmış gibi yedim ha yedim.
yarından itibaren ergin kırbaç’ın 3 günlük bir programına başlayacağım.
Program özetle şöyle:
Sabah-kahvaltı (klsik yumurtalı peynirli, zeytinli, yeşillikli ama ekmeksiz)
Öğle-yok
Akşam - sabahkinin aynısı yani kahvaltı.
kısa sürede hızlı kilo vermek ya da dirençli kiloları vermek için 3 gün yapılabilirmiş.
haftasonu salona gitmeyeceğim evde üç beş egzersiz de yaparsam işe yarar gibi geliyor
Yazmışsın zaten natsumemWayyy benmde hoşuma gitti bende mi yapsam bugün öğlen zaten bisi yemek gelmio aklıma.
hoşgeldinmerhaba bende yeni basladim kg 73 boy 163 yas 17 kasiyer
geçmiş olsun saram dikkat et kendineBöbreklerimi üşüttüm galiba çok ağrıyor ve midemde bulanıyor o yüzden spor yapamadım
geçmiş olsun gezom, dikkat et kendineBenimde sancım var ve belim ağrıyor
Telefonda samsung health yüklü o sayıyor. Evde genelde üstümde olmuyor.adımsayar hep üzerinde mi oluyor?ne kullanıyorsun ölçmek için??
ben evde adım saymıyorum.sadece dışarıda tempolu yürürsem yazıyorum.evdekini de yazsam mı acaba
yaptığımız en büyük yanlış kendimizi aç bırakıp akşam da ne bulursak saldırmakBenim menü tam bir fiyasko
kahvaltı
Yulaf lapası
öğle
Çok çok az brokoli
Az yoğurt
akşam (o kadar çok yedim ki şimdi karnım patlayacak gibi)
Fırında tavuk baget
Fırında sebze dizme(patates, kabak, patlıcan, biber, domates)
Bulgur pilavı
2 dilim ekmek
su:1,5 lt
Spor:yok
bereketli olsun nilgüşümİyi akşamlar kızlar nasilsiniz ben çok yorgunum bütün gün ceviz fidanı ektik bahçeye herkes iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?