• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kizlar

babam da annemden covid kapmisti en son yazmistim sanirim. malesef 2 haftadir hastanede akcigeri hasar almis oksijen tedavisi goruyor. ne zaman çıkacak belli değil ama iyiye gidiyor şükür 🙏🏻 tabi bende moral falan kalmadi hicbi sey yapasim yok kilomu bile bilmiyorum rahat 3 kg aldim. diyet moduna giremiyorum nolacak boyle bilmem. herseyin basi saglik. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın 😔
Canım Allah acil şifa versin ailene 🙏

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay

Öğle
Bir kase lahana çorbası
Bir tabak sebze yemeği
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir kepçe sebze yemeği
Fırında soslu tavuk kalamar
İki kaşık bulgur pilavı
Bir dilim ekmek (midem ağrıyor yüzden yedim)

Su 3.5 litre spor yok

moni moni
canım afiyet olsun da tavuk kalamar ne oluyor :KK64:

sabah 09.00
kaşarlı omlet
1 kk peynir
domates salatalık biber
biraz petek bal
1,5 dilim köy ekmeği

öğlen 13.30
1 porsiyon iskender (pidesinin yarısını yemedim)
1 şişe kola

ara
kahve
madensuyu
1,5 kk fit brownie (bitti)
çekirdek

akşam
zeytinyağlı taze fasulye
1 kase tavuklu terbiyeli şehriye çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
satalık domates biber

yatana kadar 1,5 lt su
yeşil çay

8000 adım moni moni

selam kizlar

babam da annemden covid kapmisti en son yazmistim sanirim. malesef 2 haftadir hastanede akcigeri hasar almis oksijen tedavisi goruyor. ne zaman çıkacak belli değil ama iyiye gidiyor şükür 🙏🏻 tabi bende moral falan kalmadi hicbi sey yapasim yok kilomu bile bilmiyorum rahat 3 kg aldim. diyet moduna giremiyorum nolacak boyle bilmem. herseyin basi saglik. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın 😔
Geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıcakla kavusursunuz inşallah.

canım afiyet olsun da tavuk kalamar ne oluyor :KK64:
Teşekkür ederim canım tavuk kalamar tarifi şöyle

Tavuk göğüs etlerini şeritler halinde dilimliyosun sonra bir kabın içine bir baş kuru soğanı rendeleyip suyunu sıkıyorsun iki üç diş sarımsakları rendeliyosun bir çay kaşığı köri çok az karabiber pulbiber kekik ve tuz ekleyip üç yemek kaşığı kadar yoğurt ve iki üç damla limonuda ekleyip tavukları bu sosa ekleyip karıştırıyoruz en az üç dört saat buzdolabında dinlendiriyoruz mümkünse bir gece beklese daha güzel olur sonra kızgın yağda kızartıyoruz enfes bir lezzet oluyor ama ben yağda kızartmadım daha hafif olsun diye fırında pişirdim yinede çok lezzetli oldu :kk77:

Kızlar kac gündür tuvalet problemim var 4 gune yaklasti artık tık yok. Kilom da dusmuyor tabi oyle olunca. Sinirim bozuldu yaaa.

Menüm
Dun gece
01.00
1 elma 1 bardak kefir

Iftar
2.5 Yumurtadan omlet peynir zeytin kasar peyniri marul salatalik aci sos 1 dilim cavdarli ekmek
5 cay kaşığı keciboynuzu özü
1 kupa yeşilçay

Yaklasik 2 avuç leblebi badem ceviz karışımı 3 kuru kayısı
Çay

2 kare bitter cikolata ve sütlü cozulebilir kahve (daha icmedim ama icecem)

Suyu 2 litreye tamamlarim
Spor 25 dk tempolu yürüyüş 100 puan
3000 adım 30 puan
Toplam 130 puan
moni moni

Buyurun bendeniz hacıyatmaz
Sonrada hacıkalkamaz😁
:KK70:uykusuz gecelerimde bekliyorum mutlaka. Genelde gece 3ten sonra uyanik oluyorum alarmi kuralim 🤣
hmm.. okulun belirlediği bir program dahilindedir. Yoksa kafasına göre yaptığını zannetmiyorum. Biz zoom üzerinden yapıyoruz sabah 09.00 öğleden sonra 14.30 a kadar
Yok canım yaa okulla alakası yok. Benim eşimde öğretmen 9.10 da başlatıyor öğle arasını yemek saatine denk getiriyor güzel bi sistem kurdu. Ama bizimki sabah erkenden bitsin bir an önce kafasında. Bakanlık belli saatler veriyor ona gore öğretmenler istediği saate ayarlıyor ama bizimki nuh diyor peygamber demiyor
selam kizlar

