Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ya benim bu spor hesabına kafam basmıyor yürüyüş ayrı adım ayrı nasıl oluyor?? Ben yürüyüş yaparken zaten adımsayar otomatik sayıyor ki..

Bilenler bilmeyenlere anlatsın please

arkadaşlarım 14 kasım menüm

sabah: iki dilim ekmekle muhlama

Ama ekmek nasıl bir ekmekti biliyor musunuz?? Offf müthiş bişeydi. Odun ateşinde lahana yaprağı içinde pişmiş ekşi mayalı sıcak ekmek. Allahım sana geliyorum deyip bir de tereyağ ve balla yedimekstraları saymıyorum

hadi sabah gümbürtüye gitti diyelim.akşam ne yedim??

akşam: 1.5 iskender. Yanında tabii ki light cola

su:1.5 litre
spor: yok

ya benim bu spor hesabına kafam basmıyor yürüyüş ayrı adım ayrı nasıl oluyor?? Ben yürüyüş yaparken zaten adımsayar otomatik sayıyor ki..

Bilenler bilmeyenlere anlatsın please
Yuruyuse başlarken dakkaya ve adim sayisina bakıyorum bitirince bidaha bakiyorum toplam adimdan o suredekini çıkartıyorum. Genelde 10 dk da 900-1000 adim civarı oluyor. Bugün kafadan yaptım oglum yanımdaydı hepsini aklimda tutamam diye sadece dakka tuttum 65 dk ya 6500 adim çıkarttım. Telde kayıtlı 10382 adim var şuan ve aktif dk olarak 105 dk gözüküyor. Buna evde attiklarim dahil değil ki nerden baksan 1000 adim da evde vardır.

adımsayar hep üzerinde mi oluyor?ne kullanıyorsun ölçmek için??

ben evde adım saymıyorum.sadece dışarıda tempolu yürürsem yazıyorum.evdekini de yazsam mı acaba

Ohhhhh afiyet olsun canım bu hafta hep böyle devam et

Nasılmış bu program,biraz bahsetsene canım

yaptığımız en büyük yanlış kendimizi aç bırakıp akşam da ne bulursak saldırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…