• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçen haftaki kilomu hiç yazmıyorum🙈🙈🙈

Eklentiler

• 20201120_083733.webp
    20201120_083733.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 38
Günaydınnn
Regl oldum ya tartıya çıkmaya korkuyorum şu an 🥶
acısa da öldürmez natsum:KK14:
Kızlar günaydın ben tartıldım ama resim çekemedim uyuya kaldım işe geç kaldım 😂 rakam bildiricem sadece ve gidişatım hiç iyi değil 98.2 olmuşum verceğime alıyorum
haftaya verirsin o zaman. Bir de takımdan uzaklaşma hiç veremezsin

depresyon hali herkesde var canım. Şu lanet virüs en büyük etken bence ama bu da geçer diyoruz. .

sirke bir yemek kaşığı, fazla değil.sirke kemik içindeki kolojen ve mineralleri daha fazla aktif ediyor, suya geçişini kolaylaştırıyor. Sirke sevmem diyorsan koku falan olmuyor merak etme

domates salatalık bir şey yapmaz zaten. Çok üzülme

hayırdır saracım?? geçmiş olsun, dikkat et kendine

hoşgeldin canım

niyekine? Düğün falan mı var
Düğün filan yok
Tr ye gideceğim
Kendime hedef koydum
En son tartıldığımda 67 kilo civarıydım
Iki kilosunu ödeme çıkınca 65 ediyor
Yani ordada dikkat edemem
Ne gitse kâr

Ben yine şok tartıda eksiyim 😹
Ya şaşırdım ifadesi koydum ama aslinda şaşırmadım. Sen diyeti birak ye bence cunku sende ters etki yapıyor 😁

1 haftadir açım aksam yedigimle oruc tutuyorum sabah hala +daydım oyuzden aksam ac karna tartılıp kilo bildiricem 🙄 ben de ter kose yapıp yemeye mi baslasam napsam

depresyon hali herkesde var canım. Şu lanet virüs en büyük etken bence ama bu da geçer diyoruz. .

sirke bir yemek kaşığı, fazla değil.sirke kemik içindeki kolojen ve mineralleri daha fazla aktif ediyor, suya geçişini kolaylaştırıyor. Sirke sevmem diyorsan koku falan olmuyor merak etme

domates salatalık bir şey yapmaz zaten. Çok üzülme

hayırdır saracım?? geçmiş olsun, dikkat et kendine

hoşgeldin canım

niyekine? Düğün falan mı var
Hoşbulduk ☺️

Back
X