ayy bayılajaımmmmarkadaşlarım 14 kasım menüm
sabah: iki dilim ekmekle muhlama
Ama ekmek nasıl bir ekmekti biliyor musunuz?? Offf müthiş bişeydi. Odun ateşinde lahana yaprağı içinde pişmiş ekşi mayalı sıcak ekmek. Allahım sana geliyorum deyip bir de tereyağ ve balla yedimekstraları saymıyorum
hadi sabah gümbürtüye gitti diyelim.akşam ne yedim??
akşam: 1.5 iskender. Yanında tabii ki light cola
su:1.5 litre
spor: yok
Hoşgeldin daha çok gençsin bunu değerlendir seni metabolizma bizimkinden iyi durumdadırmerhaba bende yeni basladim kg 73 boy 163 yas 17 kasiyer
Yaptım canm bugünde 73 u gordumVay kaç aylık bu minik uyku düşmanı
Naptın? Yaptın mı?
Ben bozdum öğlen kızçeden kalan brokolileri attım ağzıma ziyan olmasın dedim. Akşama da arkadaş bir yemek tarifi attı hoşuma gitti, onu pişirdim. Kahvaltı yalan oldu
benim şeker ilacı bende tık yapmıyor.bünyeye göre değişiyor demek kiBugün 73.8 çıktımÇok şükür. Dün kahvaltı yaptım. Vallahi kızlar mide bulantısi var ama kusturmuyor ilginç. Şeker ilacımı yapıyor acaba bilemedim. O ilk zamanlar yapmıştı ama bakalım. Gecede gaviskon içtim geçti
yaa sen deayy bayılajaımmmmkız sana karadeniz yemeklerini yasaklıyorum aaaa yiyen var yiyemeyen var
kıskanan moni bırakayaım şuraya bi
menüne gelince pis döverim
anladım canım. Ben evde vücudumla temas ettirmemeye dikkat ediyorumTelefonda samsung health yüklü o sayıyor. Evde genelde üstümde olmuyor.
minnak kuzumm seni tanıyabilmemiz için şu formu doldurur musunmerhaba bende yeni basladim kg 73 boy 163 yas 17 kasiyer
buyrun benim
minnak kuzumm seni tanıyabilmemiz için şu formu doldurur musun
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :17
Boyunuz:163
Mesleginiz:kasiyer
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:istanbul
Kilo alma hikayeniz :fazla aburcubur tuketimi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:diyabet icin ayrica kotu duruyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayir ilk
Şu anki kilonuz:73
Hedef kilonuz:60
salata içinde narı ben de çok severim. evet kırmızı soğan, roka, domates ve narÇok güzel canım bide eski diyetisyenim narın insülin direncine çok iyi geldiğini söylemişti direk yiyeceğin gibi salatalarınada ekleyebilirsin özellikle roka salatasına çok yakışıyor
yalnız var ya duble atom menüarkadaşlarım 14 kasım menüm
sabah: iki dilim ekmekle muhlama
Ama ekmek nasıl bir ekmekti biliyor musunuz?? Offf müthiş bişeydi. Odun ateşinde lahana yaprağı içinde pişmiş ekşi mayalı sıcak ekmek. Allahım sana geliyorum deyip bir de tereyağ ve balla yedimekstraları saymıyorum
hadi sabah gümbürtüye gitti diyelim.akşam ne yedim??
akşam: 1.5 iskender. Yanında tabii ki light cola
su:1.5 litre
spor: yok
73.8 çok kalpBugün 73.8 çıktımÇok şükür. Dün kahvaltı yaptım. Vallahi kızlar mide bulantısi var ama kusturmuyor ilginç. Şeker ilacımı yapıyor acaba bilemedim. O ilk zamanlar yapmıştı ama bakalım. Gecede gaviskon içtim geçti
dün gecenin en muhteşem menüsü sana aitti obezim
aşkotellam monişim❤❤❤buyrun benim
zalım monieli maşalı moni yolukçu moni
keşke herkes senin gibi emeğe saygı duyabilse fulyam ama yoksalata içinde narı ben de çok severim. evet kırmızı soğan, roka, domates ve naray bak ağzım sulandı valla
yalnız var ya duble atom menü
73.8 çok kalp
dün gecenin en muhteşem menüsü sana aitti obezimbileğinin hakkıyla aldın muhteşem ifadesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?