2 saate i çıktı bizle zaman farkınız gezom?Hiç benimkide sorumu
Kimbilir kaçıncı rüyasını görüyor hatun2
Çok teşekkür ederim ne jel ne ağrı kesici bana misin demiyorcanım allah yardımcın olsunjel falan varsa dişlerine sürüver, yangıyı alır.inşallah bu gece uyursunuz ne diyeyim..
Amin çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım
Deniycem mutlaka çok teşekkür ederim amin inşallahKehribar kolye alsan belki biraz hafifletir ağrısını
Ben birr karanfilli bi katisim yapmistim dislerine surmek için oyle bisry de deneyebilirsin. Allah yardimcin olsun canım zor süreçler. Rabbim tez zamanda normale döndürsün insallah.
Araştırıp mutlaka deniycem kehribar kolye hiç duymamıştım. Inşallah siz kolay çıkarırsınızOy yavrum, Allah yardımcınız olsun, inşallah kolay çıkarır.
Bizimkinin alt dişi göründü çok şükür.
Benim kız kehribar kolye aldı, diş çıkarırken kolaylık veriyormuş.
Seninki oğlan ama işe yararsa yinede alıp boğazına tak istersen
Amin canım. Evet çok zor ama o tatlılık bütün zorluğu unutturuyoRabbim yardımcın olsun anne olmak en zor meslek ama en güzel meslek
Sağol canım evet verdim ağrı kesici diş jeli sürdüm ama hiç faydası yokÇok geçmiş olsun canım küçük çocuk olunca biraz sabır istiyor keşke ağrı kesici falan verseydin ağrısı hafiflerdi
halsizdim erken yattım. Yoksa sabaha kadar otururum biliyosun..obezzto uyudun deyilmi
olabilir ama gezo uyumadıysa dünya uyumamalı. Onu uyutmadan ben uyumuyorum mesela2 saate i çıktı bizle zaman farkınız gezom?
☹☹☹annelik zor zanaat vesselam. Hakları ödenmezuykusuz sancılı bir geceden sonra Günaydınlar. Enerjim ne kadar düşük olsa da yükseltmeyi basaricam eminim
canım benim kolaylıkla atlatırsınız inşallah diş döneminiuykusuz sancılı bir geceden sonra Günaydınlar. Enerjim ne kadar düşük olsa da yükseltmeyi basaricam eminim
saldım gezomu delidir ne yapsa yeridir hesabıkız trip mi atıyon kaptana??
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | |||||
| +50 | - | |||||
| +135 | +40 | |||||
| + | + | |||||
@Baby Cat | + | + | |||||
| +5 | +10 | |||||
| - | + | |||||
E EDMLM | + | + | |||||
G Gazetekolik | m | +280 | |||||
| m | m | |||||
| + | +180 | |||||
| - | - | |||||
S Star4734 | - | - | |||||
@ikizanasi | +240 | +120 | |||||
| - | - | |||||
Hiç yarış havasında deyilim, böylede giderse 70 i göreceğim yani istemesemde mecburumGezo havlumu attın hanı yarışacaktık
Evet, aramızda 2 saat fark var2 saate i çıktı bizle zaman farkınız gezom?
Yok gı ne tribi, listede deyilim rahatlığı, utangaçlık, suçluluk, ne dersen de, trip deyilkız trip mi atıyon kaptana??
Napıyım canım sıkılınca sana sarıyomhalsizdim erken yattım. Yoksa sabaha kadar otururum biliyosun..
olabilir ama gezo uyumadıysa dünya uyumamalı. Onu uyutmadan ben uyumuyorum mesela
Evet yaa, kalktım, oturdum, kahvemi içtim, bazı şeylere kafa yordum, baktım uykum geldi, gidip geri yattımsaldım gezomu delidir ne yapsa yeridir hesabı
uykusuz her geceee
aaa hakikaten mi ya?? Yani sizin orada gece 2 burada 12..hmm anladımEvet, aramızda 2 saat fark var
aşkoletamsın benim❤❤❤Napıyım canım sıkılınca sana sarıyom
çok kafana takma bazı şeyleri.her şey olacağına varır. Taktıkça uyumuyosun ve kilo alıyosunEvet yaa, kalktım, oturdum, kahvemi içtim, bazı şeylere kafa yordum, baktım uykum geldi, gidip geri yattım
Evet aramızdaki saat farkı ikiaaa hakikaten mi ya?? Yani sizin orada gece 2 burada 12..hmm anladım
aşkoletamsın benim❤❤❤
çok kafana takma bazı şeyleri.her şey olacağına varır. Taktıkça uyumuyosun ve kilo alıyosunbazen boşvermek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?