Çok çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıklarına kavuşsunlar inşallah 🙏🏻

Günün menüsü gelsin bendende
Kahvaltı 1 yumurta 5 zeytin 2 çay kaşığı tahin pekmez iki lokmacik ekmek
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 kase salata
Akşam valla bende tam bilmiyorum ne yemek yediğimi :KK70: misafircilik oynamaya gittikte ilk tanışma olunca soramadım bu yemek ne falan diye
Aldığım lezzete göre tahminlerimi yazayım ama yinede
1 kase mercimek çorbası 2 minik parca dana bonfile 2 çatal yoğurtlu köz patlıcan salatası 2 çatal karışık salata bir minik dilim garniturlu rulo köfte 2 çatal pirinç pilavı 2 dilimde tatlı yedim hep ikiden gittim niyeyse 🤣🤣🤣

selam kizlar

Allah acil şifalar versin inşallah canım

Evde iş hiç bitmiyor Ayşecim çamaşırdı bulaşıktı ütüydü yemekti derken zaman nasıl geçiyor ben hiç anlamıyorum hafta içi işten eve gelince akşam yemek yap mutfağı topla derken kahvemi yapıp tam oturuyorum bi bakıyorum uyuma vakti gelmiş :KK51:
Günler öyle kısaldı ki hiç bereketi yok

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay

Öğle
Bir kase lahana çorbası
Bir tabak sebze yemeği
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir kepçe sebze yemeği
Fırında soslu tavuk kalamar
İki kaşık bulgur pilavı
Bir dilim ekmek (midem ağrıyor yüzden yedim)

Su 3.5 litre spor yok

moni moni
Geçmiş olsun saracım

Teşekkür ederim canım tavuk kalamar tarifi şöyle

Tavuk göğüs etlerini şeritler halinde dilimliyosun sonra bir kabın içine bir baş kuru soğanı rendeleyip suyunu sıkıyorsun iki üç diş sarımsakları rendeliyosun bir çay kaşığı köri çok az karabiber pulbiber kekik ve tuz ekleyip üç yemek kaşığı kadar yoğurt ve iki üç damla limonuda ekleyip tavukları bu sosa ekleyip karıştırıyoruz en az üç dört saat buzdolabında dinlendiriyoruz mümkünse bir gece beklese daha güzel olur sonra kızgın yağda kızartıyoruz enfes bir lezzet oluyor ama ben yağda kızartmadım daha hafif olsun diye fırında pişirdim yinede çok lezzetli oldu :kk77:
Soğan tadı geliyormu

Normalde yapabilirsin canım. Ama tabi sadece sütten besleniyosa bilemem. Ama Bi kadın vardı bayağı bilinçli. Doktor kontrolü ile 3cu ayında başlamış. İf diyetine. Onu izle youtubeden

8.30 ne ya Allah aşkına. Kendide yatsın uyusun. Akşama kadar mı sürüyor yoksa 6 dersmi. Sagolsun bizimki öğlen 3 te başlıyor 6 da bitiyor. Bizimki 1 ci sınıf zaten fazlası sıkar.
Bi araştırayım bakalım detaylı olarak. Sırf sütten beslenmiyor ama yemekle arasıda pek iyi değil.
Allah a çok şükür aksama kadar sürmüyor. 6 ders saati yapıyor. Bağlanırken genelde sıkıntı yaşıyor geç bağlanınca derslerde haliyle aksıyor süre uzuyor derken yine en az 2yi buluyoruz.

18 kasım menüm

sabah: bir omlet, iki dilim hindi füme, domates, salatalık, peynir, zeytin

ara: bir muz

öğle: iki kepçe çorba, karnabahar, yoğurt

ara: bir ayva

akşam: menemen, bir paket altınbaşak

su:2.5 litre
spor: yarım saat eliptik
Amanın obezto spora başlamış
Benimde başlamam lazım 🙃

Back
